به نظرم وقتشه بریم سراغ ناپولیتنهای معروف؛ ۱.پارسانا ؛ مدعی عدم استفاده از سوسیس و کالباس امتحانش کردیم خمیرش بافت خوبی داشت و باز شده بود ولی از لحاظ طعم سازی چیز خاصی نداشت و اسمش از خودش معروفتره! در ضمن خیلی خیلی هم مهمان نواز بودن باهامون. آدرس؛ چیذر، احمد چیذری /1
۲.این پیتزا؛ مغازه کوچیک تو دل خیابون بهار که آدمو به خودش جذب میکنه. مثل همه ناپولیتنهای خوب از پس خمیرش براومده و طعمش هم قابل قبوله اما به نظرم دیپ پاپریکا و سالاد لبوش از پیتزاش بهتره :))) آدرس: ۷تیر، بهار شمالی، علمداری /۲
۳.جات پیتزا؛ تا چند وقت پیش مورد علاقم بود اما به نحوی مدتیه که کیفیتش مشابه روز اول نیست! روزای اول خروجی پیتزاش نشون از دانش قوی آشپزخونهاش داشت و یه پیتزای جالب و شیرین به اسم مییله با سس عسل فلفل و بال تنوری جالبی هم داره. آدرس؛ خردمند شمالی نبش چهاردهم/۳
۴.دالی؛ بچه ناپولیتن تو دل نیاوران. فضاش برخلاف بقیهاس و خب احتمالا از اونجا رد شی متوجهاش نشی ولی به نظرم ترکیبای جالبی از طعم رو پیدا میکنی و بافت خوب پیتزا ناپولیتن اصیل و خب البته فوکاچاهاش هم خوبه به نظرم. آدرس؛ نیاوران، مرجان نبش مجتمع تجاری البرز/۴
۵.فونتینا؛ مورد علاقه من نبود و به نظرم استفاده از یه برند پنیر متفاوت از بازار شاید لزوما برگ برندهات نشه. من دوسش نداشتم و احتمالا ولی مشتری دیترویتهاشون بشین تا ناپولیتن! آدرس: ولیعصر بالاتر از پارک وی/۵
۶.آمالفی؛ قزوین ارزش رفتن و دیدن داره و خب تا اونجا رفتی پس به آمالفی هم سر بزن، چیزی نیست که تو تهران پیدا نشه ولی خب طعمسازی خوب، خمیر با کیفیت و انسانهای دوست داشتنی کسب وکار شمارو متفاوت میکنه. آدرس؛ قزوین، شهید ثالث نبش پردیس ششم/۶
۷.مینی ناپول؛ تجربه خوبی رو تو سفارش اسنپ فودش نساخت و تقریبا یه شله قلمکار به دست ما رسید در حالی که فاصلهمون باهاش ۲ دقیقه بود و پیک خودش بود ولی به نظرم دم در مغازه امتحان کنید اوضاع فرق کنه! آدرس؛ اندرزگو، قیطریه نبش شریفی/۷
۸.پیتزا پاتزا؛ امتیاز خوبی گرفت و به نظرم ارزش امتحان کردن رو داره. پیتزا آرتیشوش مزه جالبی داشت و اگه کیفیتش ثابت مونده باشه مورد جالبیه. آدرس؛ سعادت اباد، ۱۸ متری مطهری/۸
۹.زون: به نظرم بد نبود ولی تو رقابت شاید حرف خاصی برای گفتن نداشته باشه ولی پیتزا سالامی جالبی داشت و خب ارزش امتحانو داره. آدرس؛ مطهری، علی اکبری، نبش شمشیر پناه/۹
۱۰.آریانا آرت گالری؛ به نظرم جز بهترینهاست منتهی کلاس قیمتیش متفاوت از بقیهاس. چهارپنیر فندق و اویسترش به نظرم از خوشمزهترین پیتزاهاست. آدرس؛ فرشته روبهروی فرشته۲۴/ ۱۰
۱۱. تالیانا؛ ناپولی معروف منطقه قیطریه که به نظرم خروجی خوبی از ناپولیتن رو ارائه میده و تا وقتی خمیرش موجود باشه سفارش میگیره و خب چوریتزو پاپریکا و بیکن کرم اسفناج خوشمزهای داره و حتما ارزش امتحان کردن داره. آدرس؛ کاوه ، دوازده متری قیطریه/۱۱
در پایان اینکه ناپولیتنهای زیادی تو تهران و شهرهای دیگه هست که ارزش امتحان کردن داره ولی خب من اینارو تست کرده بودم. به نظر شما دیگه کجا خوبه ؟! /۱۲ پایان❤️ #ناپولیتن
@masoudjfri آقا با احترام اون پیتزای سبک ایرانی آمریکایی خودمون ده هیچ از همه اینا بهتره.
