Published: August 6, 2025
19
12
257

Türkçe altyazılı anime siteleri tier list. İyi ve kötü yanlarını alta yazıyorum sırasıyla.

Image in tweet by Kingsama

Openanime Çok fazla özelliğe sahip ve benim de son zamanlarda kullandığım favori sitem. Son zamanlarda 4k anime desteği getirdiler ancak eski animeleri ekran kartınızla 4kya upscale ederekte izleyebiliyorsunuz. Tamamen reklamsız. Birlikte izleme, bölüm takvimi gibi özellikler.

Animecix Mobil uygulaması oldukça başarılı. Web sitesinde de reklam yok. Anime indirme, birlikte izleme gibi özellikleri güzel. Anime arşivi de oldukça yeterli. Zaman zaman yoğunluktan çökse de sorun yaşatsa genel olarak en başarılı sitelerden biri.

Tranimeizle Sitenin arşivi de oynatıcısı da gayet güzel. Bet reklamları can sıkıcı. Güncel animelerin neredeyse hepsini bulabilirsiniz. Arayüzün yenilenmesi gerek çok eski hissettiriyor ancak onun dışında pek eksiği var diyemem.

Anizm Aslında çok daha üste alacağım bir siteydi. Oldukça beğeniyordum ancak son zamanlarda sürekli çıkan pop-up reklamlar çok sinir bozucu olmaya başladı. Özellikle telefonda çok rahatsız ediyor. Anime arşivi oldukça iyi, playerı güzel. @Rinrintan5 da güzel 😍 çok ilgileniyor

Türkanime Şu sitede olmayan anime yok mu cidden ne ararsan var. Arşivi çok büyük ancak yetkilileri eskisi kadar ilgilenmiyor. Son zamanlarda güncel animeleri seicode fansub(favori fansubum) yüklüyor. Playerı da eskisi kadar kötü değil daha iyi durumda.

Seicode Fansub sitesi olması sebebiyle sadece kendi çevirdikleri animeler var. O yüzden anime arşivleri çok küçük ancak güncel animelerde oldukça iyi iş çıkarıyorlar. Genelde hızlı yükleniyor bölümler. Ekibin eline sağlık.

Anime Elysium Son zamanlarda gelişen sitelerden biri. Oynatıcıları güzel güncel animelerde de iyiler. Uygulamaları da oldukça iyi iş çıkarıyor. Anime arşivleri biraz küçük ama ilerledikçe daha da iyi olacaktır. Başarıların devamını dileriz.

Anizium Oldukça güzel bir site ancak sitenin paralı olması ciddi anlamda eksi. En azından ücretsiz reklamlı versiyonu olabilirdi. Tabii 4k ve dublaj hizmet sunmanın maliyeti oluyor. Bazı animelerin çeviri kalitesi kötü ama genel olarak güzel site.

Eleber ve One Pace One pace ve güncel one piece bölümlerini izlemek için güzel siteler. Diğer animeler yok o yüzden sadece one piece izlemek isteyenler için güzel alternatifler.

Birkaç bölüm bakmıştım bu sitelere ancak çeviri kalitesi gerçekten kötüydü. O yüzden pek kullanmayı düşünmüyorum. Detaylı inceleme yapmadım belki denk geldiğim bölümler öyledir. Siteler güzel oynatıcılar ve arayüzleri iyi bence.

Diziwatch çakmaları, Yeniwatch en azından isim değiştirmiş ve bölümler için izin istemişlerdi o yüzden gözümde daha iyi yerdeler. Yazılan bütün siteleri eklemeye çalıştım. Benim bilmediklerim, hatırlamadıklarım ya da kullanmadıklarım da vardır belki. Onları da siz yazarsınız.

Yapmak isteyen varsa Create a Single-Use Tier list https://tiermaker.com/single-u... @TierMaker aracılığıyla

Bu arada çok daha detaylı yazmak istedim ama çoğunda sınıra takılıyodum mavi tikim yok üzgünüm

@Kingsama13 Anime izleme sitelerinde fansublar ne alaka? Bağımsız çevirmeni listeye eklemişsin. Ai translate yapanı da favori fansub diye eklemişsin. Tierlisti bu kadar uzatmanın da anlamı yokmuş. Şunu da buraya koyayım gibi bir liste olmuş.

@kesifasya ??? yorumlarda gelen siteleri aldım.

@Kingsama13 Bence iyi yapmışsın kaptan

@NanesIken eyvallah

@Kingsama13 asıl kingsama bir babadır bizim icin

@bed_sponge Canımsın biz niye takipleşmiyoz ya

@Kingsama13 Animecix çevirileri kötü diyorlar Bende Anizium almayı düşünüyom 1 yıllık ama hala karar veremiyom Ve bence 4k olayı çok önemli değil İkiside görüntü kaliteleri aynı sayılır

@Dra__ALUCARD Animecix çevirileri nasıl kötü hepsinde hemen hemen seicode var

@Kingsama13 Türkanime de eski animeler açılmıuor ua çok da eski değil hem. Fansıb mu kaynaklı yoksa site mi

@URD_GEALES_ Telif yiyor olabiliyor ama ben bakınca genelde çoğu açılıyor

@Kingsama13 Bunun manga versiyonu Gel Sin

@cryaso7_Fb aklımda bulunsun yapayım bir ara

@Kingsama13 HSJSNSSKKS one paceinde listeye girmesi omg

@wwgyrow skmdcsdckds mentlere yazmışlardı ondan ekledim

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/28