Za dom spremni je uvijek fašistički, koljački i protuustavan. Ta same riječi pozivaju na mržnju. Time se logično dođe do 504.000 mrzitelja svega nehrvatskoga. Petokraku zvijezdu treba sagledavati u kontekstu Drugog svjetskog rata, a ne razaranja Vukovara. Ona je simbol ljubavi.
@hipohondar Mrš smrade
@jurica27115769 Vi ste jedan jako zanimljiv, elokventan i pristojno odgojen mladić.
@hipohondar Ako ćeš selektivno gledati na crvenu zvijezdu možemo i selektivno na ZDS kao dio pozdrava iz Domovinskog rata i onda svi sretni. Ili ćeš oboje gledati u apsolutnom kontekstu ili ne, selektivni je čista manipulacija
@hipohondar A tek smrt fašizmu, smrt kulacima, smrt reakciji, smrt itd. Ovi pozdravi su esencija ljubavi...
@hipohondar Petokraka jest simbol http://2.sv. rata u cijeloj EU i šire, za razliku od pokliča koji jest simbol NDH i usko je vezan za granice fašističke države !!
@hipohondar Petokraka je dovoljena samo na Heineken pivu in nikjer drugje!
@hipohondar Ljudi koji niste Kristijanovu ironiju shvatili ona označava koliko ljevičari opravdavaju svoje zločince a ne njegovu mržnju prema Hrvatskoj
@hipohondar @davor2210 - partizanski mačiću, HT je registrirao 580 mobilnih uređaja na Hipodromu taj dan. Naravno radi se o ustaškoj zavjeri jer je svaki krezubi došao s 4-5 mobitela, neki i po 6 na lokaciju da fejka broj pristunih.
@hipohondar Tako i ZA DOM SPREMNI...za vrijeme Domovinskog rata i borbama sa srpskim fašistima u Hrvatskoj jmoja jedinica i ja smo bili puni ljubavi. Gdje smo god naišli na zvijezdu i kokardu sve smo ih grlili i ljubili te darivali cvijećem. Tako smo to mi tada shvatili.
@hipohondar Kada pola miljuna nekog mrzi na jednom koncertu....i ako te iste mrzi i Eu parlament a i Eu sud za ljudska prava onda ih S RAZLOGOM MRZE...ZA DOM SPREMNI..
@hipohondar Daj si stetovirat tu zvijezdu na čelo
@hipohondar To je hrvatska varijanta sieg heil. Možeš se ti napinjat koliko želiš to ne mijenja stvar. ZDS je hrvatski sieg heil i svi vi koji govorite o 90ima i kako to nije to nego bunt ovo ono samo sebe sramotite. To je jasno aludiranje na ustaše i njihova rješenja za nepodobne.
@hipohondar Jedini simboli Republike Hrvatske su zastava, grb i himna. A to nisu ni petokraka ni zds. Nabijte si oboje u guzicu u 2025. godini
@hipohondar I don't see any problems there. What does Slava Ukraine mean to you? Is it okay to just say that?
@hipohondar Slazem se. Za dom spreman- baš zvuči kao poziv na klanje. Odvratan izraz. Dom. Spreman. Fuj Treba se ugledati na Smrt fasizmu. To je jedan lijep, životni slogan. Poziva na meditaciju i transcendentan je. U smislu da te salje s ovoga svijeta promptno( ako te proglase fasistom).
@hipohondar To je to 🤣🤣🤣👌🏻
@hipohondar Reci to braniteljima i njihovim porodicama! Petokraka je velika laž!
@hipohondar Pogotovo parola SFSN. Jako miroljubivo. A svak je potencijalno fašista
@hipohondar JA je već 91 izmijenila znakove, doslovno su mrzili zvijezdu... ... a baš danas "slavimo" osnivanje prvog dječjeg logora, upravo pod pozdravom ZDS ... jedno je kad si u ratu taj tren slabiji pa crpiš snagu iz svega, pa i iz ZDS... sasvim je drugo 30 godina poslije to arlaukati
@hipohondar Povej to tistim v Sloveniji, Hrvaškem, Bosni, ji so bili ubiti zaradi rdeče zvezde. Pa njihovim svojcem.
@hipohondar Kako može simbolj ljubavi (ako bi to bio) razoriti Vukovar?!
@hipohondar Peterokraka je kvečjemu simbol Heinekena.
@hipohondar Za dom je bio upotrebljen i u domovinskom ratu. Nema ljepšeg pozdrava za domovinu smo uvijek spremni.
@hipohondar Volim sarkazam a ne za ovu temu..
@hipohondar Jesi li svršio kad si napisao "koljački"? Ajd iskreno. Nemaš ti tu inteligenciju da nadmašiš niske ljudske porive
@hipohondar Nije to tako nikako kako ti kazes Kristijan za dom spremni nema tu nista lose u pozdravu
@hipohondar Zašto pozdrav Za dom spremni sagledati u vremenu Domovinskog rata ,a ne samo u vremenu NDH...ako može zvjezda petokraka zašto ne može ZDS?
@hipohondar fala bogu da nisu govorili "dobro jutro" i "što ćeš popit", bez zds još nekako i mogu
@hipohondar Haha 504 000 malo sutra. Lažete sami sebi.
@hipohondar Je to sarkazem ,ali misliš resno,ker če misliš resno ti ni pomoči.
@hipohondar Meni ovo izgleda kao čisti sarkazam ali tolika gomila komentara koja misli drukčije me čini ludim
@hipohondar Nitko nikog niti je diro od te mladeži niti su razbili niti jeda izlog, to nigdje nema u Evropi, ja stvarno neznam šta hočete i dokle više.
@hipohondar AKO J IRONIJA A NADAM SE DA JEST ..IMATE VELIKU ISPRIKU ..!! VI ODLUCITE SL KOMENTAROM ILI ODGOVOROM....
@hipohondar bajdvej mislio si i na dogadjanja i par mjeseci poraca gdje je kokarda maskirana u zvezdu ( ponovljeno 91g) uspjesno prosirila ljubav nad desetinama tisuca HRVATA...OSTATCI LJUBAVI JOS VIDLJIVI NA KOCEVSKOM ROGU ..HUDOJ JAMI...BARBARINOM ROVU...ZA TVOJ IQ PADOBRAN MI TREBA