Published: November 24, 2023
160
50
684

راستش خیلی دوست ندارم از درمانجوهام اینجا بنویسم. امّا از یکی از عجیبترین و مرموزترین کیس‌هام اجازه گرفتم که شرح یکی-دو جلسه‌ای رو که با هم داشتیم رو منتشر کنم. ممکنه قدری بترسید ولی خب....توصیه میکنم حتما این رشتو رو بخونید...چون ممکنه برای شما هم اتفاق بیفته! ادامه👇 #رشتو

اولین جلسه‌ی تلفنی رو شروع کردم نیلوفر ،خانومی جوان بود که از اختلافات خانوادگی‌شان با پسر عموهاشون میگفت! مجرد بود و مغازه کیک‌پزی کوچکی در حوالی تهران داشت. میگفت که یک اختلاف خانوادگی قدیمی با خانواده عموشون دارن و به همین دلیل از سمت پسر عموهاش مورد آزار قرار می‌گیره #رشتو

این آزار و اذیت‌ها مختص پسر عموهاش نبود بلکه اظهار می‌کرد که به علت زیباییِ ظاهری‌اش از سمت مغازه دار محله و یکی دو نفر دیگه مورد چشم‌چرانی قرار گرفته که البته به عقیده خودش این موارد هم ، زیر سر پسر عموهاش بود. #رشتو

لحن کلامش کاملاً عجیب و غریب بود. عشوه‌گرانه و تصنعی! نیلوفر رو به آرامش دعوت کردم و از اون خواستم که اگر موضوع جدیه با خانواده‌اش یا پلیس درمیان بذاره! اما حقیقتا نمیدونستم باید چی بهش بگم، چون موضوع بیشتر در حیطه مسائل فامیلی و حتی جرم بود #رشتو

جلسه دوم هم گذشت اما جلسات برام جذاب نبود که هیچ‌، قدری عجیب و مبهم بود! تا اینکه خواهرِ نیلوفر با من تماس گرفت و گفت که نیلوفر حرفای عجیبی میزنه! صداش تغییر کرده!😳 مثلا میگه که فلان شخص روزا میاد و از من فیلمبرداری میکنه...یا اینکه فلانی توی خونمون دوربین کار گذاشته #رشتو

یا اینکه معتقده که بناست مسمومش کنن! علائمی که خواهرش عنوان کرد تردیدی در من بوجود نیاورد که با یک بیمار در آستانه اسکیزوفرن طرف هستم! به سختی تشخیصم رو به خواهرش گفتم و نیلوفر رو جهت بستری در بیمارستان به روان‌پزشکی حاذق ارجاع دادم روانپزشک مذکور هم تشخیص من رو تایید کرد #رشتو

این خانم در بخش اعصاب و روان یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شد! چندی بعد خواهرِ نیلوفر بابت مشاوره با من تماس گرفت و از روی کنجکاوی، احوال خواهرش رو پرسیدم. که صحبت‌هایی رو شنیدم که نقطه عطفی در حرفه‌ام محسوب میشه! از این به بعد صحبت‌های خواهرش رو نقل میکنم: #رشتو

خواهر بیمار: "نیلوفر رو در بیمارستان روان‌پزشکی بستری کردیم.داروهای ضد روانپریشی خیلی موثر واقع نشد و روز به روز حال خواهرم بدتر میشد. دائما بی قرار بود و با خودش صحبت می‌کرد. از درمان ناامید بودیم و انگار دنیا به آخر رسیده بود تا اینکه... #رشتو

یکی از آشنایان گفت که شاید نیلوفر و در تسخیر اجنه دراومده!!! اول این حرف برامون خیلی مسخره و غیر منطقی بود ولی با وخامت حالِ نیلوفر به این فکر افتادیم که یک جن‌گیر رو پیدا کنیم و ازش کمک بگیریم. کار سختی بود چون ما از خانواده هایی بودیم که به این چیزا اعتقاد نداشتیم. #رشتو

البته نیلوفر حرفای عجیبی هم میگفت مثلا پیشگویی می‌کرد که امروز چه افرادی میان عیادتش! #رشتو

تا اینکه از دفتر یکی از علما شماره‌ی فردی رو گیر آوردیم که ظاهرا اینکاره بود ولی اول انکار می‌کرد...به سختی راضی‌اش کردیم که بیاد و نیلوفر رو ببینه. با هزار مشکل استاد رو (که مدرس یکی از دانشگاه‌های معتبر) بود رو بردیم بیمارستان.... #رشتو

نیلوفر تا استاد رو دید موضع گرفت و اعتراض کرد. استاد کنار تخت نیلوفر نشست و شروع کرد به زبان عربی مطالبی رو به نیلوفر گفتن. مطمئن بودم که داره فیلم بازی میکنه که ما رو سر کیسه کنه ولی خب با این کار میخواستم رفع تکلیف کنم و بگم برای نیلوفر هر کاری کردیم. که ناگهان... #رشتو

