Published: September 15, 2025
152
158
1.6k

Dzisiaj podczas powołania Dowództwa Wojsk Medycznych zostałem awansowany do stopnia kapitana. Ku chwale Ojczyzny! To dla mnie motywacja i deklaracja dalszej pracy na rzecz naszego kraju i obywateli. Jestem silny siłą moich ludzi, bojowych medyków i wolontariuszy W międzyczasie. Z

Image in tweet by Damian Duda

@DamianDuda17 Grubo. Jakiś pionek, najemnik tryb dostaje wyróżnienie od okupacyjnego nierządu RP. Spoko, nie takie rzeczy widzieliśmy.

@DamianDuda17 Gratki i mam nadzieje że nasi wojskowi skorzystają z twojej wiedzy i zaczną na poważnie brać pod uwagę co tak na prawdę dzieje sie na 🇺🇦

@DamianDuda17 Munduru SZRP nie mogłeś założyć jak człowiek?

@DamianDuda17 Wielkie gratulacje Panie Kapitanie 🇵🇱

@DamianDuda17 Człowieku przecież ty w zyciu nie byłeś na froncie, pora to zweryfikować z ukraincami i jeszcze zawlaszcznie mienia🤣🤣panstwo z dykty skw to chyba spi.

@DamianDuda17 Gratuluję Panie Damianie i dziękuję za to co Pan robi.

@DamianDuda17 Gratuluję awansu panie kapitanie. Mnóstwa sukcesów i dziękuję za pansją pracę

@DamianDuda17 Naprawdę szczerze gratuluję i z serca podziwiam. Budujące, ze czynienie dobra bywa zauważane🫡

@DamianDuda17 Serdeczne gratulacje i wielkie podziękowania za to co Pan i zespół robicie.

@DamianDuda17 Gratulację! Mam nadzieję że będę miał jeszcze z panem wykład, bardzo wartościowe.

@DamianDuda17 Nareszcie Pański wysiłek został zauważony i nagrodzny.

@DamianDuda17 Serdecznie gratulacje i pozdrowienia z Małogoszcza.

@DamianDuda17 wszystkiego dobrego

@DamianDuda17 Gratulacje! Właściwy człowiek na właściwym miejscu!

@DamianDuda17 Gratulacje. Mam nadzieję że nie pójdziemy tropem NFZ. W kontekście jakości opieki i terminów 😉

@DamianDuda17 Wracaj do 14 lo i przekazuj wiedzę przyszłym pokoleniom Gratulacje 🫡

@DamianDuda17 Gratulację, dziękujemy za służbę i powodzenia!

@DamianDuda17 D przodu nie daj się !!!

@DamianDuda17 Brawo Panie Damianie! Duma!!! Gratulacje!!

@DamianDuda17 Gratulacje Panie Kapitanie! Na pohybel ruskim potworom!

@DamianDuda17 Z całego serca gratuluję. Ratuj innych i nie zapominaj o sobie. Pozdrawiam.

@DamianDuda17 Gratulacje dla najprawdopodobniej największego kozaka na tej uroczystości

@DamianDuda17 Gratulacje! Wytrwałości i siły w dalszej pracy!

@DamianDuda17 Jesteś wspaniałą osobą! Gratuluję!

@DamianDuda17 @CTomczyk Dlaczego pan blokuje swoich wyborców?

@DamianDuda17 Gratuluję i dziękuję za to co robisz. Pozdrawiam.

@DamianDuda17 Powinieneś pójść siedzieć ale fatum nie śpi napewno cię odpowiednio wynagrodzi.

@DamianDuda17 Jak kapitan to kapitan - rozumiem że otwierasz rekrutację na dwóch pomocników? 👌👌💪💪🫡🫡

@DamianDuda17 Cieszę się razem z Panem i jestem dumny że mamy takich żołnierzy

@DamianDuda17 @CTomczyk Wygracie wybory, chyba we śnie, dlaczego blokujesz pan swoich wyborców?

@DamianDuda17 Gratulacje Panie Kapitanie. Mam nadzieję, tylko że nie będziesz już musiał zbierać na apteczki, coś do kawy, centrum szkolenia!!

@DamianDuda17 Gratulacje Panie Kapitanie!

@DamianDuda17 @JanR210 Miejmy nadzieję, że na dowództwie nie skończy się tworzenie wojsk medycznych

@DamianDuda17 Niech Pana wyniosą na generała to pogoni Pan wtedy szybko ten wojskowy beton

@DamianDuda17 Gratuluję. Życzę dużo wytrwałości. Z fartem!

@DamianDuda17 Gratuluję Panie Kapitanie 🫡😊

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37