بقا باشه😀
من الان راستیام انسانهای خوب!
ببخشید میخواستم اونی باشم که همهی منشنها رو جواب میده ولی عقب موندم🥲 مرسی ازتون
@Negin_2000_ انقدر خوشحال شدم ، انشالا همیشه سلامت باشی، همه ایرانی ها سلامت باشن
@Negin_2000_ آرزوی موفقیت و پیروزی برای شما دارم . به زانو در آوردن سرطان این حریف چغر و بدبدن را به شما و خانواده محترمتان تبریک میگویم شیر مادر حلالت خدا قوت پهلوان 🌹🌹
@Negin_2000_ خواهر گلم منم سرطان لنفوم داشتم و بعد ۳ سال خوب شدم و ۱۶ سالم هست درکت میکنم و طبق این عکس تو زن قوی هستی امیدوارم همیشه قوی بمونی و سریع خوب بشی من داداش مازیار همیشه سعی میکنم بهت امید بدم ❤️🩹🕋🤗🫀🌱🌹
@Negin_2000_ خانوم محترم احتمال مرگ در شما متاسفانه بالا رفته. هرچه زودتر توبه کنید و عکس بی حجاب خود را از فضای مجازی پاک کنید. باشد که مورد مغفرت خدا قرار گیرید. عاقبت خود را با چنتا لایک توی توییتر قمار نکنید.
@Negin_2000_ ومن یتوکل علی الله فهو حسبه ... با چشمی گریان و دلی شکسته وبدنی رنجور و بیمار آرزوی شفا و سلامتی تان را از درگاه ایزد منان به حرمت حضرت زهرا خواهانم
@Negin_2000_ پس مرگو شکست دادی 💯💯💯💯💯آفرین
@Negin_2000_ همه چی درست میشه غصه به دلت راه نده ببین خیلیییییی ها گرفتن خوب شدن نیمه پر لیوان رو ببین بعضی وقتا تو یه شرایطی قرار میگیریم که قدر زندگیو بدونیم و به چیزای ساده زندگی عمیق تر نگاه کنیم . قویییی باشششش شیر دخترررر فالو کردم که خوب شدنتو ببینماا😁💙
@Negin_2000_ دوماه پیش مادر منم دقیقا همین شرایطو داشت خوشحالم که قوی موندی
@Negin_2000_ قوی باش عزیزم❤️
@BKamalfar ببخشید قبل و بعد مشخص نکردم ولی الان راستیه هستم🥲💘
@Negin_2000_ یه خبر مسرت بخش تو این حالِ خراب. تنتون سالم باشه همیشه 🤍🙏🏻
@Negin_2000_ وای اول خیلی ناراحت شدم بعد گفتی الان راستی هستی قند تو دلم اب شد قوی باش زیبا
@Negin_2000_ قوي بودن رو از شماهايي كه سرطان رو شكست دادين ياد گرفتم 😍 هميشه سلامت باشين
@Negin_2000_ We happy for you😄
@Negin_2000_ خداروشکر انشاالله بره دیگه برنگرده
@Negin_2000_ سلام و ارادت سرکار خانم شمارو نمیشناسم منتهی عکستون رو دیدم و کامنتارو خواندم متوجه شدم الان بهبود پیدا کردین،قلبا خوشحال شدم خیلی خیلی زیاد،انشالله همیشه سایتتون مستدام برای عزیزانتون شیرزن💙
@Negin_2000_ افرین بر تو زنده باد امید را تکثیر کن
@Negin_2000_ زندگی پر از بی عدالتیه
@protective_b و باید جرعه جرعهاش رو نوشید!
@Negin_2000_ ایشالله خوبی و خوشی شما و همه بیمارها❤
@Negin_2000_ انشالله همیشه سلامت ببینمتون
@1994_farzad متشکرم همچنین💘
@Negin_2000_ وای خداراشکر تو کامنت ها فهمیدم عکس جدیده اونیه که حالتون خوبه.
@alirezaeeea ببخشید قبل و بعد مشخص نکردم ولی الان عکس راستیه هستم بله🥲💘
@Negin_2000_ لطف خدا… و مهربونی دکتر بود که تاریکترین روزامون روشن شد و لبهامون گره خورد به لبخند.
@GhaziZinat22441 وای خانومی😭زندگیمو بهت مدیونم
@Negin_2000_ منم پرتو دارم و تا آذر اگه قرار باشه جواب نده، گفتن کمو باید بشه:))) البته که من زیر بار کمو نمیرم و از باقی ماندش لذت میبرم
@wolfiouse متوجهم؛ بهترینها برایتان اتفاق بیفتد
@Negin_2000_ امیدوارم اینده ای در نهایت سلامتی و شادی در انتظارت باشه خانومی❤❤
@Negin_2000_ غصه نخور عزیزم شکستش میدی معجزه همیشه هست...شاد شاد شاد زندگی کن..اون بیماری بارشو میبنده میره مطمئنم🥰
@Negin_2000_ 🤩🤩😍😍تبریک مبارز قوی🙌🏽✌🏽
@Negin_2000_ أمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء امیدوارم هیچگاه دیگر به کادر درمان محتاج نشوید. 🌹🌹🙏🏻🙏🏻