Published: August 26, 2025
965
339
10.5k
Image in tweet by Mesut Süre

@Mesuut_Sure Köfteci Yusuf u yedirmedik, seni de yedirmeyiz

@Mesuut_Sure Babamı Mesut Süre zehirledi... 🤮

@Mesuut_Sure Mesut son bir yılda reddettiğin bir kişi, organizasyon vs. var mı oraları kurcala, oradan gelen anti pr çalışması olabilir. Biz senin öyle biri olmadığını ve evde ıspanak yemediğini biliyoruz Aslanım. Hadi öptüm.

@Mesuut_Sure Abi seni 15 yıldır takip ederim yanlış anlama senin ne korkak olduğunu biz biliriz seninleyiz abi seviyoruz seni

@Mesuut_Sure Mesut Süre bana da halı saha maçında boşta olduğum halde pas atmadı…

@Mesuut_Sure Tacize cinsel saldırıya uğradığını iddia eden kadınlara kanıt yoksa suçlu yoktur diyen tayfanın sadece ekran karşısında izledikleri adama kefil olmaları saçmalığı...

@Mesuut_Sure Bildiğim kadarıyla İlişki Testi yapım ekibi uzun yıllardır tanıdığınız insanlar. Buradan okudukları ifşalarla bir anda hakkınızda yargıya mı varmışlar yoksa bunca yıl sizi bu şekilde tanımışlar da çalışmaya devam mı etmişler??

@Mesuut_Sure tanimadiginiz insanlari vatani savunur gibi savunmaniz yok mu..

@Mesuut_Sure Birçok kişi bu şahsın hakkında benzer ithamlarda bulunuyorsa bunu itibar suikasti ya da birilerinin düşmanı olarak görmek yerine tacizden dolayı psikolojik zarar gören kadınları düşünseniz keşke yorumdaki arkadaşlar.

@Mesuut_Sure Ağlıyorum. Bu dostluğa kardeşliğe arkadaşlığa helal sana İbrahim. Yüreğinden opuyoruz. Artık biz de dostuz kardeşiz... sizi izledigim heran helal olsun. Helal..... @anlatanadam

@Mesuut_Sure Ortalama zekaya sahip bir vatandaşa; “savunma hakkını, adil yargılanma hakkını, silahların eşitliği prensibini, masumiyet karinesini özetle modern hukuk sistemini” anlatmakta zorlanmazsınız. Hatta çoğunluk zaten bunların ne olduğunu bilir. Anlamazlıktan gelen, aksi görüşe prim

@Mesuut_Sure Mesut Süre yi bi kez bile dinlemiş olan herkes Mesut'un evinde yemek pişmeyeceğini bilir..Bi gecede pat diye 13 kişi kanıtsız dayanaksız şikayetsiz ortaya atılan ithamlar nedeniyle linç etmek anlamsız. Sorgusuz sualsiz yollarını ayıran yapım şirketine de pess. Dava aç hemen

@Mesuut_Sure Arkadaşlar yolda, temizlik yaparken vs dinlenecek podcast önerisi alırım çünkü rabarba ve meksika açmazı dinlemiyoruz artık ✋🏻

@Mesuut_Sure Stoper sandım seni

@Mesuut_Sure götüme bakmıştı, camdaki yansımadan gördüm ve evine davet etti ıspanak yedikten sonra beni öpmek istedi minvalinde taciz iddiası var. Kanıt yok ama iddia. Benzer iddialar her insanın başına gelebilir , herkes kendi önüne baksın

@Mesuut_Sure O Süreyya'yı bir kenara not et

@Mesuut_Sure Ispanağı aklında tutmayı akıl etmişte ne hikmetse şikayet etmeyi akıl edememiş 😅 Sen takılma bunlara dava et al paranı akillansınlar

@Mesuut_Sure "Ispanak yedik" kısmında yazılanların iftira olduğunu anladık zaten.

@Mesuut_Sure Mesutum yapmaz. Mesutum ıspanak da yemez. Dolabında küflenmiş peynir ve 3 tane zeytinden başka bişey yoktur. Meksikacı, rabarbacı, ilişki testi izleyen herkes bilir. Flörtöz olabilir gayet normal ama kimseyi istemediği bir şeye zorlamaz. Bu işte başka bir iş var dostlar❗️

@Mesuut_Sure Ben ıspanak yemem ki?? Desen yeterliydi bizim için abi

@Mesuut_Sure Ulan adami iftiralarinizla erken uyandirdiniz saat daha 14:30 @Mesuut_Sure Taciz falan da inandirici degil ama buradaki asil iftira evinde ispanak yemegi oldugunun soylenmesi.

@Mesuut_Sure Yapım şirketinin, konuyu anlamadan, ne olduğu belli olmadan, yargısız infaz yapması üzücü, herkes için hayırlısı olsun

@Mesuut_Sure asıl seni savunanlar gerçek dışı olmalı, yapım şirketi adamı kovdu arkadaşlar durumun ciddiyetini siz anlayın

@Mesuut_Sure ıspanak yemediğini biliyoruz abi sen merak etme

@Mesuut_Sure yargıda "kadının beyanı esastır" maddesi kadınlara iftira atma özgürlüğü veriyor.

@Mesuut_Sure Görmediğim bir konuda, kanıtı olmayan birine, tanımıyorsam şayet taraf olamam ben sırf kadın diye. Aynı şekilde hakkında kötü iddaaları olan, mesleğine saygı duyduğum birini de sırf çok seviyorum diye aklamaya çalışamam, kimse kusura bakmasın.

@Mesuut_Sure Kendi tahminim: Mesut'u azıcık tanısa evde simit ve karper var ya da giderken alalım dese herkes inanırdı. Evde sulu yemek olma ihtimali bence yok. Velev ki anlattığı hikâye gerçek, 13 sene bekleme sebebin neydi? İnsanlar ünlü olup parayı bulduktan sonra akrabası bile çıkar aw.

@Mesuut_Sure Sen merak etme bu dinleyici, seyirci senin ne kadar korkak olduğunu biliyor :) o yüzden yapmadığından emin herkes. 2 tane yeni açılmış hesaptan saçma salak iftira ile kimse kimsenin hayatıyla oynayamaz. Ayrıca herkes senin evinde hazır ıspanak yemeği olmadığını da biliyordur :D

@Mesuut_Sure Senden her zerreme kadar tiksiniyorum Mesut Süre.

@Mesuut_Sure Kişisel olarak tanımam ancak yıllardır takip ederim programlarını izlerim bir kere bile kadına karşı absürt bir söylemini duymadığım biridir birden bire ortaya çıkan anonim mesajlar 15 yıl öncesine dair hikayeler ve linç aşırı fake duran hareket.

@Mesuut_Sure Yargıya taşıyıp peşini bırakma abi. İnsan hayatını mahvetmeyi oyun sanıyor bunlar. Seninleyiz.

@Mesuut_Sure Yalan söyleme abi Sosyal Medyadaki Her y.rrağa inanan gerizekali milletimizden dahamı iyi bileceksin tacizciymişsin işte,onlar öyle söyledi demekki doğru. Yeterki onlar söylesin onlar söyleyince her b.ku koşulsuz şartsiz kabul etmek zorundayiz bilmiyomusun😮‍💨😮‍💨

@Mesuut_Sure Mesut Süre’yi rock fm zamanından bu yana dinlerim ve tanırım. Bir anda ortaya atılan ve bir tanesi bile kanıtlanamayan bu iddialara asla inanmıyorum. Zaten Rabarbacılar bilir ki ; evinde ıspanağı geçtim yemek bile olmaz. Olsa olsa en fazla su böreği olur ! Yanındayım Mesut .

@Mesuut_Sure 2 metre cüssesi olmasına karşın çok hassas pamuk gibi bir kalbi var bu adamın. Söylenenlerin iftira oldugunu anlamamız için ıspanak detayına bile gerek yok. Sadece Mesut Süre yi birazcık tanımanız yeterli. Seni asla heba ettirmeyiz merak etme Koca Adam

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37