که ناگهان نیلوفر که اصلا عربی بلد نبود، شروع به صحبت کردن با اون مرد....اونم به زبان عربی😳😳😳😳😳 چند جمله ای رو عربی صحبت کرد و بیهوش شد!! بعد از چند ساعت از خواب بیدار شد و گفت چرا اینجا بستری شدم! چند روزی رو بستری بود و بعد با دستور پزشک ترخیص شد و یکی-دو ماهی رو .... #رشتو

در حالت نباتی زندگی می‌کرد بطوری به ندرت حرف می‌زد و حرکت می‌کرد. اما حالا تقریبا به زندگی نرمال بر گشته. اونم بدون دارو های روانپریشی" به عنوان یک روانشناس کم سواد نمیخوام کسی رو به این نوع درمان‌ها ترغیب کنم ولی شاید، زندگی عمیقتر از قواعد مادی ما باشه! بدرود.

@saeed_tow با گسترش گناه و بی خدایی اجنه و شیاطین به انسان نزدیک میشن، کسایی که گناه میکنن غیر مستقیم به این موجودات چراغ سبز نشون میدن...

@alisafavi1995 تخصصی ندارم در این خصوص

@saeed_tow یکی از آشنایان من هم اینجوری شده بود بااینکه ادم سالم و درستی بود ولی خب حقیقتی هست ک نمیشه انکار کرد و بنظرم تنها راه مقابله اش اینه دستمون رو از خدا و اهل بیتش جدا نکنیم

@Mrs_mim0626 نمیدونم چی بگم

@saeed_tow مرز بین اسکیزوفرنی و تسخیر شدن توسط اجنه خیلی خیلی باریکه شاید هم اسکیزوفرنی همون تسخیر شدنه که متخصصان بیماری روانی تلقی میکنن واقعا آدم میمونه

@Iranianboy1400 نمیشه گفت

@saeed_tow این داستانی که شما نوشتید باگ بزرگش اینه که اسکیزوفرنی ریشه های ژنتیک و موروثی داره و از بعد از تماس دومتون با نیلوفر، همه چیز به نقل از خواهری هست که با احتمال بالایی خودش هم کاندید اسکیزوفرنی هست و تمام داستان میتونه نتیجه همون باشه. دیگه وارد جزئیات تخصصی بالینی نشدم

@realpcboy "احتمال بالا" تون که اشتباهه....بدون دیدن درمانجو تشخیص با احتمال بالا دادید😳😁 بایستی بررسی دقیقی اتفاق بیفته موضوع باگ هم مطرح نیست...مشاوره های تلفنی دقیق نیستند . گاهی "نمی دانم" بهترین واکنشه....نه پاشیدن خرده دانش‌ها به صورت مخاطب (:

@saeed_tow خیلی سخته مردم باور کنند موجودات غیر ارگانیک و خیلی موجودات ناشناخته وجود دارند

@lili7777Restart خودمم خیلی باور ندارم

@saeed_tow یه هفتس بحث کلاسمون اینه دکتر ... تشخیص اینکه جن یا اسکیزوفرنی اساتید خودشونم موندن خب جن تو قرانم اومده نمیشه نادیده گرفت

@saeed_tow نمی دونم گفتنش درسته یا نه ولی من یه ماجرای مشابه رو دیدم که خودمم وصل بودم به ماجرا و کاملا خبر داشتم و خب .... آخرش اون بنده خدا فوت کرد . نمیدونم داستانش رو بگم یا نه شاید بدون آوردن اسم بگم ... فقط اینو میگم که ما آدما دستی دستی خودمونو بیچاره میکنیم ...

@alirezaeiir بگید حتما

@saeed_tow چرا اجنه سمت اروپا امریکا نمیرن، اونورا آدما فقط به روانپزشک نیاز دارن اگه بیمار بشن

@zooraki_maloos شاید میره شایدم کل ماجرا داستان باشه. یک روایت رو گفتم...صرفا یک روایت

@saeed_tow منتظر نیستم چون میدونم اگر تعهد در کار بود نه از ابتدا چنین محتوای بی پایه ای به مخاطب ارائه میشد،نه بعدش چنین برخوردی در جواب انتقاد مشفقانه. تعهد حرفه ای به کنار اخلاق و تقیدات شرعی هم حکم میکنه که چنین محتوایی با تایید ضمنی اونم از سمت شما که مخاطب متخصص فرض میکنه، منتشر نشه.

@realpcboy حاجی سخت نگیر تخصص اندک امثال من در مقابل احتمالات و گستردگی دنیا عددی محسوب نمیشه. قدری دنیا بدون قضاوت ببین. لازم نیست همه چی رو تحلیل کنید

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/32