Published: June 15, 2025
90
182
2.1k

بریم تحلیل: ببینید رفقا من تو این هفته‌ها، چند رشتوی مهم در مورد #برتن‌وودز، جنگ سرد، جنگ کوریدورها، کواد، اکوس، maga و... زدم و گفتم که محاله که امریکایی‌ها از دو چیز عقب بکشن: اول؛ حاکمیت دلار دوم؛ حمایت بی قید و شرط از اسراییل و بارها نوشتم که منتظر حمله اسراییل باشید و

Image in tweet by Piishgoo

چندین بار گفتم به نظر بی‌بی یه تایم کوتاه به ترامپ داده تا ببینه میتونه بدون جنگ وارد بشه، (و بدیهی‌ایه که این اتفاق نمیفته) پس #حملات شروع میشه. (که دقیقا ترامپ خودشم همینا رو چند روز اخیر گفت)

کسایی که میگفتن «جنگ نمیشه»؛ «توافق میشه»؛ «اینا با هم همدستن»؛ «رد پول رو بگیرید»، «پس چرا سرمایه‌گذاری میکنن تو ایران؟» و... مشکلشون اینه که انقدر غرق شدن تو جزئیات که اون بازی کلی درجریان رو نمیبینن. (بهرحال هیچ ایرادی نداره تحلیل غلط کرده باشن، همینکه فکر پویا باشه کافیه)

پس درادامه حرفای قبلم‌ باز هم میگم امریکا و اسراییل ازهرچیزی کوتاه بیان، محاله که از این دو مساله کوتاه بیان: اول کسی به اقایی #دلار حمله کنه. دوم کسی موجودیت اسراییل رو تهدید کنه. که این دومی مهمترم هست. چرایی اولی رو نوشتم، ولی چرایی دومی رو مسکوت گذاشتم

حالا این وسط #خامنه‌ای کدوم خَریه که بخواد جلوی این مسئله‌ی بسیار مهم و جدی بایسته. شوتش میکنن تو گورستان تاریخ

ببینید عزیزان بحث «من گفتم»؛ و «آخ جون من اول شدم»، و «من...من...من...» نیست اینا کارای بی‌خردهای مغرورِ کودنه چرا اینا رو میگم؟ بحث اینه که اون دیدگاه «#کلی‌» به رخدادهای سده اخیر، یه دیدگاه درست بوده چون امروز نتایجش درست دراومده پس میشه جزییات فرکتال داخلیش رو دنبال کرد

یعنی وقایع رو باید تا انقلاب اکتبر، جنگ جهانی دوم، بحران مالی اون دوره، تصمیمات روزولت، طرح مارشال، استالین، برژنف، اندروپف، خروشچف، گورباچف، اتفاقات جنگ سرد، ریختن دیوار برلین و....و.... رفت عقب. نه اینکه فکر کنیم ترامپ یهو از یه جایی پرت شده وسط امریکا و یهو گفت maga...نه.

اما بریم از اینجا به بعد کار. ببینید این دیدگاه که اعراب نمیخوان اخوندا بیفتهن، اینا مسخره‌ست نمیگم غلطه. بحث اینه که اینا کاره‌ای نیستن. مثلا سلطان عمان و قطر و امارات خر کی باشن که بخوان جلوی اون «#جریان‌اصلی» بایستن.

امروز جریان اصلی اینه: طرح مارشال نوین درمورد خاورمیانه (مفصل نوشتم، برید بخونید) نظم نوین و عوض شدن خاورمیانه عقب روندن اروپا (واسه همین مکرون داره سکته میکنه) و نهایتا بزرگترینش درهم شکستن چین که یک بخشش اینه: اتحاد روسیه با امریکا و اروپا و عملا تشکیل بلوک شرق و غرب جدید.

