Published: August 6, 2025
19
12
256

Türkçe altyazılı anime siteleri tier list. İyi ve kötü yanlarını alta yazıyorum sırasıyla.

Image in tweet by Kingsama

@Kingsama13 Anime izleme sitelerinde fansublar ne alaka? Bağımsız çevirmeni listeye eklemişsin. Ai translate yapanı da favori fansub diye eklemişsin. Tierlisti bu kadar uzatmanın da anlamı yokmuş. Şunu da buraya koyayım gibi bir liste olmuş.

@kesifasya ??? yorumlarda gelen siteleri aldım.

@Kingsama13 @kesifasya Bu sitede daha aptalca bi eleştiri görmedim ciddili zirve buydu

@calvndesmet @kesifasya Gerçekten hfnfhdjffjdj

@Kingsama13 @calvndesmet Bu tier listi “yorumlarda gelen siteler” diye ekleyip, tweette “Türkçe altyazılı anime siteleri” diye paylaşan ve bunu savunan siz iki salağı gördükten sonra, yorumlarınız hiç şaşırtmadı. Bilgi sahibi olmanız için fansub ve bağımsız çevirmenin ne olduğunu öğrenin. Öptüm.

@kesifasya @calvndesmet Keşke hakaret etmeden konuşmayı öğrenebilsen. Burada yazan şeyi okumanı tavsiye ederim. He bir de fansub ve bağımsız çevirmenin ne demek olduğu bilmediğimi sanman çok komik. Beğenmediysen git kendin yap, uza hesabımdan https://x.com/Kingsama13/statu...

@Kingsama13 @kesifasya @calvndesmet nerede durman gerektiğini bilmen gerekiyor çünkü bu liste ancak bu sektöre yeni giren birinin listesi olabilir, kendini ayrı bir mertebeye sokup reklam çabandan bahsetmiyorum bile, rezilliğinin kokusu akıl, mantık, vicdan üçgeninden geçen herkesin burnunda tütüyor, andavalsın :D

Image in tweet by Kingsama

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/10