.@DorotaWSch może mi Pani powiedzieć jak Pani syn chce uciec z Polski skoro przebywa w Rzymie z tatą, gdzie uczęszcza do anglojęzycznej Marymount International School, którego czesne w wysokości 25 tys Euro opłaca polski podatnik @K_Stanowski @RepublikaTV
Ambasador składający wizytę w szkole gdzie uczy się jego syn https://www.facebook.com/photo...
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV I cyk! Pozew! Najzabawniejsze jest to, że Pani @DorotaWSch właśnie dowiaduje się czym jest Efekt Straisand... LOL! XD!
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Chcę mi pan powiedzieć, że oni za nasze pieniądze kształcą swoje dzieci za granicą na antypolskich hejterów?
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV W takich prywatnych anglojęzycznych szkołach pełno jest dzieci i wnuków kacyków, zbrodniarzy i dyktatorów, więc nie powinien tam być raczej hejtowany. No ale może uchodził tam za dziecko polskiej inteligencji, a nie rodu, który przyjechał na ruskich tankach. Wtedy jest problem.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Zaszczuliście te biedne dziecko tak bardzo, że uciekł z Polski zanim nawet zaczęliście. 🤡
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV To się czerwona nomenklatura pięknie ustawiła i doi nas bezpardonowo. Tak to my normalnego państwa nie zbudujemy, jeśli wnuczkom zbrodniarzy za szkoły płacimy.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Dlaczego my płacimy na tych komuszych potomków? Zasiedzieli się na placówkach jakby na swoich dożywotnich włościach, lumpenelita.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Uuuuuu... Prosto w jajca
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Nam, Europejczykom ściągają na łeb pół zdziczałej Afryki i muzułańskiej Azji, gdzie potem nasze dzieci w publicznych szkołach są przez nich bite i dreczone, a swoje bachory ładują do prywatnych szkół i to za nasze pieniądzie?! Jprdl!!!!! aż się krzyczeć chce!!! Skurwysyny!!!
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Żmijowe plemię, jak nie skłamie to chora. Ale się wiedźma podłożyła. Tak bardzo chciała dokopać Stanowskiemu, że nie dopilnowała szczegółów kłamstwa. A swoją drogą nieźle nas ta rodzinka Addamsów kosztuje.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Co to jest za wstrętne, kłamliwe babsko ... 🤢
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Tu widać doskonale jak ubeckie korzenie ustawiają całe pokolenia naprzód. Dzięki zbrodniczej działalności Maksymiliana kontakty, wykształcenie i pozycję zdobył Ryszard, a teraz dzięki ojcu i dziadku prawdopodobnie karierę "zrobi" jego syn i to jeszcze za publiczne pieniądze.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Hahahahahahahahhaahahaha
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Dlatego Dorotka ,chce wyciągnąć kasę od @K_Stanowski ,bo ktoś musi płacić za czesne !!!
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Jest to trochę posrane gdy dorosły chłop szuka zdjęci dzieci w internecie. Dla mnie pojebane. Nie popieram.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Czyli ona próbuje wyłudzić 100 tys metodą na "hejtowane dziecko".
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Dorota Sznepf, lepiej znana jako tępa propagandzistka, rozpętala falę hejtu skierowanego w @K_Stanowski Jako broni użyła swojego syna, a jako tarczy swojego teścia Komunistycznego zbrodniarza. Przypomnę że "kto sieje wiatr, ten zbiera burzę" Mam nadzieję, że ta burza ja wywieje
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Niech zgadnę w tej szkole nie ma edukacji zdrowotnej ala Nowacka i innych tego typu treści typu 56 płci itp. bzdur.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Jak zapłaciłeś za zęby Obajtka to nie było ci żal dupku, żałosne
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Z jakiego powodu polski podatnik ma finansować szkoły dla polityków i ich rodzin? Należałoby odebrać urzędnikom kilometrówki i dodatki mieszkaniowe oraz ograniczyć służbowe loty. Ile tracimy środków przez tak aroganckie zachowanie ludzi, którzy powinni nam służyć, nie odwrotnie.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV No przecież jest napisane że uczy się na Marymoncie
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV To jest skandal. Jeśli ktoś chce fundować dziecku prywatną edukację, to tylko ze swoich.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV I teraz cała Polska się dowie co to za rodzinka.🫢
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV O nie. Nawet tego faktu nie umieli ukryć przed opinią publiczną w Polsce. Teraz ta pani będzie mówić, że Czarek Gmyz jest niemiły.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Pani Schnepf zwróciła już nienależne jej pieniądze wypłacane ambasadorom na niepracującą żonę? Bo ona pracowała i miała swoje wynagrodzenie.
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Pan to jednak cały czas potrafi robić szach mat 💪
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Teraz już wiemy, że pani Dorota napisała prawdę o swoim teściu...🙃 W sensie - jak ona rozumie prawdę... 🤭
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV No teraz dopiero mu matka zapewniła sławę 😅
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV @DorotaWSch czyżby nie doceniała Pani programu edukacji koleżanki Nowackiej?
@cezarygmyz @DorotaWSch @K_Stanowski @RepublikaTV Teraz Stanowski będzie film edytował a mój popcorn wystygnie do reszty.