Głodujące dzieci w Gazie nie wiedzą, co to jest Hamas. Izrael nawet wtedy, gdy działa w samoobronie, nie jest zwolniony z respektowania prawa międzynarodowego. 🎧 fragment „Raportu Międzynarodowego” @onetpl
@sikorskiradek @onetpl Did German children in Dresden and Cologne know what Nazis were during the bombing of those cities?
@sikorskiradek @onetpl Obrzydliwe kłamstwa 😡😡
@sikorskiradek @onetpl Żydzi nie są głupi. Widzą bogactwo, do jakiego Niemcy doszli na mordowaniu i grabieniu między innymi ich samych. Więc teraz robią dokładnie to, co kiedyś ich oprawcy, by stać się bogatym państwem. Ziemia zagrabiona. Teraz tylko wymordować Palestyńczyków i shalom aleichem.
@sikorskiradek @onetpl A po drugie za pieniądze od Niemców bo Żydzi po 2 wojnie byli bardzo biedni ale mieli dobrych prawników Wynegocjowali dobra kasę od Niemców Niemcy co miesiąc płacili prawie każdemu żydowi
@sikorskiradek @onetpl Mam duzy szacunek dla Sikorskiego ale w sprawach Izraela i Hamasu o dziwo wydaje się ze jest niedoinformowany lub celowo przeinacza fakty. Dzieci w Gazie już w w wieku przedszkolnym sa uczeni nienawiści do Żydów i tego ze zabicie Żyda to największy honor dla rodziny. Problemem
@sikorskiradek @onetpl W jakiej samoobronie są żydzi.? Od początku bombardują i izolują Palestynę ,którą chcą anektować jak Putin Ukrainę.
@sikorskiradek @onetpl Zgadzam się z wyjątkiem uznania państwa palestyńskiego jako przyszłej wylegarni teroryzmu
@sikorskiradek @onetpl Tomek Róża, jako wydawca Jerusalem Post, nie jest bezstronny... jakby...
@sikorskiradek @NieRzutujesz @onetpl Izrael dostarcza tam dużo jedzenia, a w każdej chwili dzieci mogą jechać do Egiptu obok. To islamiści zaczęli wojnę i porwali i nadal głodzą niewinnych ludzi. Myślałam że Sikorski jest mądrzejszy..a jedzie propagandą hamasu 🫤
@sikorskiradek @onetpl Ja myślę że Gaza może tylko zyskać na tym, podobnie jak Polska na IIWŚ
@sikorskiradek @onetpl Czekałam na te słowa i tak delikatne to nie jest samoobrona to okupacja od lat
@sikorskiradek @onetpl Obawiam się że państwo, w którym nie obowiązuje praworządność i w którym można bezkarnie łamać konstytucję bezpowrotnie straciło prawo pouczania kogokolwiek odnośnie norm postępowania.
@sikorskiradek @onetpl Zgadza.y sie z Panem Ministrem. Przyjaciele żydowskich braci i sióstr ale antysyjonisci
@sikorskiradek @onetpl Musimy nazywać rzeczy po imieniu, nawet jeśli jest to trudne i bolesne. 😢 To ludobójstwo! Nie mogę patrzeć na to, jak Izrael, swoim postępowaniem, zbliża się do działań, które kojarzą mi się z nazistami.
@sikorskiradek @onetpl Co na to małżonka i koledzy od Bilderbergów?
@sikorskiradek @onetpl Oj, a Pan Tusk twierdzi, że będzie popierał izralel zawsze.
@sikorskiradek @onetpl Przy braku ochrony Izraela ze strony USA Na państwo Izrael rzucą się wszyscy dokoła
@sikorskiradek @onetpl Pfui , shame on this jewhating Poland ! Shame !
@sikorskiradek @onetpl Ale poszukiwanych zbrodniarzy wojennych będziemy ukrywać na swoim terytorium i nie łamiąc prawo międzynarodowe?
@sikorskiradek @onetpl Ktoś kto jest sługą ,,narodu wybranego,, takie rzeczy.. nie gryź ręki która cię karmi
@sikorskiradek @onetpl Sikorski !!!!!!! Ty faszystowski bestjalski !!! Nazistów!!!! Nie żal ci tych dzieci!!!! Takie same jak europejskie!
@sikorskiradek @onetpl Przypominam !!!! 7 października 2023 roku Hamas przeprowadził serię ataków terrorystycznych na Izrael, w wyniku których zginęło 1200 osób, a ponad 250 zostało wziętych do niewoli.
@sikorskiradek @onetpl 100 osób... Chyba dziennie. Nie wstyd Panu mówić takich rzeczy?
@sikorskiradek @onetpl Panie ministrze. Trzeba pamiętać ze sam Izrael , palcem nie kiwnie bez aprobaty USA. Lub nakazu. To że prowadzą zbrodniczą politykę w gazie. W sumie ludobójczą , to fakt. A co do pana Rosę , jako ortodoksyjny Żyd. Będzie wspierał Izrael. Zawsze i wszędzie.
@sikorskiradek @onetpl Pani Sikorski no jak tak można, krytyka państwa położonego tam gdzie chcę,no nie poznaję pana....
@sikorskiradek @onetpl One nie głodują one są na Diecie Natanjachu Szatan
@sikorskiradek @onetpl Izrael to państwo tak samo bandyckie jak zbiry z Hamasu.
@sikorskiradek @onetpl Ciężko nazwać samoobroną sytuację, gdy snajperzy izraelscy strzelają do przypadkowych osób czekających w kolejce po pomoc humanitarną.
@sikorskiradek @onetpl Wiedzą doskonale. Tam indoktrynacja do nienawiści zaczyna się od małego.
@sikorskiradek @onetpl Amerykańska lewica przestawiła się na temat Gazy, a z nimi Pan Radosław. Dlaczego mam wrażenie, że to nie jest do końca szczere. Ale co tam, szczere czy nie, nagłaśniać trzeba. Dobra robota.
@sikorskiradek @onetpl Pierdolenie, a gdyby Izraela był sąsiadem Polski?
@sikorskiradek @onetpl Warto może wspomnieć o manipulacjach NYT, które zostały powielone przez inne portale i gazety z chorym dzieckiem pokazanym jako głodujące ? O konwojach, które stoją u bram Gazy przez opóźnienia ONZ ? O niezależnych dziennikarzach zastraszanych i torturowanych w Gazie przez Hamas?
@sikorskiradek @onetpl Pan Minister przemówił ludzkim głosem…
@sikorskiradek @onetpl Po prostu nie masz jaj, żeby stwierdzić, że Natanjahu podobnie jak Putin jest zbrodniarzem wojennym
@sikorskiradek @onetpl Czy pan premier Donald Tusk i pan minister byli na obchodach 81.Rocznicy Powstania Warszawskiego.
@sikorskiradek @onetpl Wiedza doskonale panie Radku. Od kolyski sa uczone nienawisci do zydow i niemuzułmanów.