Wiadomości TVP-właśnie podana przez nich informacja wbiła mnie w fotel🫢 Roman Łazarski – prawa ręka Mentzena i skarbnik Konfederacji (pełnomocnik finansowy) zgarnął 6 MLN na sprowadzaniu imigrantów z Azji i Afryki🙉 A Konfederacja krzyczy „Polska dla Polaków”… a w praktyce
Rozumiesz nagonka na Ukraińców a tu proceder z wizami dla Afryki i Azji. PiS bis
@PaniNaObcasach Czy jest to prawda? Bo jeśli nie, to ktoś powinien być pozwany…
@miroslawKulik Polecam reportaż Blanki Mikołajewskiej z TVP
@PaniNaObcasach Tvp?😂😂😂 no to są źródła...
@Bondina5 Jak nie wierzysz TVP to oczytaj w necie. Brydami Konfederacji zalany jest już cały Internet. to znaczy, że jest grubo.
@PaniNaObcasach Jak każda partia , ładnie gadają a za plecami wyborców co innego .
@DieselRydel Konfederacja to nie ,,jak każda partia”. Oni mają na sztandarach hasło Polska dla Polaków”są antyimigranccy i antyukraińscy. A jak widać – biali migranci przeszkadzają, ale kolorowi już nie, zwłaszcza gdy można przytulić 6 mln. Obłuda level hard.
@PaniNaObcasach Mentzen krzyczy: „Polska dla Polaków!” A Łazarski sprowadza tłum z Iraków. Z Azji, z Bengalu w kieszeni kupa szmalu, a Ukraińców gna w cień baraków. Morał Narodowe hasła - w tle kasa i zysk, gdy w gabinetach rządzi cynizm i ścisk.
@BezPis Narodowe frazesy zawsze najlepiej sprzedają się w pakiecie z cynizmem i grubym portfelem. Hipokryci
@PaniNaObcasach Legalne działanie na mocy prawa, które Tusk może zmienić, ale nie chce, bo jest za masową migracją.
@Rob3rtWozny Czyli co? Konfederacja, która krzyczała ,,Polska dla Polaków”,zgarnia miliony na sprowadzanie migrantów, ale winny ma być Tusk? 😂 Legalne czy nie, to pokazuje całą obłudę. Hasła dla naiwnych, a kasa leci za kulisami. Hipokryzja w najczystszej postaci. Daj spokój nie odwracaj
@PaniNaObcasach Pecunia not olet. A po godzinach bajki dla ciemnego ludu.
@michal_demo No tak zapomniałam🫢
@PaniNaObcasach @pliska998888 Mam nadzieję, że ich teraz odeśle na swój koszt...
@Danka75751300 @pliska998888 Ja lubię liczby ale 6 mln zarobić wyobraźni mi brakuje. Pytanie ilu i za ile ich tu sprowadzili?
@PaniNaObcasach @grok czy to prawda?
@PaniNaObcasach To chyba dobrze świadczy o Mentzenie, że chce tego zakazać po mimo,że jego kolega na tym straci. Za zarabianie na sprowadzaniu migrantów odpowiada PiS i teraz PO, a nie przedsiębiorcy, którzy korzystają ze złego prawa, które obowiązuje.
@PaniNaObcasach Od kiedy to TVP jest wyrocznia, która mówi prawdę?
@PaniNaObcasach @EwaZajaczkowska dalej Ukraińcy won bo Polska dla Polaków? Ty hipokrytko.
@PaniNaObcasach Za sprowadzanie ludzi z Azji o Afryki najwyższy niedozwolonymi w tym kraju wymiar kary powienien być.
@PaniNaObcasach Spokojnie. Poczekajmy na szczegóły i wyjaśnienia.
@PaniNaObcasach Pani kurwo, nie dość ze powolujesz sie na tvp, to jeszcze manipulujesz tak mocno ze juz klamiesz. Obejrzalem reportaz. 6mln za posrednictwo pracy. Generalnie wyzysk obcokrajowcow zeby pracowali za miske ryzu, to akurat z konfederacja sie nie kloci
@PaniNaObcasach @grok rozwiń mi kto zgarnął. Ilu ludzi wprowadził
@PaniNaObcasach czy to są legalni imigtkranci czy nielegalni? różnica między tymi co przyjeżdżają tu do pracy, mają wizę czasową, idą do pracy płacą podatki, zarabiają na siebie. Natomiast nielegalni migranci nie mają wiz, paszportów i jadą tu na socjal a nie do pracy.
@PaniNaObcasach Zależy która klasa końca. KKP czy nie koniecznie konfa
@PaniNaObcasach TVP? Tvp oskarżało Dzikiego Trenera o manipulacje posługując się manipulacją. Zasada jest taka że każdą informację należy sprawdzić w 3 źródłach a jak podaje TVP w likwidacji to w 4.
@PaniNaObcasach Bardziej mnie zaskakuje, że ktoś to ogląda w sumie niż ta informacja podana niżej. Jeszcze przyznawanie się do tego publicznie jakby to było normalne 🙈
@PaniNaObcasach Jak w TVP podali to musi byc prawda. Tabletke chyba ktoś zapomniał wziąć.
@PaniNaObcasach Niedziwne bo: "nie gryzie się ręki, która cię karmi"
@PaniNaObcasach Rozumiem że w swojej firmie nie robisz „optymalizacji” bo jej możliwość dala partia na którą nie głosujesz. Mistrz logiki, gratuluję.
@PaniNaObcasach Ale rasistka! Obrzydliwa. Murzyn gorszy bo czarny kolor skóry? Co masz w głowie? Manipulacje..Konfederacja krzyczy Polska dla Polaków? Kto kiedy gdzie?konkrety proszę. Nie chodzi o ukraińców i LEGALNYCH migrantów. Chodzi o przywileje, wszystkie świadczenia, ubezpieczenie,800+ itp