Smeta im Thompson, Alka, mimohod, Dalić, nogometna reprezentacija, Hajduk, Dinamo, navijači, Oluja, Tuđman, Crkva, bijelo polje, crveno polje,…
@hipohondar vi ste jos ludji od ovih cetnika kod nas. da li je moguce da su svi desnicari glupi kao jebeni kurac? sto se lepo svi niste poubijali medjusobno devedesetih i ostavili normalne ljude da zive u ljubavi i slobodi? nabijem vas sve na kurac.
@hipohondar Novorođenčad, obitelj, rukometna reprezentacija, žene...
@hipohondar Ta mrznja krece iznutra, iz samih bića. Prvo mrze sebe i onda ostatak svijeta...
@hipohondar Da skratimo...smeta im Hrvatska.
@hipohondar Samo I'm ne smeta hrvatska lova za njihove beskorisne udruge
@hipohondar Trose se puno energetski. Dovoljno je da to sve kazu u simplificiranoj ali sveobuhvatnoj verziji, smeta nam sve hrvatsko ukljucivo istu i voila, energetski bilans je pozitivan.
@hipohondar smeta im sve što je hrvatsko i domoljubno.
@hipohondar Smeta ustašluk ,kao sinoć na Poljudu.Ali katolibani i ustaše ne žele shvatiti,ipak im mozak služi samo da dignu desnicu ,i da se prekrižu
@hipohondar Smeta im Hrvatska koja nije takozvana već je Neovisna Država Hrvatska. Žao mi je što nikad osjetiti neće kako domovina Hrvatska venama teče. 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🙋🏻♂️🇭🇷🇭🇷🇭🇷
@hipohondar Pa gdje stigneš primijetiti te gnjide i yugozomboide od toliko lijepih doživljaja koji pune tvoja hrvatska pluća hrvatskim duhom... ... opusti se komunikolože, diši hrvatski, napreduj znanstveno, kvalitetno kao i do sada :D
@hipohondar Jednom riječju smeta im Hrvatska
@hipohondar Bagra partizanska
@hipohondar Njihova religija je socializam. Sve ostalo im smeta.
@hipohondar Ajde
@hipohondar Pa ko ih j..e
@hipohondar Ukratko, Ustaše 👍
@hipohondar Lol jel to komentar na ovu glupost Torcide? Zaista ako je to argument... A dobro nek bude gaslighting. Ne znam koji je cilj tu al dobro.
@hipohondar Alka smeta i gospi ocigldeno xim je zabiravila da skloni kisu.Vrv bila zauzeta igrala rulet.
@hipohondar Јебем ли ти маму усташку!
@hipohondar ... krunica, Hod za život, dijaspora, Matica Hrvatska, HAZU...
@hipohondar Ko ih j... https://x.com/legio2024/status...
@hipohondar Ne smeta im zds, Jure i Boban u centru ZG, Jure i Boban u centru imotskog, Maksovi mesari na trgu u Sinju, Rafael Boban u Splitu...
@hipohondar Која црква? Па вама је и црква туђа.
@hipohondar ... усташе, НДХ, Павелић ...
@hipohondar Jadransko more
@hipohondar Kome to?
@hipohondar Nek se napuse kurcine. U svom na svom . Za to smo se borili upravo da se mozemo rugat glupim turskim sumandijcima. Potucena , razbijena , izbrisana para tvorevina. Steta sto nas NATO zaustavio pred BL, trebalo je svu tu gamad rijesit
@hipohondar Iskreno, bas nas briga. Ti, koji kod nas dizu buku oko vasih gluposti, su isti oni koji su bili deo problema. Vecinu ljudi ovde sustinski zabole za Thompsona. Da sam Hrvat, bio bih zabrinut. Jer ako je Thompson vas novi/stari kulturoloski obrazac, negde ste promasili skretanje.
@hipohondar Boli me baš kurac. Nikola Tesla.❤💙🤍