🔔 خبر خیلی خوب برای گیمرها و برنامهنویسها اگه شما هم برای دور زدن تحریمها از DNS استفاده میکنید و مدام درگیر این هستید که یه روز شکن کار میکنه، یه روز نه، دیگه نیاز نیست وقتتون رو با سوییچ کردن بین DNSهای مختلف تلف کنید! 🎮💻 #رشتو
ما یه اپ دسکتاپ سبک و کراسپلتفرم نوشتیم که فقط با یک کلیک بهتون میگه: ✅کدوم DNS اون سایتی که میخواید رو باز میکنه. ✅کدوم DNS سریعترین دانلود رو برای شما داره. ✅و برای برنامهنویسهایی که با Docker کار میکنن، سریعترین و پایدارترین Docker Registry داخلی روهم پیدا میکنه.
💡 این برنامه روی همه سیستمعاملها اجرا میشه، اوپنسورس هست و هر کسی میتونه توی توسعهش مشارکت کنه. 🙏 تشکر ویژه از وصال برای زحماتش در توسعه این ابزار. @Vesal_J 📥 امتحانش کنید، استفاده کنید و حتما فیدبک بدید تا بهترش کنیم. https://github.com/403unlocker...
@taherighaletaki بابا بنازم🫰🫰
@soghratooon امیدوارم که مفید باشه
@taherighaletaki شاهکار فردا امتحان میکنم
@__amird حتما بعد از استفاده نظرتون رو بگین که بتونیم بهترش کنیم
@taherighaletaki دمتون گرم حتما تستش میکنم 👏
@mtGameDev حتما بعد از استفاده نظرتون رو بگین که بتونیم بهترش کنیم
@taherighaletaki عزیز برای کنسول راهی سراغ دارید؟
@taherighaletaki برا کنسول چی؟
@taherighaletaki زمانی که مثلا دارم با اندروید استادیو کار میکنم، آپدیت از یه جا دانلود میکنه، ران و کامپایل از جای دیگه و گریدل از جای دیگه! همیشه این نرمافزارهای شما یه قسمت کار میکنه و قسمتی دیگه نه! و در نتیجه چنان خطاهای عجیب و غریبی در هنگام کار ایجاد میشه که در هیچ قوطی عطاری نیست!
@taherighaletaki با تشکر، آیا امکان تبدیل برنامه به افزونهی کروم وجود داره؟
@taherighaletaki میشه dns changer بچپونی تو برنامه همونجا عوض کنیم
@taherighaletaki نسخه اندروید هم بزارید توی برنامه
@taherighaletaki @iSegar0 سگارو لطفا میشه امنیتیشو برسی کنی
@taherighaletaki حداقل رو یه ورکر یا پیج ران میکردی و بر اساس سرعت اینترنت و پینگش رو با DNS ها تخمین میزدی
@taherighaletaki منم یه ابزار ساده اینشکلی برای خودم دارم cli عه و برای لینوکسه لینشکو میذارم اگه دوست داشتین استفاده کنین https://github.com/nullshams/d... البته نمیدونم چقدر اینکار درسته که زیر معرفی یه ابزار برا خودمو بفرستم در کل اگه موجب ناراحتی شد بگید پاک کنم
@taherighaletaki یه DNScrypt یه گوشهی شبکهی داخل ایرانتون بیارین بالا و برای همیشه از شر کرمهای زیرساخت به دیاناس راحت کنین خودتون رو.
@taherighaletaki Dnscrypt کافی نیست ؟