Published: August 29, 2025
143
42
2.4k

Jebać was kurwy @MiedzLegnica

Image in tweet by Jakub

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica A pamietasz jak kumaci z Wisly podeszli do losowych ziomkow z Cracovvi na orliku? xd troche bawi, że teraz nagle otocxka się zmienila I to caly klub jest winny a nie kibble

@forzajestemm @MiedzLegnica A czy ochrona wynajmowana przez klub interweniowała? I dlaczego nie? Skoro ochrona odwracała wzrok to znaczy, że im wszystkim to na rękę

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Ciekawe co by było gdyby u was byli na barwach kibice miedzi

@RUCIO0 @MiedzLegnica Widziałem już naprawdę wiele kibiców w różnych barwach na naszych trybunach i wyobraź sobie, że nigdy nie widziałem żeby komuś z głowy chociaż włos spadł :)

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Co tu sie stało??

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Ty kurwa Wislaku bedziesz tu edukowal? Jak myslisz, co by wasza mloda ferajna zrobila jakby ktos wam wszedl na sektor w koszulce takiej Miedzianki? Tępaku jebany, wy mordowaliscie kibicow innych druzyn sprzetem nie masz psiego prawa otwierac geby.

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Ten łysy nie powinien być pod stadionem? xD

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Więcej zmarszczek na głowie niż w mózgu

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Jak nie drze mordy to pewnie pomarszczony jak bulldog

Image in tweet by Jakub

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Myślałem, że mózg jest pod czaszką

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica To jest przezabawne gdy koleś, który toleruje w swoim środowisku bieganie z maczetami i odcinanie ludziom rąk, jest oburzony tym, że jakiś małolat dostał pstryczka w nos. 🤡

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Czym się różni 15 latek od 18 latka? No niczym hipokrytki, takie rzeczy jak dziś będą były i będą przez jeszcze długi czas

Image in tweet by Jakub

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Byście to samo zrobi chłopakowi co by wlazł na waszą trybunę w innych barwach, hipokryci jebani

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Coś pięknego, tak was wszyscy pompowali. Jeszcze więcej programów nagrywać. Jesteście najbardziej prowokacyjnym klubem w tym kraju, w dodatku osobami bez honoru. I tak na końcu, będzie @jarokrolewski z rodado płakać. Znowu będą źli sędziowie, bo nas nie wpuszczają, autobusy

Image in tweet by Jakub

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Widać wielu zwojów tam nie ma........

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Tacy troglodyci są zakałą polskiej piłki

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica napinają się w necie że zostają pod stadionem a na stadion i tak przychodzą😂

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Czy ten pomarszczony łeb od sterydów już siedzi czy jeszcze nie? Żal mi chłopaka, ale przynajmniej teraz już wie, że w tym kraju trzeba być zawsze „przygotowanym” na takie sytuacje.

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Jebać każdego pierdolonego kryminalistę na stadionach, który podaje się za kibica. Ci ludzie nie powinni mieć wstępu na obiekt, bo piłka ich nie interesuje.

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Podobno nieużywany organ zanika, śmiałem się z tego, ale potem zobaczyłem zmarszczony mózg łysego Sebastiana ze zdjęcia

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Czyli ktos w koszulce Srakowi wejdzie na sektor Wisly i nie dostanie w ryja? :D

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica niby stoją pod stadionem i oddają tak naprawdę stadion Wiśle, ale jakiegoś małolata w koszulce to przyszli napierdalac? wtf jakie zjeby

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Szmaciarz bez honoru. Ciekawe czy byłby takim kozakiem jakby trafił na kogoś w swojej kategorii wagowej.

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica chlop ma zwiazany szalik miedzi na rece, ale troglodyta na nich drze pizde, a drugiemu wyjebal

@Jakub_1906_ @MiedzLegnica Pokaż mordę tego łysego idioty. Niech idzie w świat jak jest taki cwany

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/28