Published: August 11, 2021
426
7.4k
49.7k

bunu unutanlar her şeyi unutur

Image in tweet by Arşiv Unutmaz

@ArsivUnutmaz Bu görüntü unutulurmu ÇÖZÜM süreçi denen dönem.

@ArsivUnutmaz Bizim askerimiz değil dendi. Rütbeli askerler bile Türk Askeri saçını hiçbir koşulda kazıtmaz bizim askerimiz değil provakasyon diye yorumlarda bulundu. Sonra ne mi oldu? Olayın üzerinden aylar sonra sessiz sedasız yanan Askerin Türk askeri olduğunu kabul ettiler! Nasıl unutalım

@ArsivUnutmaz Unutur muyuz? Asla ! Fethi Şahin ve Sefter Taş TSK üniformalarıyla cayır cayır yakıldı! Unutur muyuz!

@ArsivUnutmaz Türk askerinin başına çuval geçirdikleri an "nota verilsin" diyen muhalefete Rte "ne bu müzik notası mı ki verelim" demişti.. Onu da unutmadık.. Unutmayacağız...

@ArsivUnutmaz Süleyman Soylu suriyeyi savunurken keşke şu görseli gösterebilsek... NE işimiz var bizim ortadoğu çöplüğünde diyebilsek... ama işte halk balık hafızalı kimsenin umrunda da değil. Bu postta 1k like max alıp unutulacak.

@ArsivUnutmaz Yakmadan önce kafesten çıkarıp boynundan tutarak yerde emekleterek götürdüler askerlerimizi, köpek gibi yürüttüler demeye dilim varmıyor, öyle aşağılayıcı bir videoydu ki insan sinir krizi geçiriyor, yetkililer ne yaptı ? İlk montaj dediler yalanladılar. Sonradan şehit saydılar.

@ArsivUnutmaz Unutan yok

@ArsivUnutmaz Asla unutmadık, her gördüğüm içim yanıyor. Cani IŞİD militanları esirleri sadece film çekeceğiz sizi yakmayacağız diyerek defalarca canlı yakma provası yapmaya alıştırdıktan sonra sonunda gerçekten yakıyorlar diye okumuştum. 😢

@ArsivUnutmaz Şehit Kubilay için Menemeni yakın diyen Atatürk olsaydı. Bu iki askerimiz için bütün ortadoğuyu yakardı.

@ArsivUnutmaz Bunu da unuttular ve unutturdular. Hatta yakanları ve yakılanların adlarını da... Çünkü milli ve yerliydiler ve yakanlarla aralarında inanç farkı yoktu. Tıpkı Taliban'la olduğu gibi... Yüzlerini aynı Kabe'ye dönüyorlar ve aynı Allah'a, aynı Kitaba ve aynı Peygambere inanıyorlardı

@ArsivUnutmaz Bunu görüpde ben nasıl suriyeli,afkan,arap severimki her geçen gün nefretim artarak devam ediyor 😡

@ArsivUnutmaz şunu Türkiye'de bilmeyen milyonlarca insan vardır unutmayı geçtik artık..

@ArsivUnutmaz Bu olayin ne oldugunu bilmeyen %50, bildigi halde gercek oldugunu kabul etmeyen en az %30 var! Sen ne diyon hemserim? !!!

@ArsivUnutmaz Bu unutulmaz. Bu askerlerimiz haberi ilk çıkyığında akp genelbaşkan yardımcısı red etmıştı olay soğuyunca kabul etmıştı. akp liler çooktann unuttu.

@ArsivUnutmaz Bunu asker olan Hulusi Akar ve başkumandan olduğunu iddia eden unutturmak için her şey yaptı.

@ArsivUnutmaz Buna montaj diyen oçcuklarını da unutmamak lazım.

@ArsivUnutmaz 3-5 Mehmet şehit oldu diye meclisi açamayız. Hüseyin Çelik

@ArsivUnutmaz Türkiye nin en fazla yüzde üçünün bildiğini iddia ederim ama ispatlayamam.

@ArsivUnutmaz Bu zulümü Türk askerine reva görenlerin bu zulüme müsade edenlerin ve işin en acı tarafı kendilerini de müslüman gören cehennem köpeklerinin dünya döndükçe yüce Allah’ın gazabı üzerlerine olsun

@ArsivUnutmaz Bu yaşıma kadar çoğu insan gibi birçok şey yaşadım ve gördüm. Eğer zihnimden tek bir görüntüyü silme hakkım olmuş olsaydı; bu videoyu hiç izlememiş olmak isterdim. Diyeceklerim bu kadar.

@ArsivUnutmaz 2 askerimizin diri diri yakılarak şehit edilişi değil mi bu kara Afganistanda ???

@ArsivUnutmaz @Traderalone 33 şehit verip üstüne rusyanın ayağına gidilip kapısında beklenildiğini de unuttu bu millet..

@ArsivUnutmaz Bu videoyu saniye saniye hatırlıyorum. 2 si de aynı anda annee dlye bagırmaları aklımdan çıkmıyor diğer aklımdan çıkmayan şeyde bunu onlara yapan insanın Türkiyeli bi oç nin olması

@ArsivUnutmaz Unutanların gözüne sokmak, unutup, umursamayanların da gözünü oymak lazım.

@ArsivUnutmaz Bu resmi her gördüğümde içimden bir şeyler kopuyor. Bizim yavrularımıza bunları reva görenler, dilerim Rabbim de sizi yavrularınızla sınasın.

@ArsivUnutmaz Bunları unutanları akibetleri bunlardan bin beter olsun dilerim Allahtan

@ArsivUnutmaz Türkiyenin yarisinin haberi olmadigina yemin edebilirm

@ArsivUnutmaz Bir Türk'ün izleyebileceği maximum gerilim ve intikam barındıran video budur,ben işidin birsürü işkence yakma videosunu izledim,normalde hiç etkilenmem ama Türk askeri olmasından dolayı hüngür hüngür ağladım 6 ay rüyamda gördüm ve twitterımı kapatmıştım,3 sene twittera giremedim

@ArsivUnutmaz Baktıkça yüreğim yanıyor. Annesi babası esi varsa belki evladı nasıl dayandı. Allah bunda zerre sebebi olanı kahretsin. Unutmamak unutturmamak lazım.

@ArsivUnutmaz Bunu da unutan herşeyi unutur https://youtu.be/1UF5V7GkuOk

@ArsivUnutmaz Çok şerefli komutanlar yetiştirmişiz. Siyasi iradenin emrinde, demokrasiye inançla bağlı… Çok da aziz bir millet, ne olursa olsun galeyana gelmiyor, gıkı çıkmıyor, kılını kıpırdatmıyor… Ekmeğenin peşinde

@ArsivUnutmaz Bu yanan cocukların anneleri babaları videoyu görürken neler çekdi hiiiç aklım almıyor 😭😭😭😭😭😭 Sebep olanların Allah belasını versin!!!!!!!!!!!!

@ArsivUnutmaz 15 Temmuz'da köprüde boğazı kesilen masum erler.. Ağır işkenceye maruz kalan askeri öğrenciler .... Hangi birini unutabiliriz ki?

@ArsivUnutmaz Soylu hatta çok soylu “Suriye’de 1 milyon şehit var “ dedi dağa dün. Ama bizim şehitlerimiz öso üso htş mtş gibi şeriatçı dinci caniler değil bizim kendi vatandaşlarımızdır. Biz onlara ağlar onların yadını tutarız, başkasının değile. Bu iki Mehmetçiğimiz unutulmadı unutmasınlar.

@ArsivUnutmaz O günden bu yana elime sıcak yumurta alsam aklıma gelirler. Dert etmeyen bilemez. Kimseye de söylenmez. Şu olaydan sonra seferberlik başlatmayanlar utansın.

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37