Niestety nie ma szans, żebym zatrudniła kogoś kto tak pisze. A propos trudności młodych na rynku pracy 😊.
@lianajuliannaa No tak, rekrutacja na naganiacza na spotkania dla nastolatek i studentów za minimalną powinna mieć co najmniej pięć etapów. Mi by było bardziej wstyd jako pracodawca mieć takiego kija w dupie pisząc o nastolatkach, ale co kto woli 👍
@gromotapl Ktoś szuka dalej, a ktoś ma już pracę 😊.
@lianajuliannaa Ktoś szuka pracy, a komuś rodzice płacą 15 tys. za rok psychologii na SWPS i zabawę w firmę. Pozdrowionka
@gromotapl Chyba nie muszę pisać jakie kryteria dochodowe w rodzinie trzeba spełniać, żeby mieć stypendium socjalne :). Łatwo tak oceniać, co?
@lianajuliannaa Dziwne, wydawało mi się, że twój ojciec z sukcesami prowadzi firmę i podróżuje po połowie świata. Myślałem, że o tym wiesz, skoro byłaś tam na stażu...
@gromotapl @Dooomciaaaa Hahahahahah. Mój ojciec ma wspaniałe osiągnięcia, to prawda, jestem z niego dumna (chociaż akurat firmy nie ma). Nie zmienia to faktu, że od kilku lat nie układa się tak jak kiedyś. Nie będę wchodzić w wątki prywatne, bo darzę moją rodzinę największym szacunkiem nawet kiedy nie
@lianajuliannaa @Dooomciaaaa Twój tata nie miał firmy, tylko wystawiał faktury dla zagranicznych spółek optymalizując w ten sposób podatki. Jestem tylko ciekaw - czy rzeczywiście zajmował się wymianą stolarki okiennej, posadzkarstwem i malowaniem czy ten przedmiot działalności jest z innego powodu?
@gromotapl @lianajuliannaa Typowy Januszex który jebie państwo jak się da
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Januszerstwo jest chorobą genetyczną. Tu całe rodziny są tym dotknięte, a służba zdrowia nic z tym nie robi, ehhhh
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Oho, widzę szkoła osintu rodem z 4chana xD Weaponized autism FTW
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa To pewnie po to, żeby wykazać stratę na koniec roku i tym samym wywalczyć stypendium dla córki, kochany tatuś tak się troszczy o dziecko 🥺
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Za każdym jebanym razem, za każdym pitoleniem o rozpuszczonej młodzieży co się do pracy nie nadaje itp stoi jakieś bananowe dziecko XD
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Matko jedyna, aż po patologa sądowego zadzwoniłem, bo po takim mordzie ze szczególnym okrucieństwem do wyzbierania szczątków potrzeba fachowców.
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Nie no musze przyznac, to jest dobry kandydat do zlomowanka roku na tym darmowym portalu.
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Pojebanie ja zezlomowales. Z kazda jej odpowiedzia jest coraz wieksze pograzenie i coraz wiekszy punchyk 😅
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Chłop co dzisiaj wstał i wybrał przemoc XD Jakbyś miał firmę to w przedmiocie działalności byś miał wycinka bananowców.
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa w tygodniu szef w garniturze, w weekend łazienkę wyremontuje - nic tylko brać przykład
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Hmm za każdym lewakiem walczącym o dobro klasy robotniczej stoi sponsor. Nowe nie znałem. Spalinowski ma starego w KGHM, Hornyniec ma prywaciarza wystawiającego lewe faktury, eh jak miło, że o nas biedaków etatowców walczą ich latorośle. Łaskawy Pan się wylosował.
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Ale córeczka załatwiła tatusia. Wystarczyło zachować odrobinę pokory, a teraz gówno jest już w wiatraku.
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Kolejny bananowiec wyjaśniony. Winszuje
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Gdzie te czasy, kiedy ludzie złapani na takim marnym pierdoleniu po prostu usuwali konto, zamiast brnąć dalej.
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa XDDD Ja pierdole gromota zaraz pół jej rodziny do pierdla wjebie XD Weź już kobieto konto usuń lepiej XDDDDDDDD
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Ja pierdole jaki morderca xd
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Ojesusie ależ orka xD
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Chyba pora usunąć konto @lianajuliannaa
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa gromota jak zwykle jako pierwszy z researchem 🫡
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Ale gwałt, nie ma co zbierać 😆
@gromotapl Szacunek ale złomowanko mniej ogarniętych. Poezja, po to mam x-a.
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Ojj, niezły wałek to stypendium socjalne
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Zadzwonił stary żeby przestała XD
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Chory own. Wow
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Szacunek panie kolego 🫡
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Chłop co kwity wyciągnął XD
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa XDDD kurwa mamy cwaniaka
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Zamiecione 😄
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Czyli stypendium powinno byc splacone przez ta panne! Oszustwo i tyle
@gromotapl @lianajuliannaa @Dooomciaaaa Demon, troll internetowy, zbrodniarz wojenny.