Published: September 8, 2025
492
82
6.9k

Sadettin Saran: Artık bu saatten sonra Sergio Conceição işi asla olmaz.

@yagosabuncuoglu Ne oldu da olmuyor?

@yagosabuncuoglu Tedeaxo kim

@yagosabuncuoglu Tedexao???

@yagosabuncuoglu Tedexo yazıp sildi

@yagosabuncuoglu Neden fikir değişti bür olay mı oldu @grok

@yagosabuncuoglu Tedesco yazdın sildin Yago o vasıfsız mı geldi ???

@yagosabuncuoglu Bu saatten sonra seninle de olmaz başkan. O yönetim kurulu listesiyle seçilmen imkansız.

@yagosabuncuoglu TEDESCO YAZDI SİLDİ

@yagosabuncuoglu Aykut kocaman ile hiç olmaz haberin olsun

@yagosabuncuoglu @yagosabuncuoglu abi tedesco attın sildin sanki

@yagosabuncuoglu Takımda hoca yok biz şampiyon olmayı bekliyoruz. Bu Ali Fenerbahçe’nin başına gelmiş en kötü şey. Feneri ortadan kaldırmak mı maksadı yoksa batırıp üstüne çökmek mi bilemiyorum ama umarım bir an önce gider. Gerçi kongre üyesi beylerin çoğu ona muhtaç olduğundan işimiz imkansız!!

@yagosabuncuoglu Yerli hocayla anlaşırım dedi orayı nie eklemedin

@yagosabuncuoglu @grok neden bunu dedi

Image in tweet by Yağız Sabuncuoğlu

@yagosabuncuoglu Yago senin dediğin yabancı hoca adaylarının hepsi bugün iptal oldu diyorlar var mı bilgin

@yagosabuncuoglu ilk başta söylerken neye göre söyledin o zaman gelsen bile hocayı şu an senin seçmeyeceğin belliyken taraftar tepkisi korkutmuş belli

@yagosabuncuoglu Bununda ne dediği belli değil. Yarın adaylıktan çekildim derse şaşırmam. O derece tutarsız.

@yagosabuncuoglu Bir dediği bir dediğini tutmuyor bunun da 🤦🏻‍♂️

@yagosabuncuoglu Terzic gelecek kimse heyecan yapmasın boşuna

@yagosabuncuoglu Yabancı hocayı bi halt zannedenlere üzülüyorum. Dün gördük İspanyanın teknik direktörü alt yapının yerli hocası taş gibi top oynatıyor. Bizimki YABANCI ee noldu???

@yagosabuncuoglu Dün başkan yarın bu vakitlere hoca açıklanır demişti.Var mı sıcak bir durum abi

@yagosabuncuoglu Haberleri eksik paylaşmanın amacı nedir Yağız

@yagosabuncuoglu biz istemiyoz dedik diye mi

@yagosabuncuoglu @grok tedeaxo yzdi sildi neden@

@yagosabuncuoglu İtalyan-Alman-İspanyol ekolünden devam Başkan

@yagosabuncuoglu Bence hoca almayin ne gerek varki hoca gelsede gelmesede ikinci oluyo takım siz once lobileri yıkın bende gelir takimi yonetirim taktik belli

@yagosabuncuoglu Terzic olasılığı kaç abi

@yagosabuncuoglu Saran Harıl Harıl Ali Koç’a oy topluyor. Önce Aziz gibi seçilmeden TD ismi attı ortaya, Sonra yönetim kurulu Listesi fiyaskosu, şimdi (7 gün önce) önerdiğinden vazgeçtiğini açıkladı. Ali Koç seçim otobüsü bu kadar oy toplayamaz.

@yagosabuncuoglu : "We want to know about Beşiktaş's transfers, like Laporte. Do they want to sign him or not? Maybe we can trick the stupid Saudi club."

@yagosabuncuoglu Hatadan dönmekte büyük erdemdir en azından bencil kibirli loser gibi hatasını devam ettirip kendini ve çevresini uçuruma sürüklemez sırf bu yüzden bile Sarana Ali karşısında oy verilir

@yagosabuncuoglu Ben aday olsam GS nasıl şampiyon oluyorsa biz de onu yapacaz derdim herkes anlardı ne demek istediğimi büyük farkla kazanırdım. Hikâye anlatmayın bize bu ligde öyle hoca ile oyuncu ile şampiyon olamazsın...!

@yagosabuncuoglu Normal şartlarda Ali Koç'un karşısında adam gibi bir aday olmuş olsaydı şu an a sınıf bir teknik direktörle anlaşmış olacaktı adayların profilinin düşüklüğü ve vaatlerindeki vasatlık Ali koç'u ekstra bir önlem almaya yöneltmiyor

@yagosabuncuoglu Ne diye conceiçao getircem dersin ki seçimi kaybetmek için mi hangi portekizli geldi başarılı oldu bide vasat portekizli getiricem diyosun

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37