Nie jestem aż tak dobry w AI. Czy ktoś mi wygeneruje obrazek następujący: w ławkach szkolonych siedzą, jako dzieci, Ursula von der Leyen, Macron, Merz, Żeleński. Obok stoi Trump jako nauczyciel z linijką do karania po rękach niegrzecznych uczniów. Z góry dziękuję :)
@PPolityce @Grok, wygenerujesz ?
@PPolityce Pani profesorze! Nawet Pan uległ tej paskudnej manierze niszczenia polskiej gramatyki? Dobry w AI! W gramatykę polską tez? Proszę wybaczyć, ale jako patentowaną polonistkę, mającą lekkie skrzywienie na punkcie piękna naszej polskiej mowy, boli mnie ta panosząca się ostatnio forma
@PPolityce Gemini, ale nie chciał za bardzo wygenerować czy zmodyfikować
@PPolityce @grok wygeneruj panu Profesorowi ten obrazek, bo się wstydzi sam poprosić.😉
@PPolityce Jak nie ogarniasz AI, to musi być słabo z IQ. To bardzo proste, prostsze niż jazda na rowerze.
@PPolityce Widać klasę kolego... Tłumaczę czasami dzieciom, że wykształcenie czy oczytanie nie jest synonimem mądrości... Będę Ciebie dawał za przykład
@PPolityce Podejrzany o pedofilię gość, który ma też prawdopodobnie długą, ciekawą filmotekę w archiwach KGB ma pouczać europejskich polityków jak postępować ze zbrodniarzem wojennym. No, panie Adamie szacunek.😁
@PPolityce Trzeba było wpisać to w groka albo gpt
@PPolityce @grok wygeneruj taki obrazek jak Adam Wielomski sobie życzy, umiesz???
@PPolityce A ja bym chciał widzieć Adasia w kaftanie, a obok kilku psychiatrów radzących co począć z takimi delikwentem.
@PPolityce Może tak, może nie. Ich w każdym razie ze szkoły nie wyrzucą.
@PPolityce Taki duży, a taki infantylny...
@PPolityce Czy w tym wieku wypada pisać takie bzdury?
@PPolityce A gdzie jest Meloni?
@PPolityce A w drzwiach stoi dyrektor Putin i się uśmiecha.
@PPolityce nie idzie bo to gloryfikacja przemocy ... 😁
@PPolityce @grok dodaj jeszcze Tuska którego nauczyciel z linijką nie wpuścił nawet do klasy lekcyjnej xd
@PPolityce Proszę. Użyłem ukraińskiego modelu Slava 3.66.
@PPolityce Zatytułowany "Wielki Treser".
@PPolityce Staro wyszli xd
@PPolityce Oj ,a podchodzi tod mowę nienawiści??
@PPolityce ;)
@PPolityce Przydał by się Putin jako obserwator przysłany z kuratorium oświaty na tyle sali.
@PPolityce Po co to generować , jutro to zobaczymy w tv...
@PPolityce Ja mogę podrzucić "koalicję chętnych".
@PPolityce Tak mogło być że 30 lat temu, dziś palę trzyma skośnooki.
@PPolityce Tusk i małżonek applebaum w oślej ławce czy wywaleni z klasy?
@PPolityce Dajcie Tuska i Kaczyńskiego w oślej ławce.
@PPolityce ...do tego jeszcze Donald Tusk klęczy w roku sali na grochu z rekami do góry 😉
@PPolityce Właśnie napisał pan prompt, wystarczy wkleić do AI.