تراپی نور قرمز یکی از کاردرستترین درمانهای دنیاست. خیلیها فکر میکنن چرته و علمی نیست... ولی من انجامش میدم چون واقعاً انرژی سلولها رو زیاد میکنه، روند پیری رو برعکس میکنه و التهاب رو پایین میاره. اینا هم ۵ تا فایدهش که باید بدونی: 👇
اصلاً تراپی نور قرمز چیه؟ دانشمندا بهش میگن "فوتوبایومدولیشن"؛ یعنی استفاده از یه سری طول موج خاص نور قرمز و مادون قرمز (حدود ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ نانومتر) که باعث میشه بدن شروع کنه خودش رو ترمیم کنه. نه خبری از اشعه فرابنفشه، نه میسوزونه. اما قضیه دقیقاً چیه و چطور کار میکنه؟
تو سلولهای بدنت یه سری نیروگاه کوچیک به اسم میتوکندری هست. اینا همون موتورای ریزیان که کل انرژی مورد نیاز بدن رو تولید میکنن و باعث میشن همه چی کار کنه. حالا نور قرمز وارد پوستت میشه و یه کار عجیب و جالب روی همین میتوکندریا انجام میده...
وقتی نور قرمز به میتوکندریا میتابه، یه گاز به اسم نیتریک اکسید رو ازشون بیرون میکنه و به جاش اکسیژن وارد میکنه طبق گفتهٔ برکا، همین جابهجایی ساده باعث میشه سلولهات تا ۱۶ برابر بهتر و پربازدهتر انرژی تولید کنن فکر کن میلیاردها سلول بدنت، ۱۶ برابر بیشتر انرژی بگیرن
ولی خب مزایای نور قرمز فقط به اینجا ختم نمیشه. کلی تحقیق نشون داده که این روش، التهاب رو کم میکنه، پوست رو بهتر میکنه، جریان خون رو افزایش میده و حتی باعث میشه زخمها و آسیبها زودتر خوب بشن… و کلی چیز دیگه! باورت نمیشه؟ یه نگاه به ماجرای جو روگان بنداز…
جو روگان همین اواخر گفت که با تراپی نور قرمز، دیدش بهتر شده و کمتر به عینک مطالعه نیاز داره. حالا درست که تجربه شخصیه، ولی تحقیقات اولیه هم نشون میده نور قرمز واقعاً میتونه برای سلامت چشم مفید باشه. و فقط جو روگان نیست؛ دانشمندا هم کمکم دارن به این قضیه جدی نگاه میکنن.
نکته قشنگ تراپی نور قرمز اینه که کاملاً بیخطره. برخلاف نور فرابنفش که به پوست آسیب میزنه، نور قرمز اصلاً اشعه UVA یا UVB نداره. حتی میتونی مستقیم به پنلهای نور قرمز نگاه کنی، هیچ آسیبی نداره — خیلیا هم میگن با همین کار، چشمشون بهتر شده!
اینا هم ۵ تا فایده ثابتشده تراپی نور قرمز که تحقیقات هم پشتشه: ۱. کاهش التهاب (هم تو کل بدن، هم موضعی) ۲. بهبود کلاژن و الاستین پوست ۳. عملکرد بهتر میتوکندریها ۴. خواب باکیفیتتر ۵. سلامت بیشتر چشمها حالا یه نکته جالب این وسط هست…
تراپی نور قرمز در واقع همون فوایدی رو به بدن میده که به طور طبیعی باید از آفتاب، مخصوصاً تو ۴۵ دقیقه اول روز، دریافت کنیم. اجداد ما یه جورایی مثل پنل خورشیدی بودن — انرژیشون رو از نور میگرفتن! ولی زندگی امروزی ما رو از این نعمت جدا کرده: 👇
برخلاف بیشتر ابزارهای بیوهکینگ، نور قرمز رو هر موقع از روز میتونی استفاده کنی. با نور آبی فرق داره که اگه شبها استفاده بشه خواب رو به هم میزنه. نور قرمز خیلی ملایمه و حتی باعث ریلکس شدن میشه. میتونی درست قبل خواب هم ازش استفاده کنی تا یه خواب عمیقتر داشته باشی!
برای امتحان کردن نور قرمز چند تا گزینه داری: • پنلهای بزرگ برای کل بدن • ماسک صورت مخصوص پوست • پنلهای کوچیک برای یه نقطه خاص • دستگاههای دستی که هرجا میخوای میتونی با خودت ببری فقط یادت باشه مهمترین چیز، تداوم استفاده و رعایت فاصله و زمان مناسبشه!
اگه میخوای بهترین نتیجه رو بگیری: • هر روز ۱۰ تا ۲۰ دقیقه استفاده کن • فاصلهت از دستگاه حدود ۱۵ تا ۳۰ سانت باشه • تا میتونی پوستتو در معرض نور بذار • از شدت کم شروع کن و کمکم زیادش کن • پشتکار داشته باش همین کارای ساده میتونه نتیجههای فوقالعادهای بده.
نور قرمز وقتی بیشترین تاثیر رو داره که با یه سری اصول دیگه هم همراه باشه: • کمتر جلوی صفحه نمایش (LCD و LED) باش • خواب باکیفیت داشته باش • تغذیه سالم • آب کافی بخور • حرکت و فعالیت بدنی فراموش نشه در واقع باید اینو مثل یه تقویتکننده قوی برای سبک زندگی سالمت ببینی:
من خودم نور قرمز رو استفاده میکنم برای اینکه: • انرژی بیشتری داشته باشم • تمرکزم بهتر بشه • سریعتر ریکاوری کنم اگه دنبال بهترین عملکرد هستی، باید از سلولهات شروع کنی، چون انرژی واقعی از توی سلولها شروع میشه!
🎧 من همه اشتراکهامو از عمو لایسنس میگیرم مثل اسپاتیفای و چت جیپیتی و یوتوب 🌐 سرویس فیلترشکن تضمینی با سرعت عالی و بدون قطعی حتی در نت ملی، که خودم کاملاً ضمانتش میکنم! 💥 اگه به همچین چیزی نیاز داری، از لینک زیر بگیر که دیگه دردسر نداشته باشی👇🏼 https://t.me/+zXVZzOnNZO42NjZk
@MrReshto همینطوری بگو RedRoom خوبه منم دوست دارم استفاده کنین خلاص کن خودتو از این توضیحات طولانی علمی. مام میدونیم خوبه😂
@MrReshto خیلی ها میگن چرته و علمی نیست اما من انجامش دادم چون واقعا «انرژی سلولها!!!؟؟؟» رو بالا میبره!!! یه تنه خار علم رو خایید.
@MrReshto ازدیدگاه متافیزیکی هم باعث باز شدن اولین مرکز انرژی در بدن یعنی چاکرای ریشه میشه
@MrReshto چند محصول خوب هم معرفی کنید
@MrReshto میدونی شاید فواید داشته باشه اما قطعا اثر خوبی روی تخمای آدم نداره. دائم زیر گلوته. هی منتظری هیول میولی از پشت مبل بپره بیرون.
@MrReshto اتفاقا من به شخصه نور قرمز رو میبینم حالم بد و عصبی میشه و بخاطر گرم بودن تناژ رنگ قرمز دچار اضطراب میشم.
@MrReshto چه جوری چشم درد نمیگیرن؟!
@MrReshto جنده خونه ها هلند قرمز هستند چرا ؟