🧵 رشته مهم در پاسخ به مجریان پروپاگاندای نسلکشان: در دوران بردهداری در آمریکا، در هر مزرعه به ازای هر یک نفر سفیدپوست، ده دوازده نفر برده سیاهپوست بودند. اگر این بردهها با هم هماهنگ بودند، کار سفیدپوست یکسره بود.
اما هر هماهنگیای باید از جایی شروع میشد و بردهدار همیشه مواظب بود، هر بردهای بر علیه ارباب قدم اول را برمیداشت، بلافاصله به چوب بسته میشد و ساعتها شلاق میزدند و بعد میکشتند. مهم اینجاست: ارباب همیشه مطمئن میشد همه بردهداران شکنجه و اعدام را تماشا کنند.
چیز خیلی عجیبی نیست. ارباب با استفاده از ابزار خوف و وحشت، حکومت میکرد. در این بین، سفیدپوستانی بودند که خود برده نداشتند اما به بردگان میگفتند: «ببین، من باسه خودت میگم، برای چی سرکشی میکنی وقتی میدونی نتیجهاش این میشه؟ من چون دوستت دارم بهت میگم این کارها بیفایده است!»
میگفتند «ببینید، شماها جاتون زیر ما سفیدهاست. اگر جاتون رو یاد بگیرید درسته به خوبی ما زندگی نخواهید کرد، اما حداقل شکنجه نمیشید؟ چرا هم خودتون رو اذیت میکنید هم ما رو؟»
اما درس تاریخ این است که این حرفها اثر نداشت. همه رژیمهای بردهداری فروپاشیدهاند. سه دلیل دارد: یک: حتی اگر بخشی از بردگان را قانع کنید، بخشی از انسانها مرگ را به زندگی بدون کرامت انسانی ترجیح میدهند. حتی به جان هم انداختن بردگان هم جواب نمیدهد چون...
بردهای که مرگ را انتخاب کرده، اگر برده دیگری بخواهد مجبورش کند در بردگی زندگی کند، خود آن برده دیگر هم به عنوان بخشی از نیروی دشمن محسوب میشود و مورد حمله دیگر بردگان قرار میگیرد.
از آنجایی که برده دیگر برای زندگی کردن، کرنش را انتخاب کردهاست، برده تسلیم نشو کافی است او را تهدید به مرگ کند. حالا برده ترسو باید بین مرگ در راه ارباب و مرگ در راه بردگان یکی را انتخاب کند. بردگان در تاریخ چه در زمان یونان باستان چه در آمریکا، دومی را انتخاب کردهاند.
دلیل دوم: حتی اگر بردگان به بردگی رضایت دهند، این باعث برقراری تعادل نمیشود. بردهدار، سرمست از پیروزیاش در سرکوب بردگان، شرایط را برایشان سختتر میکند تا سود خود را بالا برد. هر چه بردگان بیشتر کرنش میکنند، بردهدار خرسندتر از درستی وحشیگری خود، هارتر میشود و رفتارش بدتر.
این باعث میشود دوباره بردهها به جای انتخاب بین مرگ و زندگی، انتخاب بین مرگ قطعی زجرکش و بلندمدت در راه بردگی و یا احتمال مرگ در راه پیروزی، یکی را انتخاب کنند. بردگان در تاریخ همیشه دومی را انتخاب کردهاند.
دلیل سوم: چون تعداد بردهها همیشه از اربابها بیشتر است، اگر بردهها هماهنگ باشند قطعا پیروز میشوند. ارباب بالاخره تا یک حدی میتواند مخزنی کند و بهشان بقبولاند که به نفعشان است برده باشند. بالاخره دیر یا زود بردگان متوجه میشوند که بسیار به نفعشان هست با هماهنگی، ارباب را بکشند
چه ربطی به زمان حال داشت؟ سوال: چرا وقتی اسرائیل برق و آب غزه را قطع کرده، اینترنتشان هنوز وصل است تا همه جا جار بزنند که اسرائیل چقدر ظالم است؟ چرا اکانت رسمی اسرائیل با افتخار نابود کردن واحدهای مسکونی را جار میزند؟
چون اسرائیل --میخواهد-- شما اینها را ببینید. ارباب برده را به چوب بسته و کتکش میزند. اگر شماها کتک خوردنش را نبینید کتک زدن برده فایده ندارد!
