۱/ تاریخ ایران باستان همیشه حتی مرا شگفتزده میکند! چیزی دیدم که تاریخ بشر را جابجا میکند! داستان برمیگرده به منطقه ارجان که شهری از دوران ساسانیان پیدا شد؛ اما گوری از دوران عیلام، همهی معادلات تاریخی ایران و جهان را به هم زده! عاشقان ایران این رشته توئیت را از دست ندهید!
۲/ این گور دخمه به شکلی بسیار غریب بود! در تابوتی برنزی! و با وسایلی که تاریخ بشر را جابجا کرد! مهمترین وسیله احتمالا حلقه قدرت دانسته شود اما من چیزی دیدم که همه معادلات را عوض میکند!!!!
۳/ درین گور یک سینی عجیب هم دفن شده بود که طرحهایی روی آن حک شده! طرحهایی که مربوط به ۴هزااااااار سال پیش بود! این طرحها بسیار من را تکان داد!!! چطور؟!
۴/ در قسمتی ازین طرح(سطر بالا) انواع سازها را میبینید که زمانیکه تمدنهای دیگر در حال بالا رفتن از درخت بودند، ادوات موسیقی از شیپور و سُرنا تا چنگ در حال نواخته شدن است و سطور زیرین هم مربوط به ساخت «هوم» است که زرتشت درباره آن سخن رانده بود اما چیزی دیگر مد نظر من است!
۵/ در سطر اول این جام صحنهای است که ۱۶۰۰ سال بعد تکرار شده🔥 یا اینکه باستانشناسان غربی به اشتباه یا قصد و غرض، تاریخ را اشتباه گفتهاند؟! زیرا این اگر درست باشد، تاریخ جهان عوض میشود! این تصویر دیگر در کجا یافت شده؟!!! آمادهاید که تکاندهندهترین موضوع تاریخ را ببینید؟!
۶/ در تختجمشید!!!!!! آقااااااااااااا پر و پودم!!!!!! با اندازه پیکر منتسب به داریوش کبیر و دیگر افراد دقت کنید! در حالی که نشسته، ۲ برابر دیگران است!!! میدانید این یعنی چه؟!!!!! آیا ممکنه متن داریوش کبیر، بعدها اضافه شده باشه؟!!
۷/ آیا امکان دارد که ایشان نه داریوش کبیر که طبق ادعای سینی ارجان(۴هزارسال پیش!)، تخت سلطنت اهورامزدا (آنوشوشیناک - شمش) باشد و تخت جمشید را نه داریوش کبیر که، در دوران اهورامزدا یعنی همان حدود ۲-۳ هزارسال پیش از مسیح ساخته شده باشه؟! میدانید این به چه معناست؟!!!!!
۸/ اگر این ادعا از طریق آزمایشات دقیق، اثبات شود، یعنی تماااام تمدنها از بابل تا سومر و... پیشتر به شکل معماری و نه سیلندر یا وسیله خام، در تختجمشید(پارسه) ساخته شده!! این یعنی همه تمدنهای جهان، یک شبه زیر این کشف، دفن میشوند!! نظر شما چیست؟! انوشه باد ایران و شاهنشاهی ایران
@JamesDeanUFO کاملا روند استدلال شما کسشر به نظر میرسه دوست عزیز ادعاهای بزرگ شواهد بزرگتر میطلبه. به احتمال زیاد هیچ اطلاعات و مدارک و تخصصی هم درزمینه باشتان شناسی ندارید.
@nagusy0 من باستانشناسی خواندم دانشگاه تهران! نصف عمرم در سایت باستانی بودم! کسشعر گفتن مربوط شماست که احتمالا درحالی که شلوار زیر به پا دارید، دست به خایه میخوارانید، جام ۴۰۰۰ ساله را کسشعر میخوانید! کسشعر وجود شماست.
@JamesDeanUFO استدلال ضعیفی بود. سبک هنر هخامنشی ها از تمدن های عیلام، آشور و مصر و ... الهام گرفته. کافیست که اشیای گنجینه ی غار کلماکره رجوع کنید تا شباهت بسیار زیاد بین آنها و اشیای هخامنشی را ببینید.
