Published: February 2, 2021
228
221
3.1k

نوشته که در برخی شهرهای جنوب ایران رسم کثیفی است به نام «دارخرستو» که در آن «ناخداهای بچه‌باز» چوب در «مقعد پسران نابالغ» می‌کنند و بعد آن‌ بچه‌ها را «سوگلی» و «همبستر» خود می‌کنند.

Image in tweet by رضا حقيقت‌نژاد

@rezahn56 میگن«تا کون ندی کون کن نمیشی» و واقعا درست هست. افرادی که در کودکی این بلا سرشون اومده این کار رو با بقیه میکردن،اون ناخداها هم معمولا خودشون قربانی بودن، و یه چیز دیگه هم اینکه در جوامعی که تفکیک جنسیتی شدید حاکم هست بچه بازی ظهور میکنه. نمونه اش افغانستان و شهرهای مذهبی ایران

@rezahn56 واسه این جور محتوی، معمولن قبلش یه هشداری چیزی میدن

@rezahn56 بله. من اوائل انقلاب دوسالی در بندر لنگه و بندر کنگ که ۶ کیلومتری بندر لنگه است ماموریت داشتم. در کنگ به چشم خود میدیدم که مردان متنفذ که تاجر و صاحب لنج بودند همیشه پسر بچه‌های ۱۴ -۱۵ساله‌ای را همراه خود داشتند. همه میدانستند داستان چیست و قبحی هم نداشت! خرستو را هم آنجا شنیدم.

@rezahn56 یک اشاره ضمنی در داستان خروس گلستان هم بهش شده اینجا https://fa.wikipedia.org/wiki/...

@rezahn56 دارخرستو نماد جمهوری اسلامیه و اون پسر بچه ها مردم ایرانن که اول گذاشتن درشون یه مدت جاباز کنه الانم 40 ساله دارن سایزهای خری رو هر روز میتپونن تومون اینقدرم گشتد شده که دیگه دردشو حس نمیکنیم خیلیامونم طوری شدن اگه ج.ادرش بیاره شاکی میشن

@rezahn56 توف تو ذات کثیف آدمیزاد

@rezahn56 حتی خواندن این مطلب ( زجرنامه ) ، غیر قابل تحمل و وحشتناکه ، وای بر مردم ستم کشیده مون ..

@rezahn56 من جنوبی هستم و اونجا بزرگ شدم شاید فکرکنید مغرضانه حرف میزنم ولی واقعیت اینه که چنین رسومی بین سنی مذهبا رواج داره ولی اهل تشیع چنین جنایاتی ندارن. حتی درمورد ختنه ی دختران هم میشه دید که درمیان اقوام فارس سنی مذهب رواج داره ولی بین لرها و فارسهای شیعه چنین جنایاتی وجود نداره.

@rezahn56 سیمین دانشور هم در داستان «سوترا» در کتاب «به کی سلام کنم؟» اشاره‌ای به چنین انحرافی در ناخدای جنوبی داشته

@rezahn56 در داستان سيمين بهبهاني هم ناخدا يك سوگلي پسر دارد😔😔

@rezahn56 چه وحشتناک.. به امید روزی که دمکراسی در ایران برقرار شودوآزادی خبرنگاران تضمین شودتابتواننداین گوشه های تاریک را کنکاش و باز نشر کنند تا بتوانیم به جامعه ای پاک و شفاف برسیم..

@rezahn56 @Mahdi99909863 تعجب میکنم از اینکه غیرت جنوبیها اجازه چنین کاری بده ولی اگه اینها واقعیتن تف به شرف چنین ناخداهایی

@rezahn56 آقا یه هشداری یه چیزی...قلبم تیر کشید از خوندن این متن...

