Published: March 16, 2025
79
26
837

Tyvole to je super, kolik lidí se tu teď objevilo se seznamem Trumpem "zakázaných" slov. Pokud jste si nestěžovali na to, co se dělo v rámci kulturcních válek nejenom v Americe doteď, protože debatu vedli a slova doposud vybírali lidi z vašeho ideiologickýho tábora, pak jste

@LudekStanek Ďalší dobrý pokus. Vy beťár! "Kultúrne války" zú zjavný kremloidný naratív. Je tu snaha o polarizáciu a podsúvanie rôznej agendy, ktorá ju má vyvolať, vrátanene nenávistného prejavu. Trumpov zoznam nie je rovnaká vec, ako snaha potláčať nenávistný/hanlivý prejav.

@zemantomas Hahahahahahahahhahaha. Ty sochy sundala ruská ambasáda, ty univerzity obsadila ruská ambasáda, defund police movement platila ruská ambasáda. Poslední co ještě nedělaj je, že mi nevyvážej odpadky. (Jako upřímně, pokud chcete, aby vaši anti-vatnik práci bral někdo vážně asi

@LudekStanek Pane Luďku, vaša fantázia určite siaha ďalej ako k tomu, ako sa veci majú javiť a určite máte aj historickú predstavu o tom, ako rôzne služby, napr. KGB, pracovali s aktivitami. A ak by ste nemali, o čom pochybujem, prosím, prečítajte si správu.. https://x.com/zemantomas/statu...

@zemantomas Já samozřejmě vím, co Rusové umí, já ještě matky z Greenham Common pamatuju. Ale to není můj point

@LudekStanek Váš point je amplifikovanie naratívu o "kultúrnej vojne" a vybieľovanie Trumpovho zoznamu(relativizácia). Pozície môžu byť dve. Aktivista/obeť/užitočný idiot alebo propagandista. Tretia mi žiaľ nenapadá.

@zemantomas Kulturní války jsou fakt. Že je Rusové použili jako amplifikátor pro některý svý operace je taky fakt. Že přilejvali benzín na obou stranách nejspíš taky. Ale jestli se nepletu, napsal jste o mě, že jsem buď propagandista nebo užitečný idiot. Chápu to správně?

@LudekStanek Kultúrna vojna sa stane faktom pre tých, ktorí v ňu uveria a nie sú ochotní hľadať podstatu a používať výstižnejší názov, ktorý ju vystihuje. Nie (naskakujem na vlnu). Napísal som, že ma napadajú len tie dve pozície.

@zemantomas Kulturní války prostý popis široké škály společenských, politických a kulturních změn, často vynucovaných z pozice politické síly.

@LudekStanek Musel by som sa opakovať, tak z iného uhla. Cieľ: ✓ Rozdeliť spoločnosť na znepriatelené tábory resp. upevniť vieru, že je tak rozdelená (tribalizácia) ✓ Podkopať dôveru v dem. inštitúcie tým, že sú vykreslené jako nástroje "vnucovania/tyranie" ✓ Cielene amplifikovať organické

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/10