Published: August 6, 2025
10
2
184

Prelazio granicu. Pita carinik imam li što za prijaviti. "Eno u Sinju pjevaju ustaške pjesme."

@hipohondar Nemojte više, umrijet ću od smijeha. Taj je poput onog: Čekaju partizani u zasjedi ustašku satniju i kad je kasnila već više od sata kaže jedan borac: Da im se nije što dogodilo! Obožavam te viceve o ustašama. Tako su suvremeni.

@DarkoLesinger Mirko i Slavko klasici, ali se meni čini da vicevi o partizanima nemaju smisla bez ustaša.

@hipohondar A carinik na liniji s Eugenom, Draganom i Dalijom. Salji u Sinj NOB brigadu.

@hipohondar Tužibabo 😎😎😎

@hipohondar 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

@hipohondar Hahahahahaha

@hipohondar Jesu odjurili pod rotirkom?..hehe

@hipohondar Da prijave udbaškom pravosuđu....

@hipohondar Joooj! 👏

Na današnji dan prije 34 godine u Kukunjevcu kod Pakraca srpski pobunjenici oteli su dr. Ivana Šretera, ravnatelja lipičke Bolnice za neurološke bolesti i rehabilitaciju, predsjednika pakračkog HDZ-a i predsjednika Regionalnog kriznog štaba za zapadnu Slavoniju. 🧵

Image in tweet by Kristijan Sedak

Balvan revolucija i početak udruženog zločinačkog poduhvata: 17.8.1990. Prvi ustav (tzv. "Božićni ustav") Republike Hrvatske donešen: 22.12.1990. Ni lagati ne znate, ali kronologija je neumoljiva prema velikosrpskoj mitomaniji.

Pamtim kada je HRT Radio Sljeme bio ostar kriticar vlasti u ZG. Emisija Zagrebi po Zagrebu nemilosrdno je prala Bandica. Sada - “mace u Masarykovoj”, unaprijed pripremljena pitanja odobrena od Dolenec koja su uvjet, objave na FB od kojih mi se bljuje! Novi urednik ili dobra lova?

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/16