ماه اگوست دیدار ترامپ و پوتین در آلاسکا گفتگو معامله و یازش درباره جهان نوین نوین در قبال بخش هایی از خاک اوکراین پوتین کارت ایران تحویل ترامپ میده و انتقال قدرت به دولت موقت (شاه) انجام میشه (شکل انتقال مهم نیست حمله یا انقلاب...) برای همین قبل از اگوست دولت انتقالی تشکیل شد😉
بخونید پ.ن البته همچنان میگم برای ما و اسرائیل پیمان کوروش مهم ترین رخداد هست
زنگزور قرار بود مسیر اصلی جاده ابریشم چین باشه جاده ای که جمهوری اسلامی رو حفظ میکرد قطر و ترکیه هم برای اون پروژه اصرار داشتن (دیدید گفتم عددی نیستن رسیدید به حرفم یا نه؟) ترامپ همه رو اچماز کرد زنگزور رو صاحب شد حالا نه تنها جاده ابریشم کنسل شد بلکه قبل از
دیدار با پوتین مطمعن شد که هیچ اختلالی به وجود نیاد
دوستان خوشتون بیاد یا نه ایران 46 سال مستعمره گلوبالیست ها بوده همینکه ترامپ معامله میکنه بخش هایی از اوکراین با ایران رو و تحویل دولت انتقالی تشکیل شده در مونیخ با رهبری شاه میده کلاهتونو بندازید رو هوا بازی تموم شده بخواید یا نه😉😉😉
از تغییر رژیم به بعد خیلی چیزا دست خودمون خواهد بود سیستم بعدی ایران هم پادشاهی پهلوی درگیر اون نمایشات روی صحنه نشید این یچی گفت اون یچی گفت توی همه اینا هم منو تگ نکنید 😂😂
نکته اخر اینکه الاسکا رو هم روسیه به امریکا فروخت
نگران نباشید نوبت ایران داره میرسه بدون استرس از مسیر لذت ببرید #جاویدشاه 😉 #QARMYCDE
@pahlavism149884 @baaaarzaaaakh حالا هی از این تحلیلهای کیری از خودت درکن مادرقحبهها همهشون هم پیشگو هستند
@pahlavism149884 پهلویسم الان از چی خوشحالی دقیقاً ؟؟؟ اینکه مرزهای شمالی مون رو از دست دادیم ؟! 😣😮 درضمن این منطقه حوزه نفوذ ایرانه چه ربطی به اسرائیل داره؟ یعنی بعد از انقلاب هم اسرائیل از باکو نمیره بیرون ؟!
@pahlavism149884 @threadreaderapp unroll
@pahlavism149884 دولت انتقالی، منظورت همین تیم اعتمادیه؟؟؟
@pahlavism149884 معامله پوتین با ترامپ بر سر اوکراین ایران را تحویل می دهد
@pahlavism149884 این دفترچه اگه دوران گذار اجرایی بشه، باید با پادشاهی خداحافظی کنیم😭
@pahlavism149884 چقدر امروز مناظر توئیت شما بودم . ممنون که توییت زدید❤️
@pahlavism149884 یک هدف سر اژدها هست هدف بعدی بولد کردن کریدور فیلا دلفی هست اینجوری همه ترانزیت از اینور انجام میشه
@pahlavism149884 ممنون از دل گرمی و آرامشی که می دید ❤️❤️ فقط ای کاش بهای آزادی ایران این نبود که اوکراین سرزمینش رو از دست بده🥲🥲
@pahlavism149884 الان با این شرایط ما باید چیکار کنیم؟
@pahlavism149884 من فکر میکردم حضور امریکا برای فشار بر روسیه هست، اشتباه محاسباتی کردم، تحلیل عالیی بود یاد کریدور بودم ولی فیلادلفی، نه کریدور اینور 👍👌
@pahlavism149884 باورم نمیشه همهچیز انقد سریع میره جلو ،حس میکنماین روزا پا میشیم میبینیم جمهوری اسلامی سقوط کرده.
@pahlavism149884 سپاس از شما #جاويدشاه
@pahlavism149884 پهلویسم جان ده روز از آگوست نگذشته چقدر اتفاقات خوب پشت هم ردیف شده🔥
@pahlavism149884 درود دمت گرم پهلویسم عزیز از موقعی که با شما آشنا شدم تقریبا تمام اظهار نظرهای فعلی و قبلیتون رو خوندم و با هر جملهتون واقعن امید به آینده در وجودم زنده میشود کاش یک روزی از نزدیک ببینمت و به پاس همهی این روزها روی ماهت رو ببوسم #جاويدشاه_رمز_نجات_ایران #پهلوی_برمیگرده
@pahlavism149884 👍👍🌹
@pahlavism149884 #جاويدشاه #KingRezaPahlavi #همكارى_ملى
@pahlavism149884 یعنی میگی تا بیست روز دیگه شاه میاد ایران ؟