@PJ40290 سبک هنر هخامنشی؟! تپه یحیی ۳ هزار سال پیش از هخامنشیان و تپه سیلک و حسنلو ۴هزار سال پیش از هخامنشیان، آثاری مشابه دارند! شما سبک باستانی میدونی یعنی چی؟!
@JamesDeanUFO جالب و قابل تأمل بود...تا حالا جایی یا مقاله ای به این موضوع پرداخته جیمز عزیز؟ #پاينده_ایران_جاویدشاه
@podshah نه عزیزم هیچجا! الان ۴۸ ساعته درگیر نقوش بودم که ناگهان چشمم به این نقش افتاد و انگار برق منو گرفت!!!!! باستانشناسی ایران در فقیرترین حالت ممکنه و فقط غلام حلقه به گوش باستانشناسان غرب هستند!
@JamesDeanUFO نظرت؟@grok
@JamesDeanUFO درود اوهورا مزدا نور را به جمشید داد و جمشید با آن نور جهان را روشن کرد! این آدمایی که میگی به همچین چیزی باور داشتند و در واقع در یک جهان دیگر زندگی میکردند. اینکه شما از زمان های گوناگون چهره هایی را مداوم میبینید به سبب تلاش ایرانیان برای جمشید شدن است! جمشید یک انسان بود!
@JamesDeanUFO من همیشه حرفم این بود، در بیستون، اون هیکل عظیم داریوش شاهنشاه است یا .....؟؟ نکته جالب ، کمان اوست......
@JamesDeanUFO من بدون هیچ تخصثی مطمینم تمام داستان باستانشاسی اشتباهه. ۲۵۰۰ سال پیش اریایی امده و تخت جمشید و ساخته. منطق کحاست. تاریخ این سرزمین. تاریج جهانه از ده هزار سال پیش
@JamesDeanUFO این توئیت به این لحاظعصبانیت فراموش شده ی من رو دوباره بیادم آورد که چندی پیش که از موزه ایران باستان دیدار کردم آثار همراه این تابوت دیگر درداتاق ایلام وجود نداشت جز سه چهار قطعه به عنوان پژوهنده ای که کاملا درجریان این اکتشاف هستم از این موضوع خیلی رنج بردم که این اشیاء کجاست
@JamesDeanUFO @AskPerplexity تحلیل و تفسیر خودت را در مورد این رشته توییت بیان کن
@JamesDeanUFO @I_roshanak بنظرم بیشتر نشان دهنده پیوستگی فرهنگ آریایی در فلات ایران بوده و این ایده کوچ اریایی ها از مکانی خارج از فلات ایران را زیر سوال میبرد! پیوستگی نماد ها نشان دهنده اینه که خواستگاه اریایی ها قطعا ایران بوده. ممکنه حرف شما هم درست باشه
@JamesDeanUFO خار رشتو نوشتنت رو گاییدم!
@JamesDeanUFO اینکه نشسته بر تخت داریوش نیست خیلی جالب وواقع بینانه ست👌
@JamesDeanUFO حیف این کشور و این مردم و این تمدن
@JamesDeanUFO الان در طویله باز میشه و #پانترکان میریزند بیرون و زوزه میکشند!
@JamesDeanUFO درود استاد انصاری عزیز لطفا نظرتون رو بفرمایید. @Ansari_Bahman
@JamesDeanUFO سپاس از تلاش شما🙏💐
@JamesDeanUFO پر ریزون شدم با این توییت.. واقعا میشه که بشه... مثل همیشه عالی بود و بد رفت تو مغزم..
@JamesDeanUFO سپاس عالی بود
@JamesDeanUFO عزیزان به خیابان بیاد وشعار بدید نترسید فقط پشت هم باشیم ویک پارچه بشیم همین با شعار #جاویدشاه
@JamesDeanUFO سرباز شاه هستم و قدر دان ایشان #KingRezaPahlavi #همکاری_ملی #ایران_رو_پس_میگیریم
@JamesDeanUFO عالی بود. دمت گرم #kingrez