Published: August 1, 2025
4
0
27

- ми налаштували отут IPv6 адреси і хочемо шоб працювало. - в кубернетисах це так не працює, треба налаштувати дуалстек протоколів і тоді взлетить. - ні ми хочемо шоб так. - але два різних протоколи не будуть комунікувати! - ТАК ЗРОБІТЬ ШОСЬ ВИЖ ПРОГРАМІСТИ! та сука блядь….

@Cat_the_poet3 Особливо мене бісять індуси з офісів - Ми встановили Alarm Control Unit та взяли оптику з вашого свіча - Ось вам Влан єбітєся - А ви можете там налаштувати Ойпі? (це десь я єбу дє в полі в Угорщині) - Як ви це уявляєте? - Ну ви ж ойтішнєк не я

@babusinvnuk та європейці їх вже наздоганяють - відкрили мені крітікал тікет “у нас все погано” - я кажу "шо погано, дайте логи, дайте статистику?" - пів дня тиша без відповіді. як я їм допоможу взагалі без вхідних даних?

@Cat_the_poet3 Як знайомо))) Коли люди далекі, але хочуть, щоб так було.

@T_Olegovych якби я був людиною яка може переписати стек протоколів, я б жив на окремому острові і запити до мене б носив карлік-нєгр в золотому вбранні на маленькій срібній подушечці

@Cat_the_poet3 Ги-ги :)

@Cat_the_poet3 переробить інтернета мені....чому моя статична адреса не 192.168.0.7??? у мене так написано у підключенні))

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/7