Published: September 28, 2025
105
221
1.1k

To jest już szczyt hipokryzji.

@GiertychRoman Wg mnie szczytem hipokryzji było gdy byłeś w rządzie

@GiertychRoman Tak jest ze wszystkim w PiSie i ich przydupasach. Krzyczą Nie kradnij, bo sami kradną. Krzyczą Precz z Niemcami, a od Niemców limuzyny kupują i kasę z Niemiec na okradanie Polski. Krzyczą Nie dla paliwa z Rosji, sprowadzają go milionami litrów. I tak w kolko

@GiertychRoman I kto to mówi.. naczelny podrzegacz który sfałszował podpisy wysłane w ramach protestu o wyborze prezydenta a teraz chcecie wprowadzić cenzurę. Jesteście złodzieje i bandyci i powinniście siedzieć

@GiertychRoman Sam Pan jest szczytem hipokryzji.

@GiertychRoman Super. Dla mnie wszystkich to jednego wora.

@GiertychRoman Kurwa krew sie w zylach leje w reportazu mowia ze 6mln na posrednisctwie pracy, a na xie juz ze na sprowadzaniu imigrantow XDD

@GiertychRoman Czy oni są zdolni do tego aby się wstydzić? Panie Mecenasie, obawiam się, że pokazywanie czarno na białym obłudy i cynizmu nie robi na nich żadnego wrażenia. Absolutnie żadnego. Spływa to po nich jak po kaczce.

@GiertychRoman Rozumiem, że Ty nie jesteś ?

@GiertychRoman Ja nie wiem ,ale proponuje …

Image in tweet by Roman Giertych

@GiertychRoman Roman Giertych to nawet nie ukryta opcja rosyjska w polskim parlamencie ;)

@GiertychRoman Gorszej bzdury to ja nie słyszałem.

@GiertychRoman Roman Giertych wspomina coś o hipokryzji, to jest dopiero szczyt hipokryzji XD

@GiertychRoman Jak w TVP info to na pewno musi być prawda🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤡💩🐏🫵

@GiertychRoman Spierdalaj chory koniu !

@GiertychRoman Hipokryzja? A jle dało się wyciągnąć z Polnordu?

@GiertychRoman Tvp 🤣🤣🤣 w likwidaci jeszcze dziala

@GiertychRoman No debil po prostu. Pan, nie skarbnik Konfederacji.

@GiertychRoman Już pan swoją hipokryzję pokazał

@GiertychRoman Panie Mecenasie,Pośle czy jak tam Pana zwać bom już troszeczkę zmylony jak Zero w zeznaniach,otóż do Polityki nie idzie się dla pieniędzy a po wiedze gdzie je zarobić.Ale co mi bidnemu Panu to tłumaczyć. Najpierw Prawa strona, później Lewa strona, i tak do zapchanego portfela.PZ

@GiertychRoman Romek Ty przydupasie Tuska , zero godności ptfu

@GiertychRoman Szczyt hipokryzji to mówić, że koalicja rządząca to demokratyczny twór, a potem podważać wynik wyborów :D

@GiertychRoman Czy @GiertychRoman potrafi jeszcze wytężyć swój umysł aby dojść samemu do prawdy?

@GiertychRoman Wy wszyscy jesteście siebie warci...zacytuję klasyka...politycy? To kurwy i złodzieje😅🤣😂

@GiertychRoman W twoich ustach słowo hipokryzja brzmi dziwnie.

@GiertychRoman Jak ten debil może mówić o hipokryzji

@GiertychRoman To pikuś przy tobie i Polnordzie.

@GiertychRoman Prawda boli. I to nie koniec.

@GiertychRoman Szczyt hipokryzji? Przyganiał ko(ń)cioł garnkowi.

@GiertychRoman Ej a jak tam Foka ?!

@GiertychRoman Romek, tobie do celi trzeba będzie dokooptować takiego dużego, murzynskiego współwięźnia. Ten czas nadchodzi 🫣😂

@GiertychRoman Ty i szczyt hipokryzji 🤣🤣🤣

@GiertychRoman Ale przecież nie zrobił nic nielegalnego, w przeciwieństwie do sprawy Polnordu, która śmierdźi z daleka!

@GiertychRoman On kase brał legalnie, a ty opierdoliłeś polnord na ochroniarza i spierdoliłeś omdlały i osrany do Włoch💩💩💩💩💩

@GiertychRoman Jedziesz WŃiu, jedziesz w niepoczytalność, mdleć już potrafisz

@GiertychRoman Roman mówi o hipokryzji Paradne. 😅

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37