🚨 Fenerbahçe’nin 31 Mayıs 2025 itibarıyla borcu 21 milyar 526 milyon lira olarak açıklandı.
@yagosabuncuoglu yağız ali koç seni de bitirecek boşuna kamuoyu yaratma
@yagosabuncuoglu Ali başkanın etrafın da birleşelim
@yagosabuncuoglu Ulan ben Trabzonsporluyum sizin kulübünüzün durumunu sizden daha iyi biliyorum. Açıklanan sayı Fenerbahçe'nin uzun vadede ki borcu Fenerbahçe'nin kısa vadede hiçbir borcu yok.
@yagosabuncuoglu Yago o düzenbaz Ersin ve sosyal medyanın taştaş oğlanı Uğur'la programa çıkman onlara değer katıyor sana zarar veriyor kardeşim. Akreditasyon işine üzüldüm hak etmedin ama Fenerbahçe düşmanı, akıl sağlığı bozuk şahıslarla yollarını ayırmalısın...
@yagosabuncuoglu Abi adam ekonomi olarak çok güzel yönetiyor kulübü ya cebinden para veriyor ya Allah sizin belanızı versin 440 milyon euro borç ve karşılığında 0 başarı ve belki bu açıkladıkları borcun daha fazlası var kongre üyeleri gözlerinizi açın ve Fenerbahçeyi bu adamdan kurtarın!!!
@yagosabuncuoglu Hamdi denen lavuk 67 milyon euro falan diyodu hani aq 500 milyon euro yapiyomus
@yagosabuncuoglu 300 milyon diye gelmişti son dönemde 600 milyon borç bıraktı diye çamur attı ki kulübü geriye götürdüğü belli olmasın 300 den 450 ye hey yavrum hey
@yagosabuncuoglu gsnin kaç bilen yok mu
@yagosabuncuoglu Asla Ali kıç ibra edilmemeli hatta hoşdingi icraya verilmeli
@yagosabuncuoglu Aziz yıldırımın dediğinden daha fazlaymış
@yagosabuncuoglu GS ninki malum ismini açıklamak istemeyen sponsorlar aracılığı ile kapatıldi diye biliyoz😀Keşke bizim de ismini açıklamak istemeyen sponsorumuz olsa😂
@yagosabuncuoglu 31 Mayıs sonrasida mourinho kerem nene ederson Amrabat 5 milyar TL vardır düz hesap 27 milyar TL . Ekonomide iyi mi dedi birisi ?
@yagosabuncuoglu Hani borcu bitirmişlerdi bu yalı çocuğu ve ekibi giderek katlanıyor
@yagosabuncuoglu Birde ekonomik olarak Fenerbahçe’yi uçurdum diyordu ahlaksız herif. 21 Milyar lira borç ne demek amk ya şaka falan bu herhalde. Aziz Yıldırım 25 dedi ama 21’de aynı bok zaten. Allah belanızı versin sizin gibi yönetimin. Ali Koç’a hakkımız haram zıkkım olsun.
@yagosabuncuoglu Doğal. Arkamızda terör örgütü yok. İllegal gizli sponsorluk yok. Himmet yok cemaat yok. Oruspuluk yok. Her şeyimiz doğal ve şeffaf. Anladınız mı ak rengi bozuk kansızları
@yagosabuncuoglu Biri açıklık getirirse sevinirim. Yönetim kulübün borcu 69 m diyor, sonra 21 m borç var diyorlar nasıl iş anlamadım?
@yagosabuncuoglu Yazın 5 milyar daha koy üstüne harcanan
@yagosabuncuoglu GİTME SANA MUHTAÇLAR CEBINDE PARAN DİLİNDE YALAN
@yagosabuncuoglu Aq her sene borç ödüyoz birmiyo bankalar keyfine borç mu sallıyo bize ne de olsa farketmeyiz diye
@yagosabuncuoglu Aziz Yıldırım 25 milyar borç var derken inkar etmişti Ali Koç! Sözde borçu bitirmiş!
@yagosabuncuoglu Zaten 31 mayıs diyorlar işte sorun orda 31 mayıs dan sonra en az 100-120 de transfere gömdüler ( morünho tazminat vs) borç 25-26 milyar yani 500 milyon euro. BETER OLSUNLAR
@yagosabuncuoglu Hani borçlar bitmişti. İnsanların gözünün içine baka baka nasıl yalan söylüyorlar pes doğrusu
@yagosabuncuoglu Geliri de söylesene yağiz
@yagosabuncuoglu Paraları cukkalamış Duran emmiiii 😂😂😂
@yagosabuncuoglu Temmuz da aziz kongrede 25 milyar diyordu, 2 ay sonra 21 milyar açıkladılar, bence 30 milyar borç var ama saklıyorlar
@yagosabuncuoglu Transfer sezonu öncesi birde bu borç şuan 30 milyarı geçmiştir. YATACAK YERİN YOK HAİN ALİİİİ
@yagosabuncuoglu Bu yazı da dahil ederlerse herhalde 26-27m çıkar 😂
@yagosabuncuoglu noldu hamdi akın efendi, aziz yıldırım susturdu mu seni
@yagosabuncuoglu Aziz yıldırım çok büyük adamsın be yine haklı çıktın
@yagosabuncuoglu 6 ay içinde iki kere çıktığımız bankalar birliğinden bir daha ne zaman çıkacağız
@yagosabuncuoglu 485 milyon Euro yuh devlet desteği çekilse bu borcun gerçekliği var mı ?
@yagosabuncuoglu borçları bitirdik. kanka ! her şeyi yaptık kanka tek borcumuz şamp kanka ! seçilirlerse muhtemelen bir 6/0 kaldı. Onu da biterecekler. Ve görev tamam.
@yagosabuncuoglu Kaç dolar yapıyor? Koç bile kurtaramadı fenerin borçlardan.
@yagosabuncuoglu Bunlar Fenerbahçe’yi satmaya çalışacaklar. Bu borç 2 sen sonra 40 milyarı geçer.!
@yagosabuncuoglu Hani yalan söylüyordu Aziz Yıldırım
@yagosabuncuoglu Yani aziz bey haklı çıktı sıfır kupa 120 oyuncu 12 hoca gidin abi saadettin bey gelsin.