Published: July 10, 2025
82
8
227

Za dom spremni je uvijek fašistički, koljački i protuustavan. Ta same riječi pozivaju na mržnju. Time se logično dođe do 504.000 mrzitelja svega nehrvatskoga. Petokraku zvijezdu treba sagledavati u kontekstu Drugog svjetskog rata, a ne razaranja Vukovara. Ona je simbol ljubavi.

@hipohondar Mrš smrade

@jurica27115769 Vi ste jedan jako zanimljiv, elokventan i pristojno odgojen mladić.

@hipohondar Ako ćeš selektivno gledati na crvenu zvijezdu možemo i selektivno na ZDS kao dio pozdrava iz Domovinskog rata i onda svi sretni. Ili ćeš oboje gledati u apsolutnom kontekstu ili ne, selektivni je čista manipulacija

@hipohondar A tek smrt fašizmu, smrt kulacima, smrt reakciji, smrt itd. Ovi pozdravi su esencija ljubavi...

@hipohondar Petokraka jest simbol http://2.sv. rata u cijeloj EU i šire, za razliku od pokliča koji jest simbol NDH i usko je vezan za granice fašističke države !!

@hipohondar Petokraka je dovoljena samo na Heineken pivu in nikjer drugje!

@hipohondar Ljudi koji niste Kristijanovu ironiju shvatili ona označava koliko ljevičari opravdavaju svoje zločince a ne njegovu mržnju prema Hrvatskoj

@hipohondar @davor2210 - partizanski mačiću, HT je registrirao 580 mobilnih uređaja na Hipodromu taj dan. Naravno radi se o ustaškoj zavjeri jer je svaki krezubi došao s 4-5 mobitela, neki i po 6 na lokaciju da fejka broj pristunih.

@hipohondar Tako i ZA DOM SPREMNI...za vrijeme Domovinskog rata i borbama sa srpskim fašistima u Hrvatskoj jmoja jedinica i ja smo bili puni ljubavi. Gdje smo god naišli na zvijezdu i kokardu sve smo ih grlili i ljubili te darivali cvijećem. Tako smo to mi tada shvatili.

@hipohondar Kada pola miljuna nekog mrzi na jednom koncertu....i ako te iste mrzi i Eu parlament a i Eu sud za ljudska prava onda ih S RAZLOGOM MRZE...ZA DOM SPREMNI..

@hipohondar Daj si stetovirat tu zvijezdu na čelo

@hipohondar To je hrvatska varijanta sieg heil. Možeš se ti napinjat koliko želiš to ne mijenja stvar. ZDS je hrvatski sieg heil i svi vi koji govorite o 90ima i kako to nije to nego bunt ovo ono samo sebe sramotite. To je jasno aludiranje na ustaše i njihova rješenja za nepodobne.

@hipohondar Jedini simboli Republike Hrvatske su zastava, grb i himna. A to nisu ni petokraka ni zds. Nabijte si oboje u guzicu u 2025. godini

@hipohondar I don't see any problems there. What does Slava Ukraine mean to you? Is it okay to just say that?

@hipohondar Slazem se. Za dom spreman- baš zvuči kao poziv na klanje. Odvratan izraz. Dom. Spreman. Fuj Treba se ugledati na Smrt fasizmu. To je jedan lijep, životni slogan. Poziva na meditaciju i transcendentan je. U smislu da te salje s ovoga svijeta promptno( ako te proglase fasistom).

@hipohondar To je to 🤣🤣🤣👌🏻

@hipohondar Reci to braniteljima i njihovim porodicama! Petokraka je velika laž!

@hipohondar Pogotovo parola SFSN. Jako miroljubivo. A svak je potencijalno fašista

@hipohondar JA je već 91 izmijenila znakove, doslovno su mrzili zvijezdu... ... a baš danas "slavimo" osnivanje prvog dječjeg logora, upravo pod pozdravom ZDS ... jedno je kad si u ratu taj tren slabiji pa crpiš snagu iz svega, pa i iz ZDS... sasvim je drugo 30 godina poslije to arlaukati

@hipohondar Povej to tistim v Sloveniji, Hrvaškem, Bosni, ji so bili ubiti zaradi rdeče zvezde. Pa njihovim svojcem.

@hipohondar Kako može simbolj ljubavi (ako bi to bio) razoriti Vukovar?!

@hipohondar Peterokraka je kvečjemu simbol Heinekena.

@hipohondar Za dom je bio upotrebljen i u domovinskom ratu. Nema ljepšeg pozdrava za domovinu smo uvijek spremni.

@hipohondar Volim sarkazam a ne za ovu temu..

@hipohondar Jesi li svršio kad si napisao "koljački"? Ajd iskreno. Nemaš ti tu inteligenciju da nadmašiš niske ljudske porive

@hipohondar Nije to tako nikako kako ti kazes Kristijan za dom spremni nema tu nista lose u pozdravu

@hipohondar Zašto pozdrav Za dom spremni sagledati u vremenu Domovinskog rata ,a ne samo u vremenu NDH...ako može zvjezda petokraka zašto ne može ZDS?

@hipohondar fala bogu da nisu govorili "dobro jutro" i "što ćeš popit", bez zds još nekako i mogu

@hipohondar Haha 504 000 malo sutra. Lažete sami sebi.

@hipohondar Je to sarkazem ,ali misliš resno,ker če misliš resno ti ni pomoči.

@hipohondar Meni ovo izgleda kao čisti sarkazam ali tolika gomila komentara koja misli drukčije me čini ludim

@hipohondar Nitko nikog niti je diro od te mladeži niti su razbili niti jeda izlog, to nigdje nema u Evropi, ja stvarno neznam šta hočete i dokle više.

@hipohondar AKO J IRONIJA A NADAM SE DA JEST ..IMATE VELIKU ISPRIKU ..!! VI ODLUCITE SL KOMENTAROM ILI ODGOVOROM....

@hipohondar bajdvej mislio si i na dogadjanja i par mjeseci poraca gdje je kokarda maskirana u zvezdu ( ponovljeno 91g) uspjesno prosirila ljubav nad desetinama tisuca HRVATA...OSTATCI LJUBAVI JOS VIDLJIVI NA KOCEVSKOM ROGU ..HUDOJ JAMI...BARBARINOM ROVU...ZA TVOJ IQ PADOBRAN MI TREBA

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37