Published: February 24, 2025
1.3k
67
3.6k

وقتتون به خیر اگه دوست دارید راجع به #مجسمه( نقد و انتقادی ،تحلیلی ،تفسیری و…) #گفتگو کنیم منم تا حد توانم شرکت می کنم .

@SorenaOfficial علی اقا سرت سلامت❤️ از سال ۹۰وقتی تو شهر غریب دانشجو بودم با کارای شما زندگی کردم،از ترک حالا وقت خاب نیست تا اخرین شاهکار هنری شما "مجسمه" شنیدم و لذت بردم آلبوم نگار جوره دیگه دوست دارم قلمتون سبز🌱 صدا و اجراتون فوق العادس و مرهمه زخم های ماست بندبازه مست بمونی واسمون🐺⚔️

@Ash1Rmz باعث خوشحالی منه محکم و سرپا باش 👊

@SorenaOfficial سورنای مورد علاقه. اتفاقا یکی داشت میگفت درحال حاضر حمله‌های بیشتری بهت میشه چون صریح‌تر و واضحا مورد نقد قرار میدی شرایط فعلی رو؛ سرمایه‌داری، اقازادگی و .. واین احتمالا به مزاج خيليا خوش نمیاد برای همین یک‌سری که قبلا خودشون رو مخاطب میدونستند الان نوعی هیتر محسوب میشن..

@nmiidanm می فهمم به نظرم این دوره کلا اینطوریه ،تنها به من یا کس دیگه ای ربط نداره ما اگر باور داریم به نفی سلطه باید به مسیرمون ادامه بدیم و هر نوعی از سلطه رو مقابلش باشیم در این راه معمولا آدمها تحت تاثیر های متفاوت همراه میشن و رها می کنن .

@SorenaOfficial علی سورنا،رپر محبوب دوران نوجوانی من. امروز اما بهت پیشنهاد میکنم بری کوبا و برای آنها بنویسی و بخوانی. خواست و اراده جامعه ما دقیقا در تضاد با ذهن مکدر و متحجر شماست.خوش باشی با آرمانهای امام راحلت یعنی مارکس.

@SorenaOfficial علی آقا سورنا من N ساله مخاطبتم و همه البوم ها از مرد تنها تا مجسمه رو گوش کردم و تا البوم گوزن به شدتتتت با دونه دونش زندگی میکردم و میکنم . به عنوان مخاطب فقط میگم من تا گوزن حس‌میکردم رفیقم داره باهام حرف میزنه حرفامو میگه الان این اواخر فقط سیاسی بوده. برگردون رفیمو 🖤

@SorenaOfficial گوزن > مجسمه

@SorenaOfficial من حرفم با شمای هنرمند نیست تا همین جا که حرف مردم رو میشنوم خیلی‌ها کارای قبلی رو میخوان، خوب برید همونا رو گوش کنید، چرا میخواید هنرمند خودشو تکرار کنه، به نظر خیلی بده کارا تکراری بشه چون مثلا این مدل رو دوست داشتن، اینجوری هنر نیست میشه کار مارکتی

@SorenaOfficial عالی به بهترین شکل شرایط فعلی و توضیح میده خصوصا این که به حرکت از پایین اعتقاد داری.اما واقعا تو این دنیای مدرن تفکر به چنین چیزی دشواره این که همه چیز توسط قدرت های بزرگ و لژهای خاص کنترل میشه به نظرم. بهترین ترک ترک آخر بود به نظرم قسمتهاییش سرود ملی بود🖤مرسی ازت

@SorenaOfficial اون بدرد نمیخوره بیا راجب یانگ مروارید گفت و گو کنیم

@SorenaOfficial خسته نباشی علی جان. بنظرم آلبوم کاملی بود و یه جورایی جریان ساز مثل گذشته ولی شاید با سورنایی از جنس نگار یا آلبوم هایی حتی مثل گوزن فاصله داشته باشه.نیمشه گفت نزول،چون این تفاوته،نظر خودت در موردش چیه؟

@SorenaOfficial کیر تو کوس ننت این چی بود خوندی؟؟؟😡😡

@SorenaOfficial خود آلبوم قشنگ بود از نظر موسیقی بجز اهنگ سرزمین برتر که به نظرم زیاد فلو و آهنگ خوب روی هم ننشسته بود یا حتی خارج هم میشد از نظر سیاسی دنبال تارخ بگردی ،من ندیدم هیچ وقت کسی چماق رو زمین بزاره چه شاه چه اخوند چه لچک به سر و غیره

@SorenaOfficial دلیل استفاده بیش حد از واژه "دندون" تو آثار شما چیه که داخل چندتا ترک بهش اشاره کردید؟

@SorenaOfficial سلام علی جان به نظرم در بحث آشکار کردنِ محرومیتی که طبقه پایین جامعه زیر چکمه های کاپیتالیسم تحمل میکنه یه مقدار کم کاری کردید مثلا میتونستید از این روایت که والده گرامیتان در ازای نان با بنده حقیر همبستر شد رو هم در این آلبوم شاهکار بیارید🙏

@SorenaOfficial نظرت در مورد آابوم یانگ مروارید چیه ؟

@SorenaOfficial به نظرم آلبوم پلی بوی کارتی مناطق کرج (ممد دورچی) آلبوم خوبی بود ولی آلبوم امین تیجی بهترین آلبوم امسال بود ولی خارج از شوخی دو سه تا ترک غمگین بده تو سبک مهران آوار با من قدم بزن مستی موقع عرق خوری گوش کنیم همین دیگه دمت گرم علی آقا

@SorenaOfficial علی آقا سرت سلامت

@SorenaOfficial دختری که علی سورنا گوش میده کلا کنسه

@SorenaOfficial من چقدر دوست داشتم با فدائی یک آلبوم یا یک ترک ببندی با آهنگ سازی مهدیار

@SorenaOfficial چیزی که خیلی جالب و مشهود بود اینه که از خون خورشید به بعد ضمیر من به ما تبدیل شده و جز اون در کل البوم چیزی که چشم میومد این بود که جز جنگ با قدرت به مقدس بودن زندگی و ادامه دادن و رقصیدن تو صحنه تشویق میکرد که مبادا یادمون بره تو این کره برای چی اومدیم.

