20 yıldır kimsenin anlatamadığını, kısaca özetleyeceğim. Ancak en büyüğünü YouTube'a sakladım. Şimdi neler yaşadığımı bir de benden dinleyin. 2021 Nisan ayında başladığım ShiftDelete sitesinde, bir çok başarıya imza attık ekip ile beraber. Beraber çalıştığım insanlar hala var +
Şu an konu yargı sürecinde olduğu için pek bir şey paylaşamıyorum. Ancak sonuna kadar okumanızda fayda var. 4 yılda yaptığım ek mesailerin hiçbirini, ben dahil arkadaşlarım almadı. Daha geçtiğimiz gün bana yapılan zam iptal edildi. Mobbing kısmına değinmiyorum bile++
Küfürler, tehditler havada uçuşan bir kurumdan bahsediyorum. Keşke emek verdiğim yer ile ilgili bu paylaşımı yapmak zorunda kalmasaydım. Kendisi az önce bir özür mesajı yayınlamış. Dal diye bahsediyor yüzüme fırlattığı şeyi. İçinde çakıl taşı olan ve++
Eline ne aldığını görmeden attığı bir durum yaşandı. Kamera kayıtlarını paylaşamıyorum dediğim gibi ama o an inanılmaz bir acı hissettim ve üzerine yürüdüm. Zor tuttular arkadaşlarım. Bu olay patlama noktası oldu. Haksız kazançlar, küçük influencerların önünü kesme,++
Çalışanı hakkında bel altı söylemler vs bunlara hiç girmeyeceğim burada. Ancak 4 yılda neler yaşadıysam hepsini tek bir videoda paylaşacağım. Bu olay unutulacak her zaman olduğu gibi ancak kötülüklerin artık gün yüzüne çıkması gerekiyor. ++
Kendisinin bende emeği çoktur. Keza benimde kuruma katkım epey bir oldu. Ancak 4 yıldır kardeşimin dediğin adama, insanların içinde saldırırsan bunun sonuçları olacak elbette. Gece geç saatlerde bile bu kuruma hizmet eden biri olarak. Bunu haketmedim.+
Hiçbir zaman çalıştığım yer hakkında kimseye laf ettirmedim, hep korudum savundum. Sonuçta insan yediği kaba tükürmemeli. Ancak benimle beraber mağdur olan birçok insan, bu durumun artık anlatılması gerektiği kanaatinde. ++
Son olarak, darp raporu aldım. Süreç mahkemede. Bu süreçten sonra yoluma tek devam edeceğimi belirtmek istiyorum. Her ne olursa olsun, her devrin bir adamı vardır. Elbet bu devran dönecek.
@jankovicsamet Furkan Karaca'nın neden ayrıldığı belli oldu
@kiziltasarslan O da benimle benzer şeyleri yaşadı.
@jankovicsamet Dostum şu an aktif olarak yayın yapan pek çok yayıncıya ve bir kadın çalışana yapılan haksızlıkları biliyordun şimdi sıra sana gelmiş üzüldüm.bu adam bu devrin adamı çok üstüne gitme unutulur zaten o parasını maklubelerle kazanmaya devam eder. Geçmiş olsun
@jankovicsamet Olayı özetlesene @grok
@jankovicsamet Kimse vazgeçilmez değildir sende hakkı da , yalnız şunu unutma sdn sayesinde ki hızlı yükselişin onsuz bu kadar hızlı v kolay olmayacaktır hatta çok zor günler seni bekliyor diyebilirim.
@jankovicsamet Abi arkandayız. Ben bu tür olayların bu işi yapan bütün büyük şirketlerde olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir çok kişi aniden işten ayrılıyor ve sebebini asla açıklamıyor. Sen cesaret edip açıklamışsın. Geçmiş olsun öncelikle. Seni takip etmeye devam edeceğiz ve başarılar dilerim.
@jankovicsamet Keremi kullandı attı sonra Furkan’ı sonra da seni şimdi bi tane daha saf bi arkadaş bulur 3-4 sene de onu kullanır
@jankovicsamet Haklı sındır değilsindir olayın detayını bilmiyoruz şahsi olarak ikinizide çalışma ortamınızıda bilmiyoruz ama benim anlamadığım 4yıldır bir problem var ise neden bugüne kadar bekliyorsunuz balık baştan kokar ilk sorun olduğunda çözüme gidersiniz çözülmüyorsa işi bırakırsın
@jankovicsamet yaşanan olay doğru olmayabilir fakat HAKKI ALKAN markası olmasa şuan varlığından bile haberimiz yoktu belkide !
