Published: September 7, 2025
49
93
645

Kdo je řidiče Formule F1 na dálnici D4 a je to vůbec formule F1? Krátké investigativní vlákno. Policie dopadla řidiče ne na veřejné komunikaci, ale na jeho pozemku. Z článků v médií lze snadno zjistit, že jde o tuto nemovitost nedaleko Příbrami: https://mapy.com/cs/letecka?so...

Image in tweet by Vembloud obecný

Katastr nám ale jméno řidiče neřekne, dům nebo spíš pozemek (o zřejmě nelegální stavbě dále ve vlákně) je napsaný na Marii Poslušnou (ironické jméno že). Stejná Marie, narozená v roce 1950, figuruje i ve firmě Empower Solutions s.r.o., jako 100 % vlastník.

Jednatelem je Milan Vrátný, narozený v roce 1974. Z médií víme, že řidiči formule je 51 let. 2025 - 1974 = 51. To vypadá dobře. Z médií taky víme, že syn se jmenuje Lukáš a stojí za instagramovým profilem lukys_collection a trackzone797

Bingo. Ne že by se skrývali, Lukáš se viditelně rád chlubí tátovými vozy, ale jméno otce mediálně známé není. Nebo spíš zatím není. Že je o Lukášova otce je zřejmé i z kominikace s policií v YT videu na kanále TrackZone "řekni tátovi ať vystoupí".

A co lze zjistit o panu Milanu Vrátnem? Krom novějšího podnikatelského baroka na rozsáhlém pozemku a obehnaném zdí, postaveného někdy v letech 2017 - 2019 na orné půdě (dům je buď nelegální nebo minimálně nezkoulaudovaný),mu stálo na pozemku i BMW X6 M e71 s na pohled ruskou SPZ

Škoda Fabia na převozních značkách a Chevrollet Corrvete bez přední SPZ a s americkou zadní SPZ a formule. I když, je to vůbec Formule? Formule F1 není auto, do kterého sednete a jedete se projet. Vyžaduje to přípravu vozu a to chce tým lidí.

Auto je navíc extrémně drahé a i když pan Vrátný je jistě bohatý, takto bohatý asi ne. Jeho dalšími vozy jsou Corvette C7 (cca 1.3m) a Lamborghini Murcielago (5-6m) a zřejmě i ona modrá X6 M v první generaci (cca 700k).

Všechno to jsou jistě drahá auta, ale Formule F1? To je úplně jiný cenový vesmír. I když na svém profilu tvrdí, že jde o prototyp #015 Ferrari GP F1 2006, půjde spíš o "obyčejnou" Dallaru GP2 (cca 80 - 160k euro). Proč si to myslím?

Třeba proto, že řídit skutečnou F1 není sranda, s tím v provozu jezdit nejde a ani zkušený řidič se s tím jen tak nerozjede. Na YT profilu Trackzone je třeba video, kdy do oné Formule sedne 18 letý řidič (syn Lukáš) a jezdí s tím. To je prostě blbost.

F1 měli kdysi v Top Gearu a i zkušený řidič Richar Hammond měl obrovské problémy. Český profík Muldix jel tuším v F2 a i takový profík měl plné ruce práce. Ne, Vrátný nemá F1 a ne, nejezdí s ní v provozu. Je to blbost a lež.

A co ostatní auta okolo formule? Corvette C7 i Murcielago patří Vrátnému, F40 má německou SPZ, a AMG GT i Maybach GLS patří developerovi Janu Šefrnovi. Tomu Šefrnovi, který to obce Trnová u Prahy vozí kontaminovanou hlínu z chemičky, https://www.seznamzpravy.cz/cl...

Ten stejný Šefrna byl v roce 2007 souzen za padělání až půl milionu korun. Do vezení zamířil za svou matkou, Janou Šefrnovou, BÝVALOU SOUDKYNÍ, která tehdy seděla za podvod.

Je to zajímavá a mocná skupina lidí. Do křížku se s nimi dostat nechcete. Já jsem původně tohle vlákno chtěl vydat na svém autíčkářském profilu s mnoha sledujcími, ale už mi dva podobně "mocní" lidé vyhrožovali a není to příjemné. Proto zde pro trochou anonymity. Tak ahoj.

@vembloudObecny Zajimave, diky. Jestli to chapu spravne, tak nema formuli ale osobni vuz, ktery na dalnici smi? Tedy krome toho ze ma nelegalni stavbu a i nelegalni auta?

@JVondraskova ne, pořád je to závodní speciál co na silnici nesmí. Jen je to nejspíše nižší kategorie než tvrdí.

@vembloudObecny Hezky jsi ho naprášil. 🤭 Až na ten konec mi k zjištění stačilo asi 15 minut lustrování veřejných dat. Zajímavé jsou informace na konci vlákna, to jsem nevěděl. Proč jsi to uveřejnil - máš s ním problém?

@JirkaMuller Jaké informace na konci, Šefrna? Jinak problém s ním nemám, doteď jsem nevěděl kdo to je, jen mě baví investigativa a jako petrolheada mě štvou lidi, kteří nám dělají ostudu.

@vembloudObecny Policie začala řidiče zcela jasně pronásledovat už na veřejné komunikaci. Je to patrné ze záznamu, kdy tam houká siréna už od samého začátku. Takže kde ho “zastavili” už opravdu nehraje žádnou roli a soukromý pozemek mu nijak nepomůže.

@Lisan_09 Dlouhodobě policie ví o koho jde, jen se ho nedaří oficiálně identifikovat. Tady prozatím tvrdí, že je to stejné

@vembloudObecny Doxing a hejtování úspěšných lidí… Ještě vidle do ruky, internacionálu do úst a můžeš vyrazit se svou bandou…

@vembloudObecny Co je ten Vrátný za šulina? Čím se živí?

@vembloudObecny otravuji normálni lidi . objasněnost trestné činnosti 47% . je jich o 8000 víc než ve stejně velkem Izraeli . 🤷‍♂️

@vembloudObecny Nic se nestalo. Tudíž tuhle historii okolo formule nechápu. A potřebu zjišťovat, kdo s ní jezdi a pak to zveřejňovat, už vůbec ne. A ta tvoje rádoby invtestigativa… Orná půda v katastru neurčuje, zda se tam smí stavět, to určuje územní plán. Na orné půdě se bežně staví.

@vembloudObecny Dobrá práce. Jen doplním, že ta parta kolem Šefrny je také nehezká, z jejich soc sítí vidíš přátelství s Vémolou a Muradovem, plus kolem Trnové je spousta rusko jazyčných elit z šedé zóny. Spekulace že kluci jsou jakýsi bílými koňmi

@vembloudObecny Robíte z toho kriminálku ako keby v česku bolo zakázané jazdiť na diaľnici na formule...

@vembloudObecny Že se musí vždy zviditelňovat, hochštapleři a nemakačenka. Na okruhu by dostal bídu, tak jak Turek. Evidentně došly prachy, tak to zkouší přes svého holomka prodat na IG. Nebude kandidovat za Motoristy? Holt, když nic neumí, tak musí veřejně dělat 🤡

@vembloudObecny Formule nemá v provozu co dělat, napálit pokutu, možná zákaz řízení, předpokládám bude posouzena závažnost a ohrožení ostatních, a nazdar! To by mě zajímalo, kdyby ten zodpovědný řidič ve formuli způsobil nehodu s nějakým úmrtim, což se mohlo stát, kolik by pak našel zastánců

@vembloudObecny Klasika čech, zkurvený práskač

@vembloudObecny podla mna je to nejaka dusevna porucha, ze sa musi clovek takto prezentovat..

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/30