Published: August 8, 2023
59
53
1.4k

Tyle osób ma poważne problemy i ich zrzutki idą strasznie wolno, a tutaj ludzie już wpłacili ponad 50k na bandytę, który zostawił swoją rodzinę i sam się odjebał 200km od miejsca zamieszkania, bo chciał skroić flagi podczas turnieju innych kibiców... Brak słów

Image in tweet by Jakub

@Jakub_1906_ To chyba druga zbiórka. Widziałem wczoraj na milion złotych

@Terkus1 Nie, cel został zmieniony po prostu na mniejszy

@Jakub_1906_ Powinni oddać te pieniądze na cel, na który było zbierane w puszce, którą zajebali uciekając.

@Jakub_1906_ pomoc dla rodziny na co? na ukojenie bólu po stracie kogoś bliskiego? XDDD wtf co za zjeby zrobili taką zrzutke tylko o hajs a wiekszymi niedojebami są ci którzy na to wpłacają

@Jakub_1906_ Bo wpłacają ludzie podobni do niego, gangusy i dilerzy.

@Jakub_1906_ Świat się po raz kolejny pomylił.

@Jakub_1906_ Ale to chyba nie Twoje pieniądze wpłacają to co się prujesz?

@Jakub_1906_ to już nie zbierają miliona tylko 200 000 PLN ? 🤭

@Jakub_1906_ Ludzie są wolni. Mają prawo także do złych wyborów

@Jakub_1906_ Ludzie ale to nie chodzi o kluby xD to zawsze chodzi o pieniądze narkotyki ;)

@Jakub_1906_ Chłopie on stał na tyłach, był kierowcą nie miał żadnej rakietnic, ty głupia kurwo co wierzy policji i PiS mediom albo cię tam nie było albo jesteś taki głupi

@Jakub_1906_ To po chuj komentujesz zjebie !

@Jakub_1906_ 50 tysięcy zebrane na patusa ja pierdole

@Jakub_1906_ „Tragicznie” XD tragicznie to można zginąć w wypadku; to był zwykły typ który umarł na własne życzenie

@Jakub_1906_ Tymczasem moja rodzina próbowała zebrać 50k żeby postawić dom wujkowi który go stracił w pożarze dodatkowo tracąc przy tym żonę. Zebraliśmy raptem 4k ze zbiórki. To jest jakiś jeden wielki żart.

@Jakub_1906_ Idź possać Miśkowi.

@Jakub_1906_ Czyżby ktoś chciał zarobić na śmierci tego człowieka? WSTYD kurwa!!! 🤬🤬🤬 Tyle modych żyć potrzebuje pomocy, dzieciaczków które chcą i mają prawo żyć!! Wszyscy wplacajacy no tego odjeba który sam się odpalił... Jesteście pojebani!!

@Jakub_1906_ Ale jak cel zmniejszyli XD w pierwszych dniach było milion do zebrania

@Jakub_1906_ Brak słów. Każdy niech sobie wpłaca na co chce, natomiast wygląda to bardzo żenująco 🙃

@Jakub_1906_ XDD tfu

@Jakub_1906_ Mnie zawsze bulwersuje jedno. Polska obecnie jest dość bezpieczna - raczej rzadko ktoś Cię napadnie kiedy idziesz sam drogą. Jedynym, co psuje ideał jest banda typów w dresach, którzy przyleją ci tylko za to, że nie lubisz tych samych kilku gości goniących za piłką xD

@Jakub_1906_ Ale przygłupy jebane

@Jakub_1906_ Zagłebie sie nie odzywa bo trenuje razem ponoć z Ruchem...

@Jakub_1906_ Potwierdza to tylko tezę, że kibice to ograniczone umysłowo jednostki...

@Jakub_1906_ Nasz George Floyd

@Jakub_1906_ Chuj ci do tego.

@Jakub_1906_ to świadczy o "jakości" naszego społeczeństwa

@Jakub_1906_ Generalnie to chuj cię powinno obchodzić na co ludzie wydają swoje pieniądze. Uwierz mi, że widziałem głupsze zbiórki od Seicento począwszy, na pozew czarnka do kutasow i cip dla transów. Tu jest ważna zbiórka dla rodziny i dzieci, nie dla bandziora bo chyba tego nie rozumiesz.

@Jakub_1906_ Tacy sami debile organizują zrzutke jak ten co się odstrzelił od kiedy bialskiego a nie bielskiego bialsko biała czy bielsko biała ja pierdole to musi być podpucha

@Jakub_1906_ Takie zbiórki powinny od razu spadać i pieniądze zebrane przerzucać na inne zbiórki

@Jakub_1906_ Bo po krakowsku bronienie flag to zabijanie człowieka rakietnicą

@Jakub_1906_ To jak ojciec debil to rozumiem że nie można zrobić zbiórki na rodzine jego

@Jakub_1906_ na chuja im 200k XD?

@Jakub_1906_ jebani idioci

@Jakub_1906_ CHuj cię obchodzi co ludzie robią ze swoją kasą. Wpłaciłeś choć raz na chore polskie dzieci!? Jeśli nie to morda w kubeł i do budy

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/36