ваші слова не варті нічого, тіпи) "Оля, нема, отримаю бойові - закину!" "Оль, завтра буде зарплатня, буде шавуха!" "Олєчка, ввечері все буде." та ідіть ви нахуй) мені зараз треба! до обіду ложка, а після обіду не треба. (с) народна мудрість заїбали обіцяти і не виконувати, от
коти, мені за вас стидно. дуже прям.
@crashboobsbang Яка поблядушка, ти саме грязне животне шо мені тут попадалось, буквально дно людського буття, ригаю це читати ваще бляяяя, оцей список шиндлера їбанутих збоченців, шо з тобою пов’язалися, треба страчувати на Хрещатику в прямому ефірі як дисфункціональних громадян.
@wxsxmwxsxm дякую за комплімент ☺️
@crashboobsbang це скарб
@pryvitykotyk дякую)
@crashboobsbang Дойоб до військових що погано донатять?
@adventurer908 дойоб до військових, що обіцяють пригостити мене "кавою", і не пригощають.
@crashboobsbang Ви свідомо йдете на відносини (романтичні) з одруженими військовими?
@9chy10 в мене немає романтичних стосунків с одруженими військовими. але чи є вони в них зі мною, ось це вже питання
@crashboobsbang І їбе ж хтось таку
@pan_bratan пощастило)
@crashboobsbang ні, дорогенька, нахуй ти летиш є така штука, як робота рекомендую) ато ти задохуя рознилася як на мене
@KocBogdan ідіть на хуй! дякую)
@crashboobsbang пані, це ж їхня типова поведінка. якщо ви спілкуєтеся, то мали б вже знати, що для одружених пиздіти як дихати. сприймати їх серйозно просто неможливо
@crashboobsbang Твіт іронічний, з нас жирно гонять (я відмовляюсь вірити в протилежне)
@crashboobsbang Ніхуя собі машина! Якщо є 80 відсотків, значить, ви їбетесь мінімум з п'ятьма! Це потужно, моя повага!
@crashboobsbang ебать ти голова, бігудей собі накрутила
@crashboobsbang Це серйозний калібр. Але чи переб'є тренд про народження дітей?
@crashboobsbang щиро дякую за слово поблядушка
@crashboobsbang норм рейджбейт
@crashboobsbang Я так розумію, що питання «я вам шо, поблядушка» є риторичним?
@crashboobsbang пані, ви найкраща, живете своє найкраще життя як вважаєте за потрібне, не слухайте ханжів! бажаю вам їсти шаурму кожного дня до пуза, хай булочки ростуть та циці на заздрість всім токсичним високоморальним твітерянам
@crashboobsbang пора б на роботу вже, в такому віці
@crashboobsbang А чого так горить?