Bir kedi, evin bebeğine saldırdı. “Kedimi çok seviyorum ama şu an ne yapacağım bilmiyorum.”
@jurnaltr Kedi annesi olarak yazıyorum: 1) Bebeğinle aynı ortamda yalnız bırakmamalıydın 2)Gerçekten kedini seviyorsan bu videoyu paylaşmamalıydın,-zaten insanların oyuncak gibi hevesini alıp sokağa attığı- böyle bir dönemde! 3)Hatalı olan kedi değil,sensin.Bu video ile kötü algı yarattın
@gmerarslan @jurnaltr Neden kedi annesi terimi? Kedi sahibi ya da kediyle yaşayan biri de diyebilirdiniz. Neden annesi meraktan soruyorum.
@ertgrlayyldz @jurnaltr Kedi 'sahibi' de diyebilirdim ama evrende hiçbir şey bize ait değil. Anne kelimesini yazmak istedim. Sadece evde değil, denk geldiğim her ortamda kedi, kirpi, kuş fark etmeksizin. Anne kelimesi için niçin hesap vermem gerekiyor onu anlamadım.
@gmerarslan @jurnaltr Bence bir çözüm bulunabilir, yaşayan olduysa ona bi çözüm sunabilir diye paylaştı. Gerçekten kötü bir durum. Benim de kedim var ve bebek bekliyorum inşallah böyle bir şey yaşamam 😪
@iamkevsss @jurnaltr Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı uzun ömür versin. ✨ Elbette aynı ortamda olmaz dikkat etmekte fayda var, yalnız bırakılmaz. Lakin bu tarz videolar maalesef kötü algı yaratır, hep böyle telkin veriliyor. Mutlu geceler.
@gmerarslan @jurnaltr kedi annesi ne la sen kedi mi doğurdun
@gmerarslan @jurnaltr o kadar haklısınız ki 2 kedim var biri dünyanın en uysal en korkak kedisidir. 4 yaşındaki yeğenim de kedilere bayılıyor sürekli peşinde ama severken biraz canını yakıyor sanırım kedim sadece o varken tıslıyor ve korkmayıp yaklaşsa belki tırmalar da ama ürkek olduğu için asla
@gmerarslan @jurnaltr Kedi annesi olduğun için yazıyorum: 1) Bir kediyle bir bebeği bir tuttuğun için kafayı üşütmüşsün. Umarım bir gün bebeğin olur ve bunları kıyas ettiğin günleri utanarak hatırlarsın!
@gmerarslan @jurnaltr Size katılıyorum. Evimizdeki Jack Russell cinsi köpeğimiz, 10 aylık bebeğimizle henüz bir bağ kuramadı; onun tarafına bakmıyor, oynamak istemiyor. Hem bebeğimizi hem de köpeğimizi korumak için bir süre ikisini birbirinden uzak tutmak ve ikisine de aynı özenle bakmak
@gmerarslan @jurnaltr Bir kedi eniştesi olarak size katılıyorum
@gmerarslan @jurnaltr Kedinin annesi sensin tamam anladık. Ama bir babası da olmalı. İnsan ile kedi kromozomları uyuşmaz, sen hangi tür bir mahluksun.
@gmerarslan @jurnaltr bu ne biçim bir konuşma sen hayvan hakları bakanı mısın amk kadın kediye böyle söyledi diye şimdi herkes kedileri mi kötüleyecek durduk yere duyar kasmışsın kedi kıskanmış ben alışabileceğini düşünmüyorum 9 aylık hamileyim kedim karnımda bile kıskanıyor sadece karnıma saldırıyor
@gmerarslan @jurnaltr Kedi annesi ne mk iyice kafayı yediniz yok kedi annesi yok kedi dedesi yok kedi amısı bi kendinize gelin artık ya nasıl bir akıl tutulması bir bebekle bir hayvanı evet HAYVANI aynı çatı altına sokuyorsunuz adı üstünde hayvan iradesi yok
@gmerarslan @jurnaltr Bu nasıl bir üslup yahu!! Zor bir durumda kalmış ve ne yapacağını bilemeyip böyle bir video atma gafletinde bulunmuş lohusa bir kadına böyle cümleler kurmaya hiç birinizin hakkı yok!!
@gmerarslan @jurnaltr siz hastasınız acil tedavi olun. bir uzaylı çocuğunu kaçırsa ben insan annesiyim dese hoşuna mı gidecek. onun annesi var tahminime görevde o da bir kedi! kedileri bir tür parazite çevirdiniz. kedi sev kedinin biriyle arkadaş ol besle ama sizde psikolojik bi sıkıntı var.