@rezahn56 من اطلاع چندانی از این رسم ندارم اما می‌دانم مردان و زنان جنوب بسیار اهل حیا و معرفتند و اگر چنین برنامه ای هم باشد میان یک گروه مبتذل و منحرف است! این رفتارهای نا پسند از قدیم در میان افراد خلافکار بوده و هست. نمی‌شود این را به عموم تعمیم د اد،

@rezahn56 متاسفانه رسوم خرافی و مخرب (البته با درجه تحریب متفاوت) همیشه هست و معمولا نسل های بعدی در اون خصوص راحت تر اظهار نظر میکنن و متعجب میشن از اون اتفاق!! قاعدتا همین الآن درگیر رسوماتی هستیم که برای نسل های آتی و جوامع پیشرفته تر خنده دار و یا تلخ خواهد بود

@rezahn56 وقتی مرجع مردم برای رفتار درست منبر اخوند و رساله باشه بیشتر از اینش هم باید انتظار داشت

@rezahn56 زندگی بسیاری از کودکان برای همیشه از بین میره آخه چرا لعنت به همشون آخه چرا این مردها سیری ناپذیرن😔😔😔😔😔😲😲😲😰😰😰😭😭😭😭😭

@rezahn56 یه کتاب درست کن خاطرات کودکی تو بنویس😉

@rezahn56 حالم بد شد 😔

@rezahn56 هردم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه ترین میرسد.من همه این سنت های کثیف را زیر سر این مذهب بی پدر ومادر می بینم که دختر هشت ساله را بالغ میبینه وعملا مورد تجاوز قرار میده وجامعه بدون زن به پسربچه ها تجاوز میکنه.یاد شاه بخیر .شاید با کمک او میتوانستیم زندگی کودکان را بهتر کرد

@rezahn56 @yektatarin مقوله فساد فحشا را دين با يك سوره آيه تبرك ميكند و جماعت فاسد براي تبعيت از ذات پليدشان آنرا بدين ترتيب توجيه ميكنند ، زيرا از اساس پيداش دين و آداب سنن آميخته با جهل مزمن روح شيطانيس كه با تعاليم آسماني مزينش كرده اند و بخورد يه مشت ابله عقب مونده داده اند ...!!!

@rezahn56 در گذشته ملوانان اروپایی در دریا اینچنین رسمی داشتند و پسرک کم سنی را سوار بر چوبی در کشتی میکردند و بعد از او سوءاستفاده جنسی میکردند اینکه در گذشته در جنوب ایران بوده یا نه نیاز به پژوهش بیشتر دارد و صرف یک داستان نمیشود قضاوت کرد ولی برای امروز مطلقن چنین چیزی وجود ندارد

@rezahn56 این فرهنگ با آخوندها همخونی کامل داره ،آنچه بر ما می گذرد چکیده خود ماست

@rezahn56 تمدن سه هزار ساله ایران یا ایرانی متمدن سه هزار سال پیش

@rezahn56 فقط میشه بگی لعنت به آدمها. آخه چقدر میتونه ی آدم اینقدر کثیف و حرومزاده باشه چقدر؟

@rezahn56 نوشتن و آگاه کردن جامعه از رسوم وحشیانه و غیرانسانی که هزاره هاس تو این کشور وجود داره خیلی شجاعانه اس... جامعه سنتی و فقر و قطعا نبودن قانون یا نبودن ضمانت اجرایی برای قوانین حمایتی کودکان زمینه این جنایتهارو فراهم میکنه.

@rezahn56 لطفا هشدار بدین در مورد محتوا...

@rezahn56 چه جوری شدیم اشرف مخلوقات!!!!😖😖

@rezahn56 امیدوارم که دروغ باشه و تخیلی .

@rezahn56 حالت تهوع گرفتم

@rezahn56 وای خدااااا. امشب با این اعصاب خرابم فقط همین رو کم داشتم که چنین چیزی بخونم😫

@rezahn56 آنقدر حالم بهم ریخت که فکر نکنم تا مدتها به توئیتر بیاییم.

@rezahn56 آقارضا میبینم که بعد ترامپ مشغول فتیش و داستانهای عجیب اسافل اعضا شدی بازم از ترامپ بهتره 😂

@rezahn56 ۱- قضیه اما وحشتناکتر از آن‌است که خانواده‌ای از سر فقر پسربچه‌ای را فروخته باشد. شنیدم که در بخش‌هایی از جزیره قشم (و یحتمل در دیگر جزایر خلیج فارس) خانواده‌هایی پسربچه‌ی خود را از کودکی لباس دخترانه می‌پوشانده‌اند و آنان را به مکتب‌خانه‌هایی ویژه‌ای میفرستادند بنام “مدرسه خنیث”

@rezahn56 کثافتها یی که در طول قرنها زیر فرش پنهان شده بود به مدد فضای مجازی باید از زیر فرش خارج شده و در معرض دید قرار گیرد.

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37