Published: March 31, 2020
764
627
5.8k

buraya yazacak olan değerli yurttaşlarımız için hukuki bilgilendirme: beddua, “hakaret” değildir.. yani, “recep tayyip erdoğan ve avaneleri #AllahBelanızıVersin !..” demek, suç değildir; yazabilirsiniz..

@avukatyoraz Emin'misiniz sonra başıma birşey gelirse savunmak zorunda kalırsınız bilin istedim 😊😊

@Arzu85868279 buradayım.. ama, artık, devran dönüyor.. korku imparatorluğu’nun sonu göründü.. ✌🏻👍🏻

@avukatyoraz @bolivarcikedi Doğru mu anladım; recep tayyip erdoğan ve ananeleri #allahbelanızıversin" demek suç değil mi?

@avukatyoraz Bizi silivri ye mi göndericen

@fugenerel sebep?..

@avukatyoraz Almasınlar sonra içeriye

@enderonat korkmayın.. korkulacak zamanda değiliz.. onlar korksun..

@avukatyoraz @DunyamilSenel ne diyorsun üstad hukuken böyle bir şey mümkün mü ?

@avukatyoraz @35_1923 Bu şimdi mi söylenir Yıllardır içimizde şişti beddualar 🙈

@avukatyoraz Merhum menderes ve baykal'ın hikayesi geldi birden aklıma. Sen cumhurbaşkanına bunu diyebiliyorsan biz gerçekten çok ama çok özgür bir ülkeyiz...

@avukatyoraz Haksiz beddua sahibini bulur tek duam Allahtan biran once bulman avare

@avukatyoraz Bakanım şununla ilgilenirmisiniz @suleymansoylu @TC_icisleri @abdulhamitgul

Image in tweet by Av. Ö. Ediz Yoraz

@avukatyoraz sayin avukat yani sizede ALLAH BELANI VERSIN demek suç degilmi

@avukatyoraz Hukukî olarak suç değilse bile cezadan yırtamazsınız

@avukatyoraz Biz insanlarda şöyle güzel bir deyiş vardır...belaya sormuşlar nereye gidiyorsun...oda çıktığım yere demis...hepiniz birgün karşılaşırsınız belanizla...

@avukatyoraz Her okuduğunuz ve okumasına sebep olduklarınızın okudukları kendi başınıza dönsün inşallah. 🇹🇷

@avukatyoraz Tamam seninde

@avukatyoraz Gezi olaylarini kurguladiniz o da elinizde patladi. Darbe yapmaya kalktiniz e o da elinizde patladi. Şöyle bir söz var unutma beddua dönüp dolaşıp sahibini bulur diye. Yaz onu bir yere güzel cümle :)

@avukatyoraz Sayın Cumhur Başkanım Rabb'im seni başımızdan eksik etmesin, Rabb'im sana guc kuvvet versin ki , senin şu hırsından çatlayan düşmanlarını yok edesin , perişan edesin , kendileriyle uğraşmaktan seninle ugrasmaya vakit bile bulamasinlar

Image in tweet by Av. Ö. Ediz Yoraz

@avukatyoraz Bak yazıyorum Ediz Bey, sorumlusu sensin, ona gore:)) Ey Erdoğan ve avaneleri; #AllahBelanızıVersin emi...

@avukatyoraz Suç Değilmiş Ya ; O zaman Senin Senden Kaçtane Varsa Yandaşının Bu Düşüncedeki Arkadaşının Tuttuğun Partinin Maşası Olduğun Kişilerin. ... ALLAH BELASINI VERSİN ...

@avukatyoraz Sana guvenıyorum ama iştee Neysee

@avukatyoraz Avukat olabilirsin ama adam olmazsın . Bu ülkeye kim ihanet ediyorsa ALLAH belasını versin

@avukatyoraz Üstat gene de coşulmasın Hukuk siyasetin şeyidir denilen hengamede. Sn CB RTE'yi bu duruma düşüren avaneler, milletin şeyine şetcez diyen şeyini şettiğimin şeyleri, #ALLAHBELANIZIVERSIN #allahbelanızıversin gerçi verdi: insanlıktan çıktınız!

@avukatyoraz @Furkan__Dizdar beddua nedir kişinin gücünün yetmediği durum da haklı olduğu davasın da sitemli söz ve dua ile yaratıcısından yardım isteme ritüelidir herkes beddua edebilir temiz kalp dil ve haklı olma durumu şayet haklı değilsen Bumerang misali göndericiyi bulur beddua tehlikelidir o yüzden

@avukatyoraz Bazıları beddua ile besleniyor ki hiç bi halt olmuyor #allahbelanızıversin dedikçe semiriyorlar

@avukatyoraz Aydınlandım birden😋

@avukatyoraz Puşta puşt demek hakaretmi.

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/35