Yerimiz Mesut'un yanıdır..Arkadaşım dostum olduğu için değil ona inandığım için.. Mesut karıncayı incitemez lan çocuk adamdır o..Nasıl da hemen sırtınızı dönebiliyorsunuz..Nasıl da astınız kestiniz kararı verdiniz..Bu kadar kolay mı lan..Hiç sevmem ama empati lan biraz empati..
@FAZLIPOLAT çocuk adam kalıbı da erkeklerin yaşına başına rağmen skini kontrol edememesi sonucu yaptığı hareketlerin normalleştirilmesi için yeni araç mı
@FAZLIPOLAT inanmiyorum su aciklamaya bir de karsi tarafi suclarcasina hakaretlere. empati yeteneginiz neden magdur kisilere karsi olmuyor da hep faile oluyor anlamis degilim.
@FAZLIPOLAT Çimen izlerken sizi o kadar sevmiştim ki bu açıklama korkunç bir hayal kırıklığı. Birini uzun yıllardır tanıyor olmak onu gerçekten tanıdığınız anlamına gelmez hiçbir zaman. Empatiyi tacize uğrayan kadınlar için de yapmayı umarım bi ara aklınıza getirip kendinizi de sorgularsınız
@FAZLIPOLAT karını aldatırken mesutun evini kullandığın için mi bu kadar savunmak zorunda hissettin kendini fazlıcım😆😆 senin ifşaların da düşmesini bekliyoruz merakla
@FAZLIPOLAT bu ne biçim bi üslup ya hepiniz iğrençsiniz. bir iki değil onlarca kişinin yazdığı şeyler var ortada hala nasıl savunuyorsunuz?? bunca zaman sizi dinlediğim için çok pişmanım gerçekten. söylenenler doğru olmasaydı ilişki testi iş birliğini sonlandırmazdı.
@FAZLIPOLAT 1-2 kişi değil Fazlı. Aynı taktikleri onlarca kişiye uyguladığına dair iddaalar var. Muhtemelen senin de bildiklerin vardır. Biraz hafızayı zorla.
@FAZLIPOLAT Yazıklar olsun size. Karıncayı incitemez ama hayvan gibi cüssesiyle kadınların üzerine çullanmış! Tacizciyi savunan potansiyel bir tacizci daha. Rezilsiniz, rezil olmayı hakediyorsunuz!
@FAZLIPOLAT 13 sene sonra ifşa mı olur aq :( bu konularda erkeklerin dezavantajlı olması da cabası. Herhangi bir kadın herhangi bir erkek için bunu kolaylıkla yapabilir olması ürkütücü değil mi ?
@FAZLIPOLAT inanilmaz igrencsiniz inanamiyorum. Herhangi bi kadin anonim sekilde neden iftira atsin mesut sure kim ki itibar suikasti gerceklestirilsin siz kafayi yemissiniz bundan sonra siz de mesut sure denen tacizci de aynisiniz
@FAZLIPOLAT Sırf para icin dustugunuz su duruma bak, sirf işiniz bozulmasin diye ha. Yazık size, tacizciyi aklayacak kadar gözünüz dönmüş. Empatiymis cocukmus gecin buralari
@FAZLIPOLAT Bu kadar ciddi bir konuda lan/lun diye konuşulmaz. Destek vermek istediğin arkadaşını kötü gösterir.
@FAZLIPOLAT insan az sorgular bu kadar insan adamın evini kulisini ofisini nerden biliyo hadi hiç bişiue inanmadın çok iyi bir insan…neyse çimen show sksok şeyler izlemiyodum şimdi ölümüne kadar size de boykot tacizcilerin yanında olduğunuz için
@FAZLIPOLAT Yerinizi bildiğimiz iyi olmuş,saflarımız netleşsin bu kadar iddiayı,kankam yapmaz mantığıyla toptan reddetmek.. Rezilsiniz,bundan böyle de hep öyle kalacaksınız
@FAZLIPOLAT onlarca kadın da hazırda bekliyordu mesut sürenin “itibarını” zedelemek için
@FAZLIPOLAT Şu aralar bir kaç ünlüye bu yapılıyor ve hepsi aynı anda başladı. Tamamı delilsiz sadece hikaye anlatımı şeklinde konuşmalar. Taciz dedikleri konuşmalarda taciz yok, karşılıklı flörtleşme var. Maalesef ki biz erkeklerin yaşadığı psikolojik şiddetin sınırı kalmadı.
@FAZLIPOLAT 2 metre adam üzerine çullanmış ama kaçabilmişmiş. Bir de ıspanakları da yalanlarına alet etmişler. :)
@FAZLIPOLAT Lanlı lunlu kime hesap soruyorsun sen kimsin? Üslubunu düzelt önce
@FAZLIPOLAT Ortada tacize uğradım diyen onlarca kadın var hala yok çocuk adamdır bilmem ne diye boktan şakalar yaparak kankanı savunmaya utanmıyor musun fail kıçımın kenarı bi komedyen değil babam olsa sırtımı dönerim ya kusura bakmayacaksınız
@FAZLIPOLAT hmm wow sktr git
@FAZLIPOLAT Kurbanla empati yapmak yerine tacizciyle empati yaparken utanmadın bide bize empati öğretmeye çalısıyosun he arsız seni
@FAZLIPOLAT o kadar insan yalan söylüyor yani utanmazsınız gerçekten, ayrıca siz oldukça yakın insanlarsınız illaki bazı davranışlarından haberin olmuştur demek ki göz yummuşsun
@FAZLIPOLAT Sen herhalde savunacaksin, onun sayesinde bi bok oldun. Birisini savunurken lanli lunlu da konusma ayrica sikik
@FAZLIPOLAT Çimen de izlemiyoruz demek artık canlı izlemis biri olarak üzüldüm en cok senin ve cemin tavrını merak ediyodum sasırtmadın sen de ofansif bi adamsın zaten sasırtmadın taş yiyin anlarsınız dik durusun ne olduğunu
@FAZLIPOLAT Bu empati neden hep cinsel şiddet failine yapılıyor!! Kadınların ifadelerindeki paternler bile örtüşüyor. Daima belirli taktikleri kullanmış. Valla bu kişi babam olsa sırtımı dönerim. Çünkü biz kadınlar hayatta kalanla empati yaparız. Umarım tüm kadınlar birlik olup dava açar.
@FAZLIPOLAT Empati yaptım ve kadınları haklı buldum canım fazlı. İzmirdeki gosterilerinize gelen yaptığınız her işi keyifle seyreden dinleyen biri olarak empati yaptım bir de. İlişki testi yapımı da işi sonlandirinca yaptığım empatiden onur duydum.
@FAZLIPOLAT Biz empatiyi madurlardan yana yapmayı tercih ederiz 'çocuk adam' 'ona inanırım yapmamıştır o' tarafına değil
@FAZLIPOLAT çocuk adam mı…keşke öyle olsaydı fazlicim. arkadasimiz dediğiniz insanların sosyal hayatlarında kadınlara nasıl yaklastiğini görmemeniz, yaptiklarina şahit olmamak için kör olmaniz gerekir.
@FAZLIPOLAT yav bi siktir git utanmadan yazmis bide
@FAZLIPOLAT cimen showa veda ettiren hareket senden geldi cem isciler e yazık oldu
@FAZLIPOLAT yeriniz mesut'un yanıysa izlemiyoruz abicim sizi de
@FAZLIPOLAT Kas yapıyorum derken göz çıkartmışsınız. Değişik bir üslup olmuş tacizle suçlanan birini savunmak için.
@FAZLIPOLAT Birinin iyi bir dost iyi bir baba işinde iyi bir insan oluşuyla kadına yönelik sınır ihlalinde bulunma durumunu ayırt edemediğiniz için yoooeek caaaanım yeaa diye şaşırıyorsunuz. Bu ülkede kişiliğinizden bağımsız kadına karşı tavrınızı da iyi ayarlayacaksınız demek ki.
@FAZLIPOLAT Mesut süreden önce kendisinin bir vasfı olmadığı için, mesut süre elinden tuttugu ve ve birlikte program yaptıkları icin tabii ki mesut süreyi destekleyecek. Aksini beklemek aptallık olur. Ama Fazlı kardeşimin bilmediği şey Mesut’un bu tacizleri uzun zamandır yaptığı!
@FAZLIPOLAT sen kimsin kanka taciz olaylari olmasa sizi taniyan yoktu ki hala tanimiyoruz triplere bak Tarkan sanki neyin itibarina ne suikasti yapilacak itibar nedir ve su anda odada bizimle mi
@FAZLIPOLAT Bu arkadaş da aynı ırktan.. O sebeple arkadaşlar zaten
@FAZLIPOLAT sen zaten faille empati kurarsın anca, onun nasıl bi adam olduğu bizi ilgilendirmiyor ayrıca bir insanın illa sapık olarak bilinmesi gerekmiyor cinsel saldırıda bulunması için. çocuk adammış bilmemne, rezil bi savunma şekli..