خب تو این بازی جایگاه ایران کجاست؟ شاید بگم مهمترین کشورهای این بازی بی‌تردید اول ایران، دوم سوریه و سوم عربستانه (و نهایتا عراق و کشورهای حوزه خلیج پارس) یک‌کمربند دفاعی جدید برای غرب. درمقابل اژدهای چین. با دو کشور مذهبی رادیکال پشت این کمربند یعنی پاکستان و افغانستان.

چینی‌ها دیگه سیدعلی و این دلقکا نیستن اونها هم موجودیتی دارن و هرموجودی برای دفاع خودش، هرکاری میکنه فقط فرقشون با این ابله‌های سفیه اینه که بلحاظ وسعت، کشور بزرگی دارن، جمعیت بسیار بسیار زیادی دارن، قدرت اقتصادی خوب و البته باید توان نظامی قابل قبولی هم داشته باشن.

هرچند قدرت امریکا رو ندارن (که هیچکس نداره) ولی بهرحال کشور داره رو ریل درست‌تری نسبت به این گوسفندهای اسلامی حرکت میکنه و اینجاست که واسش یک چیز مهمه: متحدها و کوریدورها

و ترامپ و #maga دقیقا داره اینا رو از دست چین درمیاره و #ایران_ما مهمترینِ این کشورهاست پس ایرانِ آینده؛ متحدی بی‌قید و شرط برای امریکا و اسراییله و خب بزودی فرایند انتقال قدرت رو خواهیم دید، به فردی معتمد. پس این همه؛ نتیجتا یعنی انتقال قدرت از خامنه‌ای به #پهلوی انجام میشه.

پس بزودی، در باقیمونده‌ی این بازی، که زمان زیادی هم نیست (و به روزها و ساعتها رسیده) داستان این شکلی جلو میره: تمام مراکز مهم رو میزنن تمام سردارها و افراد عالی‌رتبه رو میزنن ولی مهم اینکه عده‌ای عالی‌رتبه #زنده میمونن (یعنی داخل خود ایران). کیا؟

یک سری نیروهای نظامی-امنیتی خاص. اینا کسایی‌ان که توان آروم کردن نیروهای مسلح رو دارن و خب عامل خود اسراییل‌اند و البته که در بلاتکلیفی همه، یهو قدم جلو میذارن و دستور سلاح زمین گذاشتن رو صادرمیکنن. اسامی‌ای که اصلا شاید هیچکدوم ما، ندونیم کی‌ان و اصلا شاید بعدا هم نفهمیم

پس افراد و مراکز رو‌ میزنن خود #خامنه‌ای رو بعنوان آخرین نفرها میزنن یا زنده‌گیری میکنن تا قدرت اسراییل رو به رخ بکشن در ادامه؛ بولد شدن رسانه‌ای رضاپهلوی بعنوان فردی که انتقال قدرت رو شکل میده تا زمان رفراندوم (پادشاهی یا جمهوری) و اگر لازم شد انتخابات (بین افراد).

و نهایتا اسراییل از مردم میخواد بریزن بیرون.... و خودش شخصا هواپیمای نفر اول کشور (پهلوی) رو اسکورت میکنه و همه چیز رو میسپره دست مردم و خب خودش عملا میره پشت پرده. این چیزیه که بزودی اتفاق میفته درکوتاه مدت.

از اونجا که نت ضعیفه یه سری مطالب مهم موند که دوس داشتم بدونید اونا رو هم واستون تو رشتو بعد مینویسم درمورد شاهزاده‌ست. و آینده ما. روزهای خوبی داریم. خیلی خوب خیلی خوب فعلا تا همینجا... به نظرم به #ازادی ایران، رفراندوم و ایران #پادشاهی سلام کنید

لینک رشتوها اگر دوس داشتید دید کلی ازماجرا بگیرید از برتن وودز جنگ سرد انقلاب اکتبر ج.ج.۲ تثبیت دلار کواد اکوس و.... https://x.com/PIISHGOO/status/...

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/19