@SorenaOfficial کامنتا رو خوندم خیلیا ازت میخواستن ورژن"گوزن"باشی. آلبوم قبل هم میخواستن "کویر" شی ولی نمیدونن این روند طبیعی روح و روان یه آدم از 401 تا امروزه واسه مبارزایی که تنها زوزه کشیدن تو انزوا، از روزی که اومده نان استاپ پِلِی میشه توییتا قدیمیت رو دارم که شعر #مجسمه شدن ولی یه نقد ریز

@SorenaOfficial کص مادرت با آلبومت

@SorenaOfficial سورنای عزیز من احساس میکنم از بعد آلبوم گوزن، که خودش هم آثار فوق العاده‌ی بود سبک ترک‌ها و آلبوم تقریبا شبیه به هم شده، آلبوم مشترک با بهرام اما فلو‌های جدیدی رو داشتین که بی‌نهایت لذت بخش بود دیدن نبوغ شما، اما من گاهی دلم سبکی مثل ترک مهران و یا نفس رو میخواد.

@SorenaOfficial خسته نباشی بابت مجسمه، مجموعه محشری بود. تنها نقد به اشکالات زیاد تو پروسه ارسال و بعدش بود. چون مجسمه یک سیر تاریخی در دل توده های مردم داره، آیا میشه این برداشت رو داشت که مجسمه روایت تاریخ توسط طاغیان و طرد شده هاست؟بر خلاف تمام تاریخ که توسط قدرتمندان و فاتحان نوشته شده.

@SorenaOfficial کسننت

@SorenaOfficial تِرک شب سرد کلانشهر شاهکار بود واقعا. داستان دخترک و بعد که میفهمه پایان ماجراس مصراع " فهمیدم بی پایان هیچ آغازی زنده نیست" بینظیره. آخرش درباره رهایی از زندگی میگه (میگید) و اینکه زندگی همینه دیگه، یه جبرِ ناگریز. دهقان هم فضاسازی رو بهترین نحو انجام داده. اینو ادامه بدید واقعا

@SorenaOfficial نقدهام: جنس کلماتی که گاها استفاده می‌کنی برای منِ نوعی ملموس نیست. کلمات پراکنده و استعاره‌های پی‌در‌پی باعث میشه از شعر جا بمونم، استفاده از تعبیرهای ملموس‌تر و سرراست‌تر جذابتره - گاهی رجوع به فلوهای الد اسکول میتونه جذابتر باشه. خسته نباشی در کل.

@SorenaOfficial میتونستی اسم البومتو بجای مجسمه بذاری ترشتگن

@SorenaOfficial به غیر چندتا از ترکا بقیه رو بیشتر از یک یا نهایت دوبار نمی‌شه گوش داد، چون وقتی صرفا رو محتوا تمرکز می‌کنی و از جنبهٔ آوایی و لذت شنیداری دور می‌شی همین می‌شه، حتی می‌شه گفت گاهی از نظر شعری به آهنگایی مثل پشت این جنگ‌ها هم نمی‌رسن که مخاطب بتونه ارتباط بگیره، ریپیت گوش بده.

@SorenaOfficial مرد خسته نباشی این یک دو واقن چجوری تونستی چجوری اینقد خفنی؟؟ پرچمت بالاس عمو علی بینظیر بودی نیاز داشتمش یجورایی

@SorenaOfficial من خیلی لذت بردم. متاسفانه تازگی بعد از خیزش ۴۰۱ با آهنگهاتون و کلا رپ فارسی آشنا شدم. نمیتونم روند کارتون رو بررسی کنم ولی در همین مدت کوتاه از رشد و پختگی کارها خیلی عشق کردم. موسیقی متن و ترکیب خشم‌آگین کاراتون انعکاس خشم منم هست. خیلی لازمه که بمونین و محکم ادامه بدین. شما و

@SorenaOfficial خسته نباشی علی آقا سورنا کاش یکم از سیاسی بودن اهنگارو کم کنی. نمیگم بده ها ولی وقتی میخوایم بایه موسیقی ارتباط بگیریم نمیشه اهنگ سیاسی پلی کنیم. آهنگ سیاسی رو یبار میشه گوش داد. حداقل یه تعداد اهنگ دلی هم لازمه دوست داریم♥️

@SorenaOfficial به شخصه انتظار یک علی سرونا متفاوت رو داشتم همونجور که با آوار،نگار و گوزن عوض شدی. و همچنین روندش یه مقدار یکنواخت بود میتونست چند تا اسکیت داشته باشه که فضا عوض بشه یا چند تا از ترک ها حذف بشه. ترک های مورد علاقه خودم از آلبوم مجسمه دوچرخه خواب در خواب و میکشن ایست بود.

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/35