و بعد این اجیران مثل این یزدی بیان بگن «ببینید، من به عنوان دوستدار مردم فلسطین میگم باید یاد بگیرند جاشون زیر چکمه سفیدهاست و بیخود تقلا نکنند! من چون خیلی دوستشون دارم اینو میگم که یاد بگیرید بدون حق و حقوق زندگی بردگی داشته باشید!»
این طور اکانتها معمولا برای اینکه بتونند خودشون رو به عنوان خیرخواه فلسطینیها جا بزنند معمولا یک مدتی صرف این میکنند که اسرائیل را نقد کنند، اما این نقد به طور برنامهریزی شده به شکلی است که در راستای سیاست ایجاد خوف و وحشت، به نفع اسرائیل تمام شود.
و بسیار بسیار مهم است که این رو بفهمید که مخاطب این اکانتها اصلا فلسطین نیست. مخاطب ما ایرانیها هستیم. ما به عنوان بردگان آینده اسرائیل باید شاهد نابودی غزه باشیم تا یاد بگیریم جایمان زیر چکمههای اسرائیل است.
اسرائیل، غزه بیدفاع که هیچ قدرت نظامی نه اقتصادی دارد را مثل یک حیوان خانگی تا امروز نگه داشت که امروز ازش اینطور استفاده کند: کسانی که از خود دفاع نمیتوانند بکنند را نابود کنند و با این کار خوف و وحشت ایجاد کنند.
سپس از این خوف، استفاده کنند تا کسانی که میتوانند از خود دفاع کنند را هم قانع کند که از خود دفاع نکنند. که اسلحه زمین گذاشتن و زندگی بردگی بهتر خواهد بود، چون ارباب قدرت بیپایان دارد و نتیجه کوچکترین سرکشی نابودی خواهد بود!
من قبلتر گمانهزنی کردم که احتمالا هدف اسرائیل در جنگ بعدی با ایران، بالا بردن کشتههای غیر نظامیان و مردم عادی باشد. شکل پروپاگاندایی که در شبکههای اجتماعی میبینم هنوز در تایید همچین سیاستی است. https://x.com/jalebiani/status...
اما مساله اینجاست که همه اینها بازی ذهنی است. اسرائیل بعد از دو سال حتی نتوانسته همین حماس را در غزه شکست بدهد، چه برسه به این که تمام منطقه را شکست دهد! تنها پیروزیاش در این دو سال فقط در سوریه بود که اون رو هم ترکیه براشون انجام داد خودشون نمیتونستند!
کسی که قدرت واقعی دارد، مثل چین، نیاز به وحشیبازی برای اثبات قدرت خود ندارد. این کاری که اسرائیل میکند دقیقا به خاطر این است که قدرتش محدود است و اصلا برای این که جنگ بلند مدت منطقهای راه بیاندازد پیاده نظام کافی ندارد! تنها راه چاره برایشان فقط و فقط فریب است!
مثل همه بردههای تاریخ که یک روز متوجه شدند زورشان به بردهدار میرسد و رژیمهای بردهداری تاریخ فرو پاشیدند، اسرائیل هم ابدی نخواهد بود و قطعا یک روز فرو خواهد پاشید.
فقط سوال این است که ما مردم ایران آیا انقدر احمق خواهیم بود که قبل از این فروپاشی، توسط امثال اینها خر بشیم و سر هیچی کشورمون رو بفرستیم هوا؟ سوال اینجاست که ما مردم ایران، زرنگعلی خواهیم بود یا ترسو بیعرضه. امیدوارم ایرانیها دوباره ایرانیبازی دربیارند و خیطشان کنند!
به هر حال، اولین بار نیست ایران با رژیم بردهداری در میفتد، حتی وقتی هخامنشیان با آشوریان و یونان باستان هم سر جنگ داشتند، اونور جبهه یک مشت بردهدار وحشی ولی ترسو بودند و اینور جبهه، ما ایرانیهایی که انسانگرا ولی در عین حال زرنگ بودیم.
@jalebiani نمیدونم حکایتت تا چه حد صحت داره، ولی در مثالت زیادی سادهسازی شده: حماس یه گروه "برده" نیست، بلکه حزب سیاسیست در غزه، با قدرت تام. "بردگان" فلسطینی رو هم تا حد مرگ سرکوب کرده. تظاهرات غزهایها علیه حماس 👇 مثال بهتر؛ حاکمان ظالم آفریقایی که بردهفروشی میکردند. @jalebiani
@NotLordPatriot اونها همکار اربابان سفیدپوست بودند.
@jalebiani اگر حماس اوباش آدمکش هستن، اسرائیلی ها چین؟ لابد دولت مستقر بی گناه.