Published: August 26, 2025
82
278
2.1k

تمام خیر مقابل تمام شر «قسمت دوم» #رشته_توئیت ناپلئون میگوید اگر دشمن تو دارد اشتباه میکند مزاحمش نشو! بله، رژیم ایران سر میز سلف سرویسی از اشتباهات است و همه منتظرند تا یکی را انتخاب کند. نکته اینجاست که حتی پروسه انتخاب اشتباه در یک نظام چند اربابی فروپاشیده منجر به تولید

Image in tweet by حیله گر

تضادهای فراوانی میشود که به متلاشی شدن سیستم منتهی خواهد شد. وقتی عراقچی میگوید جنگ هزینه کمتری از مذاکره دارد فورا نتیجه گیری مهمی حاصل میشود. نخست اینکه چون تخصص تیم عراقچی مذاکره است نه جنگ ترجمه سخنان او اعتراف به شکست در جبهه دیپلماسی است.

وضعیتی در شطرنج هست به نام "دبل چک" یا کیش دوتایی که حریف با یک حرکت از دو مسیر مختلف شاه را کیش میکند. در این حالت نمیتوان مهره‌ای را قربانی کرد و این مهره اصلی هست که باید حرکت کند. خامنه‌ای هم در وضعیتی مشابه است یعنی همزمان از طرف خارجی و از طرف ملت ایران کیش شده و اکنون اوست

که باید حرکت بعدی را انجام دهد. حرکت بعدی خامنه‌ای منجر به کیش و مات میشود بنابراین او در دوراهی رفتن به مسیر اسد یا بهم زدن بازی ایستاده است. او بدنبال بهم زدن بازی است اما این منجر به تلفات درون سیستمی زیادی خواهد شد. بنابراین من نتیجه میگیرم که حتی عراقچی از آمریکا و

میخواهد که زودتر سر مار رو بزنن! و این نکته مهمی هست چون زدن خامنه‌ای مسیر رو برای سایر باندهای داخلی هم باز میکند. لابد شما هم قصه عمل نکردن بمب آخر را در جلسه شورای امنیت رژیم را شنیده اید! بنظر من آن بمب احتمالا از عمد عمل نکرده تا حامل پیامی بر اتمام حجت باشد یا شاید اصلا

کل داستان ساختگی و مثل قضیه زدن شمخانی یک سناریوی طراحی شده برای پوشش دادن به عوامل نفوذی باشد، یا هر احتمال دیگری بجز روایتی که از خود رژیم و رسانه‌هایش بیرون داده شده. بهرحال نکته کلیدی اینجاست که اینبار از درون خود سیستم گروه‌هایی منتظر حمله برای حذف رقبا هستند.

احتمالا تا اینجای تحلیل پیام مهم را گرفته‌اید: از خود حمله مهمتر واکنش به آن است. یعنی اتحاد نیروهای ملی و میهن‌پرست (واقعی نه قلابی) در این مقطع و پساحمله بینهایت مهم است. اما اجازه دهید بریم سراغ #دفترچه_گذار بعنوان مهمترین و همزمان جنجالی‌ترین اتفاق این مدت.

✅ دفترچه گذار اضطراری؛ میگویند اگر مشکلی رو دقیق و واضح بنویسی درواقع بخش زیادی از آن مشکل رو حل کردی و من میخوام امروز برایتان دقیق و واضح بنویسم، همونطور که همیشه انتظار دارید. ما در این سالها عادت کردیم که نسبت به همه چیز بدبین و معترض باشیم. شاید هم حق داشته باشیم.

اگرچه عادت داریم اما اینبار حجم اعتراضات و حملات بسیار بیشتر از حد انتظار بود! چرا؟؟ چون این دفترچه کاملا بر اساس ذائقه اسرائیل و ترامپ تهیه شده است. با احترام به نویسندگان و تهیه کنندگان آن، اما نویسندگان دفترچه عملا نقشی در جریانی که سعی میکنند خودرا به آن گره بزنند ندارند!

این بازی #شاه_و_بی‌بی است و سایرین فقط کف روی آب هستن که در مراحل بعدی یکی یکی حذف خواهند شد. فراموش نکنیم که آدمها و جریانهای قوی انتخابگر مهره ها هستند نه انتخاب شونده. یعنی واقعا در این مقطع نیاز نیست که نگران آدمها با گذشته مشکوک باشید، اینها صرفا کف روی یک سیل خروشانند.

اما بریم سراغ رمزگشایی از دفترچه زوزه سازی که در آن نامی از "انگلیس" نیست! و دقیقا زوزه‌هایی که از لندن بلند شد هم بهمین دلیل است. بعد از ۲۰۰ سال این اولینبار است که یکی از قدیمی‌ترین نیروهای سیاسی ایران یعنی انگلیس نامش در کنار جریانی نیست. کار به جایی رسیده که

عملا یکی از این فسیل ها (امیر طاهری) عملا و صراحتا از به آتش کشیدن ایران برای مقابله با دفترچه سخن گفته است. برنامه ۱۰۰ روزه اعلام شده بسیار قابل توجه است. این ۱۰۰ روز در هفته اول با اعلام برسمیت شناختن اسرائیل آغاز میشود و در پایان این ۱۰۰ روز قرارداد [راهبردی] با اسرائیل و

آمریکا امضا میشود! چرا راهبردی؟ چون صراحتا ذکر شده که ارتش ایران تبدیل به متحد آمریکا در منطقه خواهد شد. متحد نظامی آمریکا شدن یعنی قرارداد خرید صدها f35 و تجهیزات نظامی فوق پیشرفته که طبیعتا موجب اعتراض تمام منطقه و تمام قدرتهای دیگر میشود.

اصل موضوع همین چند خط بود که خواندید و باقی دفترچه رو میتونید دور بریزید. جریان اصلی همان پیمان کوروش است و پشت آن شاه و بی بی هستند. اسرائیل انتخاب خودرا کرده است. یهودیان بسیار نسبت به وفاداری و خیانت حساسند. آنها برای پیمانهای خود و همپیمانان خود بسیار ارزش قائلند و از این نظر

نقطه مقابل روسها هستن. جریانی که پشت آن رضاشاه دوم و نیروهایی ملی ایران، اسرائیل و ترامپ باشد قطعا پیروز میشود، میتوانید امروز این تحلیل رو از من رایگان بخرید و برای آینده سرمایه‌گذاری کنید! طرفتان را انتخاب کنید چون تمام نیروهای خیر مقابل تمام نیروهای شر درحال صف آرایی هستند.

ما پیروز میشویم اما کیفیت این پیروزی مهم است. یعنی همونطور که گفتم امروز همه نوچه های فائزه و توله سپاهیها پرچم شیروخورشید دارند و ملیگرا شده اند، شما همه این صادراتی ها رو بهتر از من میشناسید. همه این خودشیرینیها برای پر کردن صندلی‌های ردیف اول است.

هر صندلی که نیروهای میهن‌پرست واقعی پر نکنند توسط یک صادراتی یا تولید داخلی پر خواهد شد. اکنون این فرصت طلایی تاریخی پیش آمده که نیروهای میهن‌پرست با استفاده از حمایت اسرائیل و آمریکا دست انگلیس و روسیه و چین رو یکبار برای همیشه قطع و روابط ایران را با آنها بشیوه نرمال بازگردانند

چرا اینقدر زوزه ۲۸ مرداد را میکشند؟ چون دوباره تاریخ درحال تکرار است! میهن‌پرستان به پشتیبانی شاه با حمایت آمریکا خواهند آمد و مصدقهای زمان و کاشانیهای زمان را از ایران جارو خواهند کرد! اینبار البته ملت ایران فرقهایی با گذشته کرده، اینکه با اختلاف آگاهترین و سکولارترین ملت

شاید سیاسی ترین ملت کل جهان است! ما بسرعت بسوی آغاز دوران پرشکوه تمدن پارسی پیش میرویم. چه خطراتی مارا تهدید میکنند؟ برای همراهی با نظم جدید ایران چه استراتژی باید انتخاب کرد و همچنین چطور انگلیس با شکلی دیگر به نظم جدید ایران خواهد خزید را در قسمت سوم خواهید خواند. جاوید شاه

@2002Kingfox شایان یه چیزی آمریکا فروش اف۱۴ رو ممنوع کرده بود و اف۱۴ رو به هیچ کشوری جز ایران نفروخت الانم فروش اف۲۲ و فک کنم بی‌۲ اسپریت هم ممنوعه، ولی بازم ممکنه واسه ایران استثنا قائل بشه و این دوتا غول هوایی رو به ایران بفروشه؟

@avengers20002 B2 که نه. یعنی آمریکا چیزی رو نمیده که علیه خاک خودش تهدید محسوب بشه. F22 فروشش ممنوعه اما جنگنده نسل بعد اون یعنی f47 یا مدلهای دیگر که نیاز به سرمایه‌گذاری دارن ممکنه همون مسیر پیش خرید f16 رو طی کنه.

@2002Kingfox ‌این دو مطلبی که گفتی رو میشد در قالب قانون اساسی مشروطه هم بیان کرد ، شاه اگر میخواست کسی حرفی نمیزد این همه جنجال لازم نبود ، این دفترچه خطرناکه مفادش برای حذف پادشاهیه

@rdsyr10 بله انتظار ما هم همین بود. انتظار داشتیم برنامه گذار مدون و هماهنگ با نظم جدید ارائه بشه. اما عملا دیدیم که بدلایلی روشن که از حوصله اینجا خارجه مشروطه چیها در عمق تاریخ و باد خوش خیالی کودتای قلابی سپاه در خواب غفلت بودن.

@2002Kingfox شایان من یک پیشنهادی دارم تو همینگونه که تو توییتر چیره شدی بر فضا. همینگونه مهره هایی مانند ما و دیگر دوستان ایرانی میهنپرست رو جایگزین انگل ها و اشغال ها در جایگاه های سیاسی بکن

@2002Kingfox @2002Kingfox حیله گر گرامی التماس میکنم جواب بدید 🙏 آیا قدرت نظامی و اطلاعاتی ایران در حد اسرائیل خواهد شد ؟

@MahsaSabze28439 پتانسیل رشد ایران آینده فراتره

@2002Kingfox چرا بیگ اکانت ها خصوصا شما برای دادن یک فراخوان سکوت کردید ؟؟چه زمانی وقتشه؟؟؟؟

@okaliptoosss اومدن مردم به فراخوان نیست. یه پروسه هست که باید درست طی بشه. مردم خواهند اومد✌️

@2002Kingfox درود شایان اینکه خیلی زود خطو میخونی و متوجه میشی یه بحثه،اینکه چه دلی داری بتونی صبرکنی چه موقع بگی و گوش به فرمان شاه باشی یه بحث دیگه‌س👏 پرچمت همیشه بالاس💙 خیلی دوست دارم یکی از مشاورای شاهمون باشی چون وطن پرست افراطی هستی😉😍 #پاینده_ایران_جاویدشاه #KingRezaPahlavi

@HShafiee22334 مخلص شما

@2002Kingfox درود بر شما،عالی بود دقیقا نور تاباندی ب مسئله مهمی ک تقریبا کسی بهش اشاره نکرده بود #KingRezaPahlavi

@Pakzadjavad1 سپاس. وقت گفتنش الان بود.

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/33