@R_haji سلیقهاس به هر حال :))
@masoudjfri بسیار جذاب بود. بوکمارک کردم که برم. حالا خودت اگر بنا به سفارش ناپولیتن داشته باشی نهایتاً چی از کجا سفارش میدی؟
@nasertorkan اویستر آریانا آرت گالری :)
@masoudjfri من بهترین ناپولیتنی که خوردم کاراملایز بیف اوبسوشف بود که متاسفانه اصلا تو این لیست نبود.
@meow1357113 ابسو رو نرفتم حتما اپدیت میکنم لیست رو
@masoudjfri بزرگوار اکثر اینایی که معرفی کردی مال اون بالا بالاهای تهرانه تو میونه شهر چی پیشنهاد میدی لااقل ما که اون بالاها گذرمون نمیفته همین مرکز هم بتونیم غذای خوب پیدا کنیم
@fa_r_shad آقا این پیتزا و جات پیتزا مرکز شهره :)
@masoudjfri *لیتل ایتالی* بنظرم جامانده بزرگ این لیست بود *اوبسو شف* هم میشه گفت خوبه
@Nimabrishamchi بله بله باید هردو رو برم 🙏🏻🌱
@masoudjfri عزیز جان بین این مکانها که معرفی کردی کدومش برای خانواده بچه کوچیک دار مناسبه ؟ از نظر دخانیات و محیط خانوادگی
@pakoolche فقط آریانا آرت گالری فضای مسقف نو اسموک داره، بقیه عمدتا بیرون بر هستن و فضای بیرون سیگار آزاده.
@masoudjfri آقای قهوه چی عزیز ناپولیتا تو مرزداران خیابان لادن رو هم لطفا تست کنید
@ostad80546 ممنونم از معرفیت حتما میریم :)
@masoudjfri کاش یک هشتگ اختصاصی تری داشت که میشد بهش رجوع کرد برای وقتی که دنبال لوکیشن یا سبک رستورانی با تشکر محمدی
@itshelz ممنون از پیشنهادت، حتما یه فکری میکنم دربارهاش🌱🙏🏻
@masoudjfri سیت اند گو رو به رو پمپ بنزین نیاوران بغل اکلر به شدت توصیه میشه. من اکثر اینا رو تست کردم اون بهتر از همه ایناس
@lostIncho اره اینو هم باید تست کنم
@masoudjfri چرا ناپلیها دور نون پیتزاشون رو میسوزوندن؟!🤔
@siavashhh57 نمیسوزونن، در واقع حبابهای خمیر تخمیر شدهاس که تو حرارت ۳۵۰ درجه میسوزه و نشوندهندهی کیفیت خمیره
@masoudjfri رجینا توی فودکورت گالریا شدیدا پیشنهاد میشه
@vakibaieshi حتما میرم ممنون از راهنماییت
@masoudjfri بوتیک پیتزا . وصال شیرازی رو حتما امتحان کنید
@gardenrobinn ممنونم از راهنماییت حتما🌱