Published: September 18, 2025
5
5
166

Kadersel eş Karmik eş Toprak eş Hepsi olabilir evleneceğiniz kişi. Hepsi bir sinastride bir arada da olabilir yani biri sizin hem karmik, hem kadersel hem de toprak eşiniz olabilir. Bunun en net hali iki harita üzerinden görülür. Kadersel bir kavuşum var ama yüzde yüz

Kadersel eş dediğiniz insan bu çok sorgulanıyor “mutlu evlilik” ya da ilişki anlamına asla gelmiyor bakın en büyük sınavları bazen buradan verebilirsiniz. Ama bir kişinin kadersel eş olduğunu “Kuzey düğüm bağlantılarından” anlayabilirsiniz Örneğin Juno - Kad kavuşumu -

Yalnızca bir kaç basitçe örneğini yazdım. Yine uzun birliktelikler Juno - Satürn (sizden büyük bir eş olabilir yaşça) ama ciddi zorlukları olacak bir ilişkidir aynı zamanda. Juno - Plüton Allah Allah (zor konum - karmik hesaplaşma - toprak eş) ama burada ciddi bir takıntılı,

Juno - Neptün / büyüsel aşk.. gerçekten devlerin aşkı. Ama ızdırap vardır burada acı çekecekler, uzak kalacaklar, sınanacaklar.. ama sonu güzeldir Yine Juno - Uranüs / gitgel tsunami 🙈 burası da çok uğraştırıcı, sıradışı, yine birbirlerini zorladıkları bir ilişki biçimi.. Juno

Juno - Juno geçmiş yaşamlarda birbirlerine aşina olan ama herhangi bir karma borcu vs olmayan aslında toprak eşte diyebiliriz. Evleniyorlar ama ayrılıkta söz konusu olabilir yine burada öyle beraber oldular sonra ayrıldılar gibi gibi. Yani Juno örneği vermemin nedeni de evlilikte

Yoksa 7. Ev bağlantıları - Güneş Ay kavuşumları / karşıtlıkları Düğümler zaten başlı başına en önemli faktörler. Sadece Kadersel eş (abartısını) biraz anlatmak istedim 🙈 Yani illa evleneceğimiz insan kadersel eşimiz olmaz - ya da bu olağanüstü önemli midir bilemedim. Çünkü

Kadersel eş aslında tabir ediyoruz :) Buna biraz da dil olarak bakın. Yani bazen yazıyorlar ya Kadersel eşler geliyor Bu aslında dönemsel olarak tetiklenen bir enerji - haritanda kadersel eşin olmayabilir ? Ama tanışmalar kaderseldir. Benim bile anlatırken zorlandığım o şey

@hanumanastrogok Ceren Hanım Juno Venüs kavuşumu bunlardan hangisine giriyor peki 🌺

@hanumanastrogok junolarimiz ucgen, juno-ay ve uranus karemiz var. ben yengec o akrep (venuslerimizle ayni ev ve burcta)

@hanumanastrogok Bu bilgiye göre yorumla @grok

Image in tweet by ོོ ᥫ᭡𓍲 Ceren’mo

@hanumanastrogok Teşekkürlerr🫶🌸

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/11