@gmerarslan @jurnaltr Geçekten siz iflah olmazsınız! Kedi annesiymiş 🤦🏻♂️ cidden buna inanarak yazıyor oluşunuz facia. Kuzu etli, tavuk etli, balık etli kedi mamalarından devam siz.
@gmerarslan @jurnaltr Kedi annesi yeni mi türedi mk sanki sen doğurdun senin doğuran anne kediye saygın yok mu aq
@gmerarslan @jurnaltr Çok haklı bir yorum. Aynılarını düşündüm izlerken. Yalandan göz yaşı dökerek vicdan rahatlatıp kediden kurtulmayı kendince haklı görmeye çalışıyor benim videoda gördüğüm kadın. Kediyi asla aileden görmemiş demek.
@gmerarslan @jurnaltr Kedi anneleri her zaman haklıdır susun insan anneleri değildir ( kedi annesi nasıl bir tabirse insan annesi de öyle saçma bir tabir )
@jurnaltr Herkes kedi annesi sözüme takılmış. Üstüne hakaret ve sevgisiz yorumlar. Peygamberimize de kedi babası denmiştir, bu bir kalıp, bilmeyenler için hatırlatma olsun. Anlıyorum herkes çok dolmuş ama teröristlere, vatan hainlerine yapın bu zorbalığı.Allah'tan sevgi dilerim sizler için
@gmerarslan @jurnaltr Babası kim aq ?!
@gmerarslan @jurnaltr Anca kendine kedi annesi diyen bi tip böyle salak saçma konuşurdu zaten. Sizi kedi yemiyle mi büyüttüler
@gmerarslan @jurnaltr Çok doğru söylüyorsunuz insanların çoğu zaten sosyal medyadan inanılmaz derecede etkilenip kedilere köpeklere daha acımasız olmaya başladı ve bu tarz bir video kediyi düşmanmış gibi gösteriyor oysa ki onların zeka yaşı 2.5 ve onlar da bir yerde bebek
@gmerarslan @jurnaltr Tam bir kedi sahibi, pardon annesi yorumu. :) Bebeğini çocuk esirgeme kurumuna verip kediyi nüfusuna geçirirse kadını affeder misiniz? Tabii kedilerden özür videosu da yayınlayacak...?
@gmerarslan @jurnaltr Bence kötü algı yaratmadı, örnek oldu daha kötü şeylerin yaşanmaması için insanları uyardı
@gmerarslan @jurnaltr hicbir cümlene katılmıyorum, yeğenim henüz 6 aylıkken ablamın kucağında kedi tarafından cırmalandı dışarıda otururken ve ev kedisi falan da değil cırmaladığı için kedi kötü olmadı yani ama kadın bizden destek istemiş zaten sen neden bu kadar kötü yorum yaptın ona anlam veremedim
@gmerarslan @jurnaltr çok haklısın hayvanın ne kadar uysal olursa olsun yinede o kadar küçük bebekle aynı ortamda bırakılmaz kediler özellikle oynarken yada severken bile diş tırnak geçirebilen canlılar
@gmerarslan @jurnaltr Aynen kardeşim kedi saldırdı ama hatalı değil eğer doğası böyle dersen bırakalım doğasında yaşasınlar o zaman evlerde değil boş yapma evde kalmış kedi annesi
@gmerarslan @jurnaltr Acillll psikologlar sgk ya dahil edilmeli 2 kedim var 3 çocuğum kedilerim uysal, saldırgan olsa tabiki çocuklarımla aynı yerde bulundurmam. Kaldı ki benim çocuklarım büyük, bebek olsa ne yapardım düşünemiyorum. Hayır kızcağız ne yapacağımı bilmiyorum demiş yardım istemiş, bir
@gmerarslan @jurnaltr Kedi annesi nedir ya bu kedinin annesine hakaret değil mi
@gmerarslan @jurnaltr Kedi annesi
@gmerarslan @jurnaltr siz ne çirkin zihniyetli bir yaratıksınız ben bu sizin yazdıklarınızın hiç birini anlamadım mesela bu videodan çaresizce derdini paylaşan bir anne izledim çok hayvan severim ve hayvan sevgimde zerre azalma olmadı böyle bir durum var diye
@gmerarslan @jurnaltr Belki yalnız bırakmamıştır. Kediler kaşla göz arasında saldırabiliyorlar ki kedi besleyen biri olarak bunu biliyorsunuzdur muhakkak.
@gmerarslan @jurnaltr kendisini çaresizlik içinde hisseden birini böyle public olarak azarlayarak insanlara kötü algı yaratmamalıydım da diyor musun kendine?
@gmerarslan @jurnaltr Kedi annesi nədi ay qanıvı sikim. Səni şir sikif sən pişiy doğmusan? Qansız feminist bicbala