Mam nadzieję że jutro każdy kontakt tego cwela z piłką będzie oznaczał gwizdy z trybun
@Jakub_1906_ Oby wam wjebał gola w 90 minucie
@Jakub_1906_ Upadliście naprawdę nisko, jak wrogiem numer jeden jest jakiś chłopoczek z Puszczy 😔
@Jakub_1906_ Aby wam dwie wpierdolił do sieci.
@Jakub_1906_ Z całego serca życzę mu hat-tricka : )
@Jakub_1906_ Dajcie już spokój bo to jest żałosne, chcecie grać w ekstraklasie a macie kompleksy na tle Niepołomic.
@Jakub_1906_ Jak on strzeli brameczkę elegancko za to ubliżanie z waszej strony 🫢
@Jakub_1906_ Dzień dobry🤷🤭
@Jakub_1906_ Aż się przypominał mecz z legią i każdy kontakt Cierzniaka xD
@Jakub_1906_ Będę miał bekę jak jutro wam Boguski wpierdoli bramę i pozbawi wszelkich nadziei. Wiem nigdy go nie lubiłem ale mu tego jutro życzę.
@Jakub_1906_ cwel cwel hajda cwel
@Jakub_1906_ A ja myślę że powinniśmy go olać, gwizdać to mogę na gwiazdy Legii czy Lecha jeśli wejdziemy a nie na tego pana xd jest za mały żeby się nim zajmować
@Jakub_1906_ A ja myśle ze on będzie grał w ekstraklasie a wy nie heh
@Jakub_1906_ Jak tam hahahahaha
@Jakub_1906_ Megalomania jak u waszych różowych przyjaciółek z kurwidołu. Gnijcie w niższych ligach bo tam wasze miejsce
@Jakub_1906_ Nie tędy droga Panowie, 1000% dopingu dla naszych, nie schodzimy na k i h bo ja np zabieram dwójkę dzieci.. i chce im pokazać co to jest Wisła Kraków bez kompleksu Niepołomic 💙🤍❤️
@Jakub_1906_ Jakim ty jesteś małym człowiekiem to jest nie do wiary xd
@Jakub_1906_ Puszcza was rozjedzie
@Jakub_1906_ Dokladnie zobaczymy czy jest taki kozak w prowokowaniu u nas , za tego buziaczka to mu się strzał w pysk należy .
@Jakub_1906_ A daj już spokój jutro Dopingujemy a nie zniżamy się do poziomu cracovii
@Jakub_1906_ WIELKA PUSZCZA WAS ZNICZY WY KURWY PIERODLONE KRAKOWSKIE😈😈😈😈😈😈😈😈😈
@Jakub_1906_ Większej pizdy nie widziałem i to jeszcze rudej
@Jakub_1906_ A kto to jest?:P
@Jakub_1906_ ażeby wam ze 2 wjebał hahahah
@Jakub_1906_ O co chodzi?
@Jakub_1906_ Hajda! Co!? Daj buzi rudy pedale!
@Jakub_1906_ o co chodzi? Co zrobił?
@Jakub_1906_ i jak humor? jak glosno gwizdali na reymonta?
@Jakub_1906_ Mam nadzieję że każdy twój oddech fujaro z odlewu sprawia ci ból.
@Jakub_1906_ To tylko malutki klubik z pod Krakowa a wy się mobilizujecie na ten mecz jakby to był mecz o mistrzostwo Polski XDDDDD 🤣🤣🤣🤣 a to może dlatego że już kilka razy z nimi PRZEJEBALIŚCIE w tym sezonie 🤣🤣🤣🤣
@Jakub_1906_ Zdychać milicyjne dziwki
@Jakub_1906_ Wyjaśni ktoś?
@Jakub_1906_ @JarekPiszczek2 co takiego zrobil
@Jakub_1906_ Wyjaśni ktoś?
@Jakub_1906_ Dokładnie 👍
@Jakub_1906_ Zamiast zlać randoma z Puszczy na Reymonta całkowicie, to jeszcze go zmotywujemy.