Published: December 30, 2023
3
17
106

1) Piyasada ticaret gerçekleştirmeden evvel kullandığım bir kontrol listesini sizlerle paylaşacağım. Kontrol listesine dahil etmediklerim var. Sizler eklemeler yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu içeriği videoya kayıt ediyorum. YouTube'dan detaylı yorumlarımı izleyebilirsiniz. Flood

Image in tweet by Aquivon

2) Her şey önce haftanın haberlerinize bakmamız gerekir. Her şey ekonomik takvim ile başlar; Yalnızca haberlere bakarak haftalık aralığı nasıl kurgulayabiliriz?

3) Öncelikle Ekonomik Takvimde, AMD yorumlamadan önce Phase'ları öğrenmeliyiz. Şimdi bunları nasıl kullanmalıyız? Gri Renk ile yer alan veriler bizim için Accumulation'dır. Turuncu Renk ile yer alan veriler bizim için Distribution'dır. Kırmızı Renk ile yer alan veriler bizim

4) Ekonomik takvim ile ICT'nin sunmuş olduğu Weekly-Daily Profilleri eşleştirmemiz bizlere çok yüksek veri verecektir bias noktasında. En kolay günler dağıtım günleridir birikim günleri bulun ve bunları dağıtım günlerinin ticaretine referans olarak kullanın. Bu tirckleri her

5) Checklist'in devamını YouTube videomdan seyredebilir ve detaylı yorumlarımı dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda sizlere bir şey kattıysam gönderimi RT yaparak beni mutlu edebilirsiniz. Teşekkürler. https://youtu.be/aX8_gtiksLU Şu anda video işleniyor, kaliteli halini birkaç dakika

@aquivon Videoların devamı sabırsızlıkla bekleniyor hocam ❤️

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/6