تمنا میکنم، استدعا دارم، خواهش میکنم یه موسسه مهاجرتی خوب که پولمونو نمیخوره بعدم یه دست کونمون نمیذاره معرفی کنید، جان مادرتون، فکر کنید دارید به خواهر مادر خودتون معرفی میکنید، تشکر.
@vaNajnde نهایتا بتونید مشاوره بگیرید ازشون، تازه اون مشاوره هم جوری انجام میدن که در نهایت مجاب بشین با خودشون کار کنید، کیسهای مهاجرتی هم با همدیگه فرق میکننن شاید یه موسسه بتونه صرفا ویزاهای یک کشور به خصوص رو بگیره واسه افراد با پروفایلهای شبیه به همدیگه
@molvatof 😭😭😭😭😭😭 ممنونم🙏
@freddie_sus تقصیر شما نیست تقصیر خودمه آدم حسابتون کردم سوال جدی پرسیدم.
@vaNajnde همچین چیزی وجود نداره فقط میتونی مشاوره بگیری به جایی پول بدی برات کاری کنن یعنی بگایی
@vlmknksksh مشاوره نمیخوام میخوام کار انجام بده اخه خودم کون گشادم😭😭😭😭
@vaNajnde موسسه حقوقی ملک پور
@vaNajnde سلام میخوای یه کانال یوتیوب بهت معرفی کنم که از صفر تا ۱۰۰ رو توضیح داده؟ ویدیوها رو ببین و بدون هیچ خرجی، خودت اقدام کن.
@vaNajnde به گدوم کشور؟ من آدم بسیار مطمئن و کاربلد میشناسم که بارزترین ویژگیش اینه که آموزش میده. من با آموزشی که ازش دیدم سه خانواده رو راهی کردم الان دارن زندگیشونو میکنن. به نظرم انسان و کار بلد فوق العاده ایه
@vaNajnde امیدوارم این توییت دیده بشه و بتونه چشم خیلیها رو باز کنه. من بعد از ۱۰ سال تجربه کار مهاجرتی توی همه لاینها، از تحصیلی و کاری گرفته تا پناهندگی، توریستی و گلدن ویزای سرمایهگذاری، به هیچ شرکتی ۱۰۰٪ اطمینان ندارم. حالا چند تا مثال جنجالی براتون میزنم. سال ۹۸ سرپرست بخش
@vaNajnde شفق یچی بهت میگم دیگە خودت برو پی داستانو بگیر و پیداش کن (در سفارت یونان در تهران میتونی راحت ویزای شینگن رو بخری و کارمنداش میفروشن) حالا برو و اطراف سفارت واسطەها رو پیدا کن (خودم ۆیدا کردە بودم و خریدە بودم قبلا)
@vaNajnde هیچ موسسه ی خوبی وجود نداره؛ تمام. این حاصل تجربه ی هفت_ هشت ساله ی من و دوستانم هست. البته من منظورم مهاجرت تحصیلی بود. دزدترین ها به ترتیب: پرگار حامی مهاجر اسکورایز Go2tr ایزی اپلای یه یارویی هم کاناداست که اسمش یادم نیست. بقیه دزدهای کوچک هستن!
@vaNajnde جدا میگم سراغشون نرو. اگر میخوای تحصیلی اقدام کنی خودت انجام بده اگرم از راههای دیگه میخوای بری وکیل بگیر. موسسه رو فراموش کن.
@vaNajnde چه کمکی لازم داری؟ اگه تحصیلی میخوای بری فقط به اینترنشنال افیس دانشگاها ایمل بده. چت جی بی تی برات ایمیل اماده میکنه ولی بهش بگو انگلیسی ساده برات بزنه خیلی شاخ و برگ نده. وقتی افیس بهت جواب داد برای همون دانشگاه اپلای کن صد پذرش میگیری. خود دانشگاه مراحل بعدی رو بهت میگه. اولش
@vaNajnde راست هیچ کدوم الان دیگه هوش مصنوعی هست جاهایی هم که به مشکل میخوری رو کمک میکنه… نهایتش فقط برای گرفتن وقت سفارت از جایی کمک بگیر
@vaNajnde بهم پیام بده تا راهنمایی لازم رو بکنم که راه اشتباه رو نری
@vaNajnde برای کدوم مقصد میخواید اقدام کنید؟
@vaNajnde چطور می خوای بری ، هر چیزی یک راهی داره مثلا برخی ها فقط روی تحصیلی کار می کنن برخی روی کاری و ...
@vaNajnde @SadeghpourMoein داریم ؟
@vaNajnde من چنتا از دوستام درگیر این کار هستن. البته تازه کارن ولی بنظر کارشون خوبه و هزینش معقوله.
@vaNajnde اگه خودت گشادی مهاجرت رو کنسل کن فعلا
@vaNajnde به موسسهها اصلا اطمینان نکن. من سال اول دانشگاه یه موسسه خیلی معروف وقت مشاوره گرفتم از سر کنجکاوی که بدونم در دوران تحصیلم چیکار بکنم خوبه برای تسهیل پروسه مهاجرت. رفتم براش توضیح دادم بکگراندم و همهچیزو. مرتیکه به من گفت الان دیگه کسی بدون سرمایه کلفت نمیتونه ارشد بخونه..👇🏻
@vaNajnde بدترین موسسه مهاجرتی الست گروپ با مدیریت مرتا جوادی و مهدی ورقایی هست ، پول چند صد نفر ادم رو خورده بهشون پاس ریکوئست و جاب افر جعلی داده ، الان جفتشون با وثیقه ازادن
@vaNajnde گروه های تلگرامی مربوط به اون کشور رو پیدا کنید و سوالاتتون رو اونجا بپرسید از صدتا وکیل مهاجرتی دقیقتر و عمیقتر میشن روی پرونده تون
@vaNajnde طبق چیزی که من تا اینجا فهمیدم، اطلاعات هیچکدومشون کامل نیست. و ضربهای که اطلاعات ناقص در این مسیر میتونه بزنه قابل توجهه. یک پنجم اطلاعاتی که خودت میتونی و باید به دست بیاری رو هم بهت نمیدن. (البته من فقط برای اپلای و مهاجرت تحصیلی میدونم این رو.)
@vaNajnde بخدا هزینه الکی میکنید حتی اگه کارشون خوب باشه. ۲ یا ۳ هزار یورو بدید به موسسه ( شنیدم این قیمته) که چی ! همونو خرج خودتون کنید. من هم برای انکلیس هم برای فرانسه هر رو خودم اپلای کردم تنهایی، ویزا تحصیلی هم گرفتم برای هر دو.
@vaNajnde شارلاتان ترین و حقه باز ترین و مادرقحبه ترین موسسه مهاجرتی موسسه ملک پور هست
@vaNajnde دوست من از طریق شرکت آرتمیس ویزا اقدام کرد، خدارو شکر چند ماه پیش ویزاش اومد، خیلی راضی بود، میگفت حتمأ تأکید کن خود مدیر مجموعه کارت و پیش ببره چون خیلی صادقه، همیشم پیگیر کارت هست.فکر کنم اسمش مهندس احمدی بود🤔 ولی خب تخصصی برای ویزاهای کاری استرالیا اقدام میکنن.
@vaNajnde اگه قصد مهاجرت تحصیلی داری، فقط خودت اگه قصد مهاجرت کاری داری، LinkedIn, indeed, از این جور سایتا البته اگه قصدت هم اینه که هرجور شده فرار کنی، دیگه آخراشه، تا حالا موندی، چند ماه دیگه هم صبر کن. امیدها خیلی زنده شده.
@vaNajnde بهترين كار اينه خودت همه كارا رو امجام بدي فقط ميتوني ازشون مشاوره بگيري، يكي رو چند سال پيش ك ايران بودم پيدا كردم رفتم تو آدرس زنگ ميزدم طرف ميگفت كجا رفتي ما تهران نيستيم گفتم آدرس تهرانه گفت ن ديدم همه ش دروغه