KUR'AN NEDEN ANLAŞILAMIYOR ! Çünkü israiloğullarının yönettiği bir ülkede yaşıyoruz ve tüm sistem kuranın anlaşılmaması üzerine kurulu. Hiç bir israiloğlu hey dostum ben beni israilim beni takip et demez tam tersi size ....👇
Allahı - kitabı - peygamberi öğretiyormuş gibi yapar ... hepinizi peşine takar ve en sonunda kendinizi hem DÜNYA hem de AHİRETİ kaybetmiş şekilde bulursunuz...👇
Tek hedefleri adım adım İSLAMı bozmak ...👇
Çerçevesi çizilmiş sınırlar içinde Masum akademisyenler de allah rızası için kendilerinin de anlayamadığı kuranı açıklamak meal yazmaya çalışır ve işler iyice karışır ...hatta bazı proflar 30 yıl içinde kendi gibi yeterince deist- kafir-muşrik yetiştirdikten sonra İTİRAF eder.👇
Bazıları bir şeylerin ters gittiğini ve kuranın yanlış çevrildiğinin farkına varır dile getirir mücadele eder ancak İhanetin büyüklüğünü FARK EDEMEDİKLERİ için tatlısu müslümanı olarak kalıyor ve maslowun ihtiyaçlar hiyerarjisinden düşmemek için sisteme eleştri yapmıyorlar..👇
Şimşon = simsons = Samsun = güneşin oğlu onun için ATATÜRKÜN samsundan doğması gerekiyordu...👇
Bakmazsan göremezsin...
Ancak Atatürkün doğum tarihi kutsala uymuyordu (9-19-29) onun için değiştirdiler 1980 i 1981 yaptılar..👇
Engel olanlar - Sistemi fark edip bişeyler yapmak isteyen VATAN EVLATLARININ hemen işi bitirilir !!!
Kedicikler bakan yapılır ...
Halk kahramanı Kubilayın anıtı pagan SPARTACUS şeklini alır...
Milyonların gözü önünde Kara güneş ayini yapılır...
Ajanda 2030 ...
Ama nedense Her şey insanlara BARIŞ - HUZUR - ADALET - IŞIK getirmek için yapılır... 👇
- Size Hz Ademin isa gibi annesinden nasıl doğduğunu anlatırlar mı ? Anlatmazlar ! - Hz Ademin aslında insan olmadığı 5. Boyutta çok büyük yetkilerle sistemi yönetmek için SEÇİLEN bir varlık olduğunu anlatırlar mı ? Anlatmazlar ! - iblis - şeytan aracılığıyla ademi yoldan..👇
- Çıkarıp ademle birlikte 5B den kovulan 19 kişinin cumhurbaşkanlı forsundaki yıldızlar olduğunu anlatırlar mı ? Anlatmazlar - aslında Hz. MUHAMMEDİN hayatı boyunca ÇÖL görmediğini ve kuranda çölde yaşama dair tek bir ayet bile olmadığını anlatırlar mı ? Anlatmazlar ! ...👇
- aslında ahirete inanmadıklarını ve Onların inandığı ALLAH ın aslında SİRİUS B (şira) bulunan varlık olduğunu ve öldükleri zaman GÖK BÖRÜ (kurt-asena-anubis) y ÖDÜL olarak ruhlarını dünyadan alıp SİRİUS B (alfabe ) SONSUZ CENNETE götüreceğine inandıklarını anlatırlar mı...👇
- TÜRLÜĞÜN KADER VE DİNİN sadece bir SEÇİM olduğunu ve tarihte sürekli din değiştirdiklerini bir kaç yıl içinde yine din değiştirip mecliste onaylanan CHRİSLAM DİNİNE geçeceklerini söylerler mi ? Söylemezler ! 👇
Yeni dininiz CHRİSLAM hayırlı olsun sizin dininiz size benim dinim bana ... Lekun dinikun veliye din !!! 👇
Bakmazsan göremezsin...👇
Bakmazsan göremezsinn....👇
Üzgünüm keşke araştırmalar sonucu güzel haberler verebilseydim ! Şimdi önünüzde 2 yol var ; 1- TAĞUTİ sistemlerin (iktidarların) peşinden gitmeye devam edip sonuçları katlanmak... 2 -Tövbe edip Allaha yönelerek size bulaştırdıkları küfür - şirk lerden temizlenmek ...
@elwismay Hocam Atatürk ve Türkler için yazdıklarınız iyi mi kötü mü? Güvebilir mi? Yolsa aksi mi?
@btlonc Bir kaç flood daha okuyup kararını kendin ver 👍 👇 https://x.com/elwismay/status/...
@elwismay gerçek kuranı nereden okuyacağız
@fador2023 Tıkla ve indir😱 👇https://x.com/elwismay/status/...