Cuma gününden beri gözlemlediğim👇 Boğaziçi Üniversitesi Direnişi'nin dirayet içinde 5. yılına girişi, sahadaki kalabalık ve toplumdaki destek yeni rektör belirlenmesine 7 ay kalmışken birilerini panik ettiği için muazzam bir trol saldırısı başlamış. Bu saldırı, mesajın adresini
@tuna_tugcu Kimsenin umurunda değilsiniz isteseniz günde on dakika değil 24 saat dikilin orda 🫠
@sungur__han Ama siz dert ediyorsunuz. Cumadan beri o kadar çok kişi "bizi hiç dert etmediğini" söyledi ki... Ne kadar dert ettiğiniz önemsizmiş gibi göstermenizden belli oluyor😈
@tuna_tugcu Derdiniz ne hocam sizin ? Hakikaten öğrenmek için soruyorum.
@Cyrptofun42 Gerçekten öğrenmek için soruyorsanız aşağıda daha çok benimle ilgili birkaç thread iletiyorum @Cyrptofun42. Onları okursanız bu türlü şeylerin olmaması için mücadele ettiğimizi ve haklı olduğumuzu anlarsınız. 👇
@tuna_tugcu Boğaziçi Üniversitesinin mücadeleden vazgeçmeyen onurlu öğretim üyelerini saygıyla selamlıyorum, yılmadan bıkmadan usanmadan sonuna kadar, Boğaziçi Üniversitesi özgür olana kadar. 🙏🙏🙏
@tuna_tugcu Hocam gosgoca AKP'li kreş müdürüne makam aracı vermeyip de itibarımızı mı zedeleyelim . Size kalsa o parayı akademik çalışmalara , öğrencilere falan harcamaya kalkıp çarçur edersiniz yani . 🫶 800 km uzaktan da olsa yüreğimiz yanınızda . onurunuz ve dik duruşunuzu yazacak tarih
@tuna_tugcu İnanılmaz Saygı duyuyorum sizlere. Oğlum da 2024 yaz mezun oldu. Akp iç karışıklık istiyor ama buna geçit vermeyeceğiz. Biz ülkemizdeki Türk Kürt Çerkez alevi Sünni, Yahudi.. kardeşiz. Kız aldık kız verdik. Bizi soktukları Esad deyimiyle kanı bozuk Mültecilerle tehdit ediyorlar.
@tuna_tugcu Bütün bunlar arsıza arsız, hırsıza hırsız, yüzsüze yüzsüz, çapsıza çapsız demediğimiz için oluyor. Asla anlamayacakları ve takdir etmeyecekleri bir incelik!!! Kendilerine aynada bile yalan söyleyenler,utanma nedir bilmeden ahkam keser oluyor!!!...Vasat altı laf yetiştiriyor!!!...
@tuna_tugcu Boğaziçindeki hocalarımız bu toplumun aydınları,aynalarıdır. Direnişleri de saygı duyulması gereken çok ta iyi bir örnektir. Onların direnişine üç paraya trollük yapanların ne beyinleri ne de kalemleri yetmez. Bu ülkenin büyük çoğunluğu hocalarımızın yanındadır.
@tuna_tugcu Troller ellerine tutuşturulan kâğıtlardan bakarak yazdığı için bu açıklamanızı dikkate almayacaklardır. Büyük kısmının okumayacağına da eminim. Trollerin Boğaziçi Üniversitesi Direnişi ile ilgili hemen her mesaja yönlendirilmesi hedefe ulaşıldığını gösteriyor. Haklısınız.
@tuna_tugcu Bravo sizlere hocam. Size ve direnişinize gönülden destek veriyoruz. Hiç yılmayın. Geldikleri gibi gidecekler..
@tuna_tugcu Sizin onurunuzun itibarı, Kayyumları gömer.Selam olsun Akdemisyenlerin duruşuna.
@tuna_tugcu onurla ve kararlılıkla mücadele veren saygıdeğer akademisyenler, sizleri kutluyoruz...
@tuna_tugcu Sizleri saygı ile selamlıyoruz, troller ‘e cevap verme zahmetinde bulunmayın bile , eğitim düşmanı, Türkiye ‘yi karanlığa çekmek için uğraşan cahil ve kötü tiplerden oluşan bir avuç zavallı:) ilim , bilim her dönem eninde sonunda kazanmıştır🙏
@tuna_tugcu ❤️❤️🌺🌺👏👏👏👍👍👍🙏🙏🙏
@tuna_tugcu @kucukprensiye 👏🏻👏🏻🌺
@tuna_tugcu 🇹🇷👏👏👏🇹🇷🌹
@tuna_tugcu @elifilgaz Saygıyla önünüzde eğiliyorum. Sağolun varolun.
@tuna_tugcu @elifilgaz İnadına vazgeçmeyin. Sizi sonuna kadar destekliyorum.
@tuna_tugcu Böyle dikilip ,5 yıldır da maaş alan bir ogretemeyenler 🤔🤔🤔 hayret yaaa nasıl bir ülkenin üniversitesi olur
@tuna_tugcu Yanınızdayız..her zaman destek tam destek yolunuz aydınlık olsun büyük hocalar güzel insanlar
@tuna_tugcu 👋✌️
@tuna_tugcu 👏👏
@tuna_tugcu Ödün vermeyen onurlu dik duruşunuzu selamlıyorum...
@tuna_tugcu 👏👏👏
@tuna_tugcu @emrkongar Evet , gerçekten ilginç Halkın hiç olmadığı kadar fakirleştiği ve bir o kadar da musluğun başında duran herkesin anormal ölçüde zenginlestiği bir dönem Hukuk da YOĞUN BAKIMDA Bu 1 tesadüf mü 🤔🤔 👆👆👆
@tuna_tugcu Bu eylemi eğilerek yapmayı denesinizmi?kaç senedir kimse silklemedi belki diğer türlü ses getirir dunyada
@tuna_tugcu Sizin dikilmenizin en çok neyini seviyorum biliyor musunuz. Önceden görünürde birşey yapmadan derinlerde işi bitirenler, ayar verip ayarlama yapanlar, herşey ellerinde gibi davrananlar artık kısmen oraları kaybetti ve görünür oldu. Artık etkisiz ve yetkisizsiniz, dikilebilisiniz.
@tuna_tugcu @mansuryavas06 bak size diyor ihaleler diye.