@jankovicsamet @buckberi kral birkez daha haklıymış.
@jankovicsamet @grok olayı ozetlesene
@jankovicsamet @hakki_alkan ın maalesef sağ kolum dediği şekilde personel seçememe huyu olduğunu yazını okuyunca anlamış oldum.. Hakkı Bey kimi sağ kolu görüp videolarda öne çıkardı hemen zıplama ,sdn yi terk etme ,yalnız yürüme vs vs .. @hakki_alkan Allah sabır versin Size..
@jankovicsamet Herkesin sinirli ve öfkeli anları olabilir özür dilemiş affedip affetmemek sana kalmış ama seni Samet yapan bu konuma getiren de kendisidir. Şimdi işten ayrıldıktan sonra mahkemeye vermek youtube da izlenme alabilmek için bu konuyu konuşmak bana doğru gelmiyor.
@jankovicsamet Abi bu kadar kötüyse niye 4 yıl çalıştın hani klasik işçi-işveren karalaması gibi duruyor kimse zorla tutmuyor ki netice de
@jankovicsamet çok geçmiş olsun. tatsız bir olay ancak bu kişinin nasıl birisi olduğu zaten belliydi, birilerinin götünü yalayarak bir yere gelmiş birinden ne bekliyordun?
@jankovicsamet Anlamadığım madem bu kadar sorun yaşıyordunuz bugüne kadar neden bekledinizde bu 4 yıl içinde böyle bi açıklama yapıp istifa etmediniz yaşadıklarınız üzücü umarım hak yerini bulur
@jankovicsamet Berkem abi varken takip ederdik. Ruhu sad olsun bu vesile ile :(
@jankovicsamet Hakkıyı günahım kafar sevmem tanımam etmem de sen de çok samimi gelmiyorsun.4 yıldır çalıştığın kurum da bu kadar tiksindiğin durumlar var ise neden ters düşene kadar açıklamadın ? Ayrıca video da görüldüğü üzere adama hakaret imasında bulunmana sinirlenip sana cisim fırlatıyor.
@jankovicsamet Akıl hocalarının yolundan ilerleyen bir kişinin altında çalışmak zordur, öncelikle bu cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. Yaşamış olduğun durum için üzgünüm, konunun takipçisi olacağım. Umarım hak ettiği cezayı alır ve gerçek yüzü ile herkes tanışmış olur. Geçmiş olsun 🙏
@jankovicsamet Anlamadığım insanlar bu bahsettiğin kişi hakkında zaten bilenen gerçekleri söylüyordu, siz bu kişinin yanında neden 4 yıl geçirdiniz
@jankovicsamet HAKKI SANA AYIP ETMİŞ ÖYLE HER HALTI YAPIP SONRADA SENDEN ÖZÜR DİLEMESİ ADAMLAGA SIGMAZ KİMSE COCUK DEGİL
@jankovicsamet Abi zaten videolarda kadınlar ile alakalı bel altı şakalar çok fazlaydı. Demekki siz kendi aranızda daha da fazlasını konuşuyordunuz
@jankovicsamet Arkadaş boş konuşma bugüne kadar nerdeydin? Dört sene boyunca baskı bas bas dört sene durmuşum şimdi konuşuyorsun yüzünün saksı mı atılmasını bekliyorum!
@jankovicsamet Furkan abi ve sen de aynı durumdan muzdarip oldunuz ikiniz de çok iyi insanlarsınız.Önerim ikinizin ortak bir medya,teknoloji haber kanalı kurması aynı shifdelete net benzeri. İkinizi böyle bir projede görürsem sonuna kadar desteklerim.Hakkı abinin de yüzü ortaya çıkmaya başladı
@jankovicsamet Hakkıyı üstüne yürütecek veya eline geçeni sana fırlatacak kadar ne yaptın ?
@jankovicsamet Ayrıl sakın durma abi kardeş ayağına bağlama çekilecek maddi destek vs verilebildir yapma zaten kenarlarda çok kibar inanalar hiç Samimi gelmemişti her zaman haklı çıkıyorum
@jankovicsamet @hakki_alkan Sizler gençlerimize örnek oluyorsunuz, umarım aranızdaki sorunları çözerek yeniden bir arada görürüz. Barış, en güzel örnektir.
@jankovicsamet Yazmış olduğu açıklama yazısını yorumlara kapatan bir insan, ne kadar gerçekleri yansıtıyor olabilir orasını siz düşünün. Basit. Senin ve emeklerin adına üzücü bir durum. Geçmiş olsun!
@jankovicsamet Benimde böyle bi o.evladı patronum vardı aynı süreç birebir.