Published: April 22, 2025
34
55
1.4k

Розповім вам історію як я позбувся варикозу який нормально так псував мені життя. В віці 12-13 років я грав дуже багато в футбол. Якось звернув увагу на свою ногу і побачив що певні вени стали значно більшими. Ноги не боліли, але почали швидко заморюватися. Батьки повезли до лікаря, який сказав що для операції я замалий, приходь в 18 років. А поки носи чулок, пий пігулки і маж мазями. 1/х

Image in tweet by Слобожанське Село

Не буду розтягувати. Роками я не звертав на це уваги, нічого не робив. Але чи то на фоні початку повномасштабки, чи то так співпало, почалося загострення. Вена почала розпухати по всій нозі, почала боліти. Почали боліти вени малого тазу і почала боліти інша нога. Дискомфорт збільшився. 2/х

Осінь 2022. Вирішили проконсультуватися з лікарем, а в Харкові не було жодного лікаря такого профіля. Принаймні я не знайшов. Поїхали на консультацію в Київ. До речі то було в ті дні коли вʼєбали в міст Кличка. Дуже пронесло що нас там не було в ту секунду. Та не про це… Консультація з УЗД в Харкові - 500 грн, Київ - 750 грн. Classic. 3/х

В грудні мені подзвонили і обрадували тим що в Харків повернулося кілька лікарів і ціна буде «довоєнна». Домовилися про операцію. За все про все обійшлося в 21к. В Києві було б 28к. Лікар був чудовий, наркоз місцевий, операція напів лазерна. Все пройшло нормас. Не часто побачиш як тебе чикають. 4/х

Цікавий нюанс. Після видалення вени ти не лежиш відлежуєшся. Тобі потрібно одразу після операції дві години активно ходити щоб нормалізувати кровообіг по нозі. Тепер там на одну вену менше. За день до операції йобані кацапи вдарили по моєму Alma Mater і я сходив туди. Ненавиджу їх. 5/х

Коли я приїхав додому знеболювальні перестали діяти. І тут я охуїв. Сама операція через знеболення була безболісна, але коли пігулки перестали діяти я по натуральному відчув що з мене дістали шматочок. Три дні горіла нога. На четвертий день попустило. 6/х

Нога потроху загоювалася, приблизно за пів року все повністю зажило. Біль повністю пройшла, проколи на нозі зникли. Тяжкість зникла. Огляди у лікаря показали що все окей, операція і загоювання пройшли успішно. На останньому фото нога сьогодні. Happy End. 7/7

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/7