«من اقتصاددانم با من از واقعیت نگو.» بعید میدانم کسی جملهای از این ایدئولوژیکتر بیاورد. #غنینژاد
@AmirKh1982 منظور این بود علمی صحبت کن! مهمل نگو!! وگرنه واقعیت اقتصاد ایران اینه که پیاده سازی تز های تثبیتی و کمونیستی فقط به فقر و چپاول مردم منتهی شده!
@AmirKh1982 منظورش این بود که خالی بندی رو به اسم واقعیت به من نفروش! فارسی هم بلد نیستین؟
@AmirKh1982 من حقیقتا نه از جبرائیلی بصورت مفصل چیزی شنیده بودم نه از غنی نژاد و برداشت نهاییم از مناظرهشون در حکمران این بود که جبرائیلی دیدگاه واقعیتر و میانهتری داشت که بیشتر بدرد ایران میخوره خیلی خوب اثبات کرد که تفکر غنینژاد در ظاهر به نفع مردم و در باطن عامل اصلی انحصاره
@AmirKh1982 وقتی یک جمله رو از بافتارش جدا میکنی و مخاطب کلامو لحاظ نمیکنی یعنی تو یک شیاد به تمام معنایی منظورش اینکه منی که اقتصاد دانم جز با واقعیت با چیزی سرکار ندارم برخلاف توی کمونیست که غرق ایده هستی. مثل این جمله که شمای کمونیست خطاب به مخالف خودت بگی بامن از کمونیست نگو
@AmirKh1982 یکی از هولناکترین مناظرات دهسال اخیربود! بنده هیچ تعلقخاطری به جبراییلی وتفکراتش ندارم! اما غنینژاد ثابتکرد یک استاددانشگاه بسیاربسیار با سابقه باانبوهی از شاگردان کهبعضا سوابق اجرایی از وزیرگرفته تا معاونتهایارشد میتواند فقطوفقط ادعای توخالی باشد..! منمیگویمپسهستم
@AmirKh1982 نفع شما در ناقص انتقال دادن صحبته مثل روزنامه های زرد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #امیر_خراسانی_زرد 🤣🤣🤣🤣
@AmirKh1982 - کارگر مجبوره به استثمار تن بده. + اینا حرفهای مارکسـه! #غنینژاد
@AmirKh1982 عجیبتر اینکه یک کمونیست به یک مدعی لیبرال می گوید ایدئولوژیک
@AmirKh1982 @syjebraily نابود کردن یک سرزمین با سیاست حماقت بار کشاورزی به هر قیمتی توسط ج ا وقتی سرزمینهای پر ابی در اطرافمون هستن که گندم با کیفیتتر و ارزونتری مثل کشورهای شمال خراسان نشان دهنده تفکر نابودگر حماقت بار طرفداران تفکر اقتصاد ( مال خر است ) خمینی هست
@AmirKh1982 تبریک میگم جناب خراسانی شما کمونیست هستید
@AmirKh1982 مثل اینکه یکی به علی از عدالت بگوید ، مشخصه باید چنین جوابی بگیرد
@AmirKh1982 سخن بزرگان : تئوری اول هست نه فرضیه 😂 #غنی_نژاد
@AmirKh1982 با شاگردانِ عربده کش توییتری، یک مشت دلال و پکیج فروش
@AmirKh1982 به عنوان یک مارکسیست کمونیست مسلمان ازتون بعیده کلا تفکر اقتصادی سالمی داشته باشید
@AmirKh1982 بالاخره یک اقتصاددان راستش را گفته است!
@AmirKh1982 چرا ایدئولوژیک تر از این هم بود گفت: من لیبرال کلاسیک هستم. با من علمی حرف بزن :))))))) اینا لیبرالیسم رو نقاب علم زدند و در پاچه ملت فرو میکنند
@AmirKh1982 مصادره به مطلوب کردن یه مطلب و گفتن بخشی از حقیقت و نگفتن همهی اون کار شیاد هاست
@AmirKh1982 خب چقدر باید کودن باشید شما و چقدر با زبان فارسی و اصطلاحات و لحن کنایهآمیز غریبه، که نفهمی منظورش چی بود چقدر احمقید و با همین حماقت یه مملکت رو به باد دادید
@AmirKh1982 یعنی با دلیل صحبت کن و تقطیع نکن برا رفیقت
@AmirKh1982 همه افراد ایدئولوژیک هستن مهم اینه کدوم ایدئولوژی بیس عقلانی و علمی داره و از چهارچوب های کلیش به جزئیات خوبی میشه رسید
@AmirKh1982 لعنت به کمونیست واقتصادش
@AmirKh1982 فهم این موضوعات برای شما کمونیست ها مشکله متاسفانه
@AmirKh1982 واقعا انقد نفهمي يا پول توشه؟
@AmirKh1982 یعنی نفهمیدی میگه علمی صحبت کن ؟!
@AmirKh1982 طرف رسما میگه یک راه وجود داره اونم راهی که من میگم.
@AmirKh1982 آقا تئوریه شکنجه داده #غنی_نژاد اعتراف بزرگیه.... غنی نژاد خودش استاد استفاده از شکنجه داده است ، ترفندیه که در تمام صحبت هاش از این روش بهره میبره. غنی نژاد به همه حقه بازی هاش سادلوحانه اعتراف کرد.
@AmirKh1982 رنگ کردن گنجیشک بجای قناری و تسلط بر منابع عمومی.طرف پول میده به غنی نژاد تا عکس تیرآهن واسش تبلیغ کنه.بنده خدا خیلی خالی بود تمام صحبتش این بود تئوری نداری این کجاش لیبراله.کجا لیبرالیسم اجرا شده؟همه اشتباه کردن.همین فولادیها 4تا جوون رو دورش جمع میکنن کف و سوت وهورامیکشن دیگه.
@AmirKh1982 امیرخراسانی: من مادرج..ندهم از مادرج..ندگ.ی بام صحبت نکن.
@AmirKh1982 غنینژاد: «من اقتصاددانم، با من از آمار و دیتا صحبت نکنید!!!» ایشان هنوز فرق تئوری و فرضیه را نمیداند و نمیداند که فرضیه و مشاهده مقدم بر تئوری است! دولتمردان ما هم تا دلتان بخواهد از تئوریهای دور از واقعیت ایشان تبعیت کردند و وضع را به اینجا کشاندند!
@AmirKh1982 @syjebraily کشاورزیو اینا نابود کردن وقتی ۴ سال دیگه حتی نشه به درختا اب داد اینو میفهمیم این احمقا با همین تفکر حقیر و کشاورزی به هر قیمتی یک سرزمینو نابود کردن شاه وقتی جلو کشاورزیو گرفت چون میدونست تولید گندم و هندوانه و.... ایرانو به سرزمین سوخته تبدیل میکنه تو و تفکر تو سرشار از حماقته
@AmirKh1982 😂😂😂😂😂
@AmirKh1982 ۴۷ سیاست چپ واسلامی آخر چی شد
@AmirKh1982 همچین میگن واقعیت انگار تا الان یه حکومت دموکراتیک و لیبرال بودن بازار هم آزاد بوده حالا میخواد بگه تقصیر شماست خب کص ننه این وضعیت حاصل تفکر و اعمال رهبر چلاقته
@AmirKh1982 خیلی درد داره یکی که لیسانس زبان انگلیسی داره و فوق اقتصاد سیاسی یعنی در کل دوسال اقتصاد خونده بیاد به کسی که سالها اقتصاد تدریس کرده ایراد بگیره!