اول اینکه از همکار دوست و رفیق در نمیاد ،دوم اینکه تا جایی که براتون مقدور هستش اضافه کاری نمونید ،جدا از اینکه احترامتون خیلی کم میشه ، نگاه همکاران هم بهتون تغییر میکنه،یه همکاری داشتیم که آچار فرانسه شرکت بود ،این بنده خدا رو اگه ساعت ۱ نصفه شب هم بهش زنگ میزدی
جواب گوشیش و میداد و مشکل شرکت و تو هر زمینه ای که بود ،حل میکرد ،یه همکار دیگه هم داشتیم که بعد از ساعت اداری جواب خدا رو هم نمیداد، یبار که یه مدیر بعد از ساعت اداری بهش زنگ زده بود و شست و پهن کرد روی بند ،آوازه اش همه جا پیچید ،یه بازه ای میخواستن
بین این شخص آچار فرانسه و همیشه در دسترس و اون شخصی که بعد از ساعت اداری کلا سازمان و پرت میکرد اونور ،یه مدیر داخلی انتخاب کنن،با آرای خیلی زیاد همه به اون شخص مقید به ساعت کاری رای دادن ، اصلا نمیتونستم دلیل انتخاب همکاران و درک کنم ،میگفتن فلانی بی پرستیژه و به درد مدیریت
نمیخوره ،یه مدیر مالی هم داشتیم که بسیار انسان پخته ،دانا و خوش صحبتی بود ، یبار تو یه جلسه ای موضوع جالبی رو عنوان کرد ، گفت کار زیاد هیچ کس رو خوب و مهم جلوه نمیده، بلکه برعکس از عیار اصلیش هم دور میکنه ،این نه تنها تو انسان ها بلکه تو حیوانات هم وجود داره
(دور از تشبیه)گفت الاغ از لحظه ای که خودش و میشناسه داره به انسان خدمات میده و کار میکنه ،شاید در کل زندگیش چند وعده علوفه خوب هم بهش ندن ، حتی قدیما اجازه جفت گیری هم بهش نمیدادن چون میگفتن هزینه داره
در مقابل گورخر نه کار میکنه و نه خدمتی به انسان میکنه ،عوضش تو باغ وحش بهترین علوفه رو میخوره ،همه جور مراقبت و تشویق برای جفت گیریش انجام میدن و آدما برای دیدنش پول پرداخت میکنن ،شاید حیوانات منطق و شانس تصمیم گیری و انتخاب نداشته باشن اما انسان ها که دارن ،
میگفت تک تک شماها دارای استعدادی هستید که در دیگری وجود نداره ، همتون الماسی هستید که میدرخشید اما اولین کاری که شرکت و سازمان میکنه اینه که پارچه روتون میندازه که درخشش شما رو هم از دیگران و هم از خودتون پنهان کنه، شما باید تلاش کنید این پارچه رو بردارید اما نه با کار
بیش از حد و توانتون ، همه مدیران و سازمان ها دوست دارن صد خودتون و بزارید ،اما به چه قیمتی ؟ حقوقی که میگیرید بهای عمرتون هستش که مبلغ اضافه کاری اصلا در حد و اندازه هاش نیست ،به جای اون تایم، رو ارتقاء توانمندی های شخصیتتون کار کنید ،اینجوری پیشرفت تون تضمین شده است ،
تا زمانی که بهترین خودتون رو برای اهداف دیگران میذارید ،نمیتونید به چیزی که لیاقتتونه برسید ، سعی کنید در حین کار کردن که یه اجبار هستش حتما به پیشرفت خودتون هم کمک کنید ، حرفاش رو من یکی که خیلی اثر داشت و در دوران کارمندی همه حرفاش بهم ثابت شد
@gapshowtv من خیلی زمان کمی تو ایران کار کردم در نتیجه خیلی درباره محیط کاری ایران نمیدونم، اما برای عزیزانی که خارج از کشورن و اینو میخونن برخلاف خیلی از توصیهها دوستی ساختن با همکاراتون اصلا ایده بدی نیس تا وقتی که حواستون هست مرز رابطه کجاست
@na_inja مقاله HBR Harvard Business Review که توسط آقای Joshua A.luna در سال ۲۰۲۱ منتشر شد رو اگه تونستید مطالعه کنید در مورد طرز فکر شما و آسیب ها احتمالیش صحبت ها جالبی داره که بعد از کلی تحقیقات بدست اومده
@gapshowtv وقتی اون کسی که یک شب جواب شرکتو میداد مدیر بشه انتظار داره وقتی یک شب بهت زنگ زد جوابشو بدی و این بده در حالی که اون یکی میدونه نباید بعد تایم اداری مزاحمت شد
@mohamadjavade28 با اینکه با شما کاملا موافقم اما این مدیری که انتخاب شد بر عکس عقاید و منطق خودش برای نیروهاش عمل کرد
@gapshowtv نکات درستی رو گفتید. ولی یه چیزی رو احتمالا جا انداختین اونم اینکه شرکت خصوصی با دولتی فرق داره. توی خصوصی جواب مدیرعامل رو بدی و بشوری و پهنش کنی. همونجا نامه اخراجت رو میزنه. توی خصوصی واقعی ( نه خصولتی) داخل ایران اتفاقا اون که جواب تلفنشو نمیده حذف میشه. چون بیزنس باید بچرخه.
@72_rahimi رضا جان این شرکت خصوصی بود اما یه غول بزرگ بود ،اون مدیری که شسته شد علاقه شدیدی به تحقیر شدن داشت ،نمیدونم چرا یا شایدم پشت این کارمند کسی وجود داشت ،اما به شخصه کسانی و دیدم که با اعتراض کردن و غرغر به راحتی پیشرفت کردن اما در مقابل کارمند های کارکن و سر به زیر 😔
@gapshowtv کاملا موافقم من معلم مدرسه بودم، صبح زودتر از همه میرفتم زنگ آخر دیرتر از همه از مدرسه میومدم حتی زنگ تفریح هم کار میکردم اما آخرش...
@Sona_prk بله معلمان خوب مثل شما زیاد دیدم که با بی مهری مواجه شدن ،البته جایگاه و معرفت شما با هیچ چیز قابل مقایسه نیست ،شما انسان تربیت میکنید شاید هیچ وقت سپاسگزاری که شایسته شما هستش رو دریافت نکنید ،اما شغل شما همون اثر گذاری مثبتی که خیلی از ماها آرزو داریم در زندگیمون داشته باشیم🌻
@gapshowtv دقیقا همینطوره. من توی شرکتی که کار میکردم همیشه آخرین نفر خارج میشدم و عقیده ام بود که باید کارهای اون روزم تموم بشه بعد برم، بقیه همکارا سر ساعت خروج میزدن و میرفتن. بعد مدتی منشی مدیرعامل بهم گفت که توی یه جلسه شنیده که میگفتن فلانی برای اضافهکاری الکی هرروز چند ساعت میمونه
@tavanaeipour این جمله دردش از خنجر کم تر نیست ، من تو جلسات مدیران حرف هایی از سمت مدیران در مورد بهترین نیروهاشون شنیدم که قلبم درد میگرفت ،اما این اخلاق شما رو من هم داشتم که باید کارم و تموم میکردم وهمین باعث شده بود کار مازاد بدن چون میدونستن تا پایانش شرکت و ترک نمیکنم
@gapshowtv اگر کارت جوری باشه که حالت پشتیبانی داشته باشی و خط کاری شرکت بهت داده باشن چی؟
@faezeh___mz باید شرح وظایف و ساعت آن کال مشخص باشه غیر از این ،شما داخل یه سیکل فرسایشی قرار میگیرید،واحد کال سنتر به شکل شما داشتیم که تعداد ساعت مشخص پاسخگویی داشت بعد از پایان ساعت مشخص کاری، شماره تماس از روی موبایل شخص پشتیبان روی شخص بعدی دایورت میشد
@gapshowtv راجعبه گزارهی اول باهاتون موافق نیستم، من خودم الان یه سری دوستای خوبی دارم که سابقا همکار بودیم.
@zahraasghari دوستی هاتون پایدار ، بله تجربه شخصی من و چند نفر دیگه تو این زمینه خاص بود ، با آرزوی بهترین ها برای رفاقتتون🌻
@gapshowtv همينكارها روو ادامه بديد بعد هنديا جلوي چشمتون بشن ceo و وايز پرزيدنت كونتون بسوزه
@Mehra496879552 یعنی پلکان دیگران شدن ،باعث پیشرفت مملکت میشه ؟ کم فداکاری شده ؟چرا با ارتقا و توجه به زحمات شخص به اروپا شدن فکر نکنیم ؟ یکی از همکاران رفت آلمان مشغول شد ،خودش تعریف میکرد که در ماه های اول شروع به کارم ،بارها برای اضافه کاری تذکر گرفتم که نباید انجام بدم
@gapshowtv ۳ تا از بهترین رفیقام همکارام بودن
@SaraKhosropour دوستی هاتون پایدار 🌻
@gapshowtv کار اون خانوم ایرادی نداشته مشکل اون آقاست که انقدر به خودش زحمت میداده.اینجا کسی قدردانی نمیکنه.من تجربه کار در سیستم کشورهای دیگه رو ندارم اما در ایران امروز ابدا نباید چیزی بیشتر از کاری که بهمون محول شده انجام بدیم.
@Zhuan98 بله کاملا درست میفرمایید ، چند سالی هست که از انگیزه کارمند برای پیشبرد اهداف عده دیگه ای استفاده میشه ، باید کسی به ما یاد میداد ،اما در تمام دوران تحصیل و دانشگاه حتی یک نفر هم این موضوع رو به ما آموزش نداد که اندازه مسئولیتی که داری تلاش کن و فقط همون و درست انجام بده