תקשיבו קטע. יש אחד שי גליק שבמשך שנים רודף פה אחרי יוצרים, מוציא דיבתם, הורס להם את הפרנסה, משקר עליהם שקרים ומונע, בגופו, באלימות פיזית ומילולית מתוך תכנית סדורה של השמדת חופש הביטוי והדמוקרטיה הישראלית. הוא מרגיש יותר נוח כשהוא תוקף ערבים, אבל בשנים האחרונות, כי לרשעים רינה >>
הוא הרחיב את פעילותיו ותוקף גם יוצרים ויוצרים יהודים ואפילו כאלו שבלב הקונצנזוס. בתור חבר בקהילה התיעודית, וגם במשך שנים חבר בהנהלת הפורום התיעודי, מדובר במאות, מאות מקרים שבהם הוא הטריל, השמיד ופגע בחופש היצירה. הכל בגזלייטינג משובח שקיבל חיזוקים חיובים מחברים בממשלה ומכל מיני>
חברי מועצה משועממים במקומות כמו כפר סבא ורעננה. הוא פוצץ באלימות הקרנה בספיר (יש קטעי וידאו מזעזעים משם), יזם ודחק הפגנה אלימה ברעננה בבית כנסת ששידר את הטקס החלופי שבסופה נפגעו אנשים ועוד באמת מאות מקרים >>
וראו איזה פלא מר משה רדמן @RadmanMoshe שמגייס כסף מהציבור נגד ההפיכה המשטרית הזמין את המקק הזה לפודקסט שלו. ובמקום לבוא מובן, מסודר, עם מקרים, עם ציטוטים, עם הפסדים של האפס בבית המשפט, עם הודעות איומים שהוא שלח בטלפון ליוצרים ערבים, עם שאלות על המימון של בצלמו, (קפצו פי עשר) >>
רדמן מנהל איתו שיחה די שלווה על "סימטריה" ועל "יהדות". אה. אז הנה רדמן יגיד "ידעתי שיצלבו אותי על זה" והעלתי גם תכנים קשים - אז אני מציע לכם להקשיב לשיחה בדקה 37 ולראות איך שי גליק, שנראה כמו טמבל מהבויידם, משמיד ומסובב את רדמן, שבא לא מוכן וזחוח, על האצבע >>
אני לא חושב שתמיד ראיונות נגטיביים עם דמויות שליליות זה דבר גרוע. לפעמים זה סופר מעניין וטוב. אבל בשביל זה צריך לבוא מאוד מאוד מוכנים. עם סכין בין השיניים ולדעת מה רוצים לקבל עליו תשובה ולא לשחרר את האחיזה עד שמקבלים אותה. דוגמאות? לשאול קונקרטית על אמירות שלו על סרטים, על אנשים>
לנסות להבין למה בכלל הוא ארגן את ההפגנה ברעננה, מה מגדיר בעיניו שם בגידה. רדמן, בטמטמום או בתמימות, מייצר את הבסיס כאילו זה ברור מאליו שזה דבר מעורר מחלוקת. מה מפחיד אותו בלדבר על 1948, על טרנטורה, מה מפריע לו בסרט על לאה צמל? מה טיב הקשרים שלו עם השר קרעי ולמה מכתבים הוא כתב >>
משוגרים אחר-כך על ידי השר כמעט מילה במילה. האם זה לגיטימי בעיניו שאדם מתפרנס (18 אלף ש"ח בחודש) מזה שהוא פוגע בפרנסה של אחרים? ועוד ועוד. מדובר בהשמדת ערך מוחלטת של רדמן ושל התנועה שלו שמגייסת כסף מהציבור הליברלי.>>
מי יכול לתמוך באיש שמלבין את אחד הבריונים הכי חכמים (כן גליק אתה חכם) ויעילים של המשטר? * כל התמונות זה מבחר קטן מההודעות האלימות שגליק מפזר בציבור.