Prezes firmy Drogbruk Piotr Szczerek i jego żona. Niesamowici ludzie.
Czyżby spółka? https://www.facebook.com/share...
https://www.facebook.com/share... Wiecie co robić.
@PBPaszportu Nikt nie ogarnął, że to może być jego syn? Ten gosc temu lebkowi potem podaje długopis
@PBPaszportu Przecież widać że to dziecko jest z nim. A on nic nadzwyczajnego nie zrobił chowając to do torby. Ludzie jacyś totalnie dziwni są reagując na tą sytuację. Brakuje chyba telenowel w TV bo nie mają się czym emocjonować.
@PBPaszportu Generalnie gość zachował się okropnie bez dwóch zdań, jeszcze zamiast przyznać się do błędu to nie wygląda na to by żałował swego zachowania, ale żeby odrazu linczować gościa za coś takiego, niszczyć firmę itd to chyba jednak drobna przesada..
@PBPaszportu Ktoś już zlokowalizował tego dzieciaka? Niech mu Kamil wyślę jakąś specjalną paczkę żeby się pierdolony janusz z p0lski zesrał
@PBPaszportu Gdzie można mu naubliżać osobiście?
@PBPaszportu Serio ? Był na emocjach, owszem lejce poszły. Ale nie demonizujmy. Pewnie wstyd mega. Da się tą winę odkupić. 👍
@PBPaszportu Ja pier .. jaka wiocha. Prawnik pisze co jest kradzieżą co nie itd itd. Przecież tu chodzi o to, że to wiocha szarpać jakąś czapkę do siaty. Wiocha , brak stylu i poziomu.
@PBPaszportu Zabrał tą czapkę szybciej niż Rutkowski zaliczkę.
@PBPaszportu Tak samo wygląda wypłata za nadgodziny w przeciętnej polskiej firmie
@PBPaszportu Nie rozumiem filmiku xd nie wiem czemu zabrał cos gówniarzowi o to chodzi?
@PBPaszportu Jak sie dupa pali to na WOŚP czapeczka haha co za imbecyl
@PBPaszportu Niesamowite to jest lewactwo co się spłakało że facet który ma firme i może użyć tej czapki do dywersyfikacji działalności (może np. pdzystroić nią biuro) dostał czapke zamiast dzieciaka który nic by z nią pożytecznego nie zrobił.
@PBPaszportu Ale nie gadajcie że to polscy przedsiębiorcy zajebali temu młodemu chłopakowi czapeczkę którą dostał bo przypomina mi się moja firma i prawa pracownicze
@PBPaszportu Ajj rączki szybkie, widać jak się kurwa cwana dorabiała, szybko oo trupach i bezczelnie, ujebać łapy w łokciach tak szybko jak zajebał czapkę! Ale by żonka mordę zrobiła o ja pierdole, poezja.
@PBPaszportu Warto poczytać wyjaśnienia Jakub Jędrzejak WKB Lawyers na Goworku firmy drogbruk To się w palę nie mieści
@PBPaszportu Korupcja to kradzież. Bez prawdziwej walki z tym rakiem każdy kraj upadnie. Taka myśl oczywiście bez związku.
@PBPaszportu Jprdl... Hejt za czapkę? Serio? Może go jeszcze ukamienujecie?
@PBPaszportu To jak on traktuje pracownikow?🤣Jechacccc z takimiiiii!!!💪💪💪💪💪
@PBPaszportu Oczywiście, czapka trafiła do prawowitego dziedzica Slytherinu w czapeczce Gucci, tatuś nowobogol wywalczył. Great success, ja pierdolę.
@PBPaszportu XD
@PBPaszportu A ja zapytam, czyj był ten bidon podany do podpisu na koniec.. Teraz pasuje śledzić aukcje na allegro 🙃
@PBPaszportu Ja pierdoleeee XDDDDD
@PBPaszportu Janusz nie ogarnia, że nie chodzi o to czy mógł zabrać, czy nie mógł :D Jeszcze bidon daje do podpisu... ale z pewnością nie po to by potem sprzedać na allegro :D
@PBPaszportu To jest ta Polska elyta
@PBPaszportu Ale bym kurwę przekopał
@PBPaszportu To jest tak obrzydliwe zachowanie że nawet nie wiem jak to skomentować
@PBPaszportu jesz ubrał swojego gówniaka w podróby gucci tak jak siebie, jprdl co za wsiur...
@PBPaszportu Ladnie musiał wcześniej kraść, urodzony złodziej. Firma tez pewnie na walkach dobrych jechała. Skąd takie ludzie się biorą.
@PBPaszportu XDDDDD
@PBPaszportu Na GoWork niezła impreza pod profilem jego firmy. Chłop się odkleił i chce pozywać do sądu 3k komentarzy w których ludzie piszą, żeby oddał czapkę xD jakby tego mało było to jeszcze jakiś jego prawnik go tam broni i pisze całe elaboraty jak to komentujący łamią prawo. Kino xD
@PBPaszportu Ale ma tupet jebany
@PBPaszportu Co tu się właśnie wydarzyło ?!?! Słoma w lakierkach zawsze ukłuje