Prelazio granicu. Pita carinik imam li što za prijaviti. "Eno u Sinju pjevaju ustaške pjesme."
@hipohondar Nemojte više, umrijet ću od smijeha. Taj je poput onog: Čekaju partizani u zasjedi ustašku satniju i kad je kasnila već više od sata kaže jedan borac: Da im se nije što dogodilo! Obožavam te viceve o ustašama. Tako su suvremeni.
@DarkoLesinger Mirko i Slavko klasici, ali se meni čini da vicevi o partizanima nemaju smisla bez ustaša.
@hipohondar A carinik na liniji s Eugenom, Draganom i Dalijom. Salji u Sinj NOB brigadu.
@hipohondar Tužibabo 😎😎😎
@hipohondar 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
@hipohondar Hahahahahaha
@hipohondar Jesu odjurili pod rotirkom?..hehe
@hipohondar Podsjetilo me na ovo. 😂 https://youtu.be/01F6kdQnuYs?s...
@hipohondar Da prijave udbaškom pravosuđu....
@hipohondar Joooj! 👏
Na današnji dan prije 34 godine u Kukunjevcu kod Pakraca srpski pobunjenici oteli su dr. Ivana Šretera, ravnatelja lipičke Bolnice za neurološke bolesti i rehabilitaciju, predsjednika pakračkog HDZ-a i predsjednika Regionalnog kriznog štaba za zapadnu Slavoniju. 🧵
Balvan revolucija i početak udruženog zločinačkog poduhvata: 17.8.1990. Prvi ustav (tzv. "Božićni ustav") Republike Hrvatske donešen: 22.12.1990. Ni lagati ne znate, ali kronologija je neumoljiva prema velikosrpskoj mitomaniji.
Pamtim kada je HRT Radio Sljeme bio ostar kriticar vlasti u ZG. Emisija Zagrebi po Zagrebu nemilosrdno je prala Bandica. Sada - “mace u Masarykovoj”, unaprijed pripremljena pitanja odobrena od Dolenec koja su uvjet, objave na FB od kojih mi se bljuje! Novi urednik ili dobra lova?