Published: September 29, 2025
81
117
562

باید این شکلی مقتدر صحبت کرد👌❤️

@RezaMoradi91677 بیا بخورش آرام بخشه ، اینقدر حرص نخور بیا اینو بخور

@4mo0oR3Z4 خب شغال عزیز اگه نمیتونن بهتون بگن صلح کنین، و اگه شما بعد از دوازده روز دست بالا رو تو جنگ داشتین، کدوم قرمساقی گفت برین آتش بس کنین؟ با این اوصاف یعنی شما به کودکان گرسنه و مظلوم غزه خیانت کردین. چرا هیچ حد و مرزی برای کصمشنگی و خارکسگی ندارین؟!

@Amir95512639 امیر ش غ ال اون بابای نامعلومته که با همکاری مامانت همچین ع ن ی رو پس انداخته ، تو لیگ برتر «خ ر ی ت» هستی باهات بحث نمیکنم 👌

@4mo0oR3Z4 عمو رضا نه کسخل 😂😂😂

@hadiebrahi38646 ت خ مات زیر گلوت پاپیون شده این اسمو انتخاب کردی چا ق ا ل

@4mo0oR3Z4 اقتدارتون از Sرائیل نوشتن ها مشخصه 😂😂😂

@D3STINOVA اربابت تو اینستاگرام این جور ویدیوها رو از ترس باسنش بر میداره برای همین اینجوری مینویسن همینم نمیدونی

@4mo0oR3Z4 پشگل , جنگ با آمریکا؟ خنده‌دارترین دروغ ۴۶ سال گذشته! برای یک بوس ندادن به آمریکا، شلوارتون رو برای چین و روسیه پایین کشیدید! در تمام این سال‌ها با شعار مبارزه با استکبار نه تنها یک قدم به قدرت نزدیک نشدید، بلکه ایران رو عقب‌تر، تحقیر شده‌تر، و بدبخت‌تر کردید! فقط یک واقعیت

@JeromArijan بدترین چیزی که میتونی با این همه نوشته از خودت نشون بدی عقب موندگیته خدا شفات نده بخندیم اوسکلی چیزی هستی؟

@4mo0oR3Z4 خب بیائیم تحلیل کنیم حرفهاشو ترامپ گفته من غلط کردم؟! و اصلاً هم نگران بعد از جنگ نیست برای ده هزار سال آینده برنامه داره آقا این اصلاً آدم نیست این رسماً ی رباته او اولین ربات انسانماییه که فارسی صحبت می کنه و لول گنده گوزی را بسیار بالا برده نفوذ تا چه حد..

@formycountryand درخواست آتش بس رو عمه ی من نداد ترامپ داد هر کشور دیگه ای در این سطح اگر فرماندهانش کشته میشدن نمیتونست کمر راست کنه منتها شماها ذاتتون خودتحقیریه

@4mo0oR3Z4 ۳۰ تا فرمانده رو هم آماده کشتن کرده بودین که قدم بعدی دژمن رو حدس بزنین؟ این محاسبات عالیه ادامه بدین

@sizusfen نه مهسا رو آماده کرده بودیم برای پروفایل شماها

@4mo0oR3Z4 کصخل شیشه زدی؟ ۳۰ تا فرمانده که ۴۰ سال میگفتن امریکا و اسرائیل محو میشن اگه جنگ شروع شه اصلا جنگ رو ندیدن:)) ازگل ۲ تریلیون دلار رو تو بیست دقیقه خاک ریختن روش، کل پایگاهاتونو زدن صدا و سیماتونو زدن کونده یارو باید چیکار کنه شما بازنده محسوب بشید؟

@ShirOkhorshid22 تو یکی تو یه لول دیگه خری 👌

@4mo0oR3Z4 خسته نشدید از این همه کص شعر!؟؟؟ واقعا اینطوری فکر‌میکنید!؟ واقعا پهن تو سرتونه جای عقب؟؟؟؟

@khiaban_e_aram جلو آینه نشستی باز

@4mo0oR3Z4 ۴۷ ساله با ستایش و تمجید قدرت خرتون کردند

@aryamehr234 این که نیست و زیر خاکه شما رو خر کرده خیلی حرفه تو خریت رودست ندارید👌

@4mo0oR3Z4 لات بمیری سامورایی لامصب حداقل جای sراییل بنویس اسراییل

@fadaeeshah از بس آزادی بیان هست در مورد این حرومیا تو اینستا ویدیو رو حذف می‌کنه اربابت همینم نمیدونی

@4mo0oR3Z4 کسخل‌های متوهم 😂😂😂

@AzadyAgahy باز جلو آینه نشستی ، آخه ابله فکر میکنی چی شد که درخواست آتش بس دادن فکر کردی عاشق چشم و ابروی امثال توی منگل هستن؟

@4mo0oR3Z4 😂😂😂 یعنی تا آخرین لحظه هم دست از گنده گوزیو کصشرگویی برنمیدارین😂😂😂

@HafozliQQ گنده هم بگ وز یم به دهن شماهاست👌

@4mo0oR3Z4 من که باور دارم....ولی کس مادر آدم دروغگو

@farzad83065376 پس ک ص ماد رت👌

@4mo0oR3Z4 تو که از ترس حتی جرات نمی کنی جمله ها را کامل بنویسی دیگه خدایی دم از اقتدار نزن

@thisismeesaraa شیشه میزنی ؟

@4mo0oR3Z4 میشه لطفا از سوابق جنگی و نظامی ایشون برای ما بگید

@UsefiHasan خودتون سرچ کنید ببینید

@4mo0oR3Z4 این یارو قطعا جاسوس و عامل اسرائیل است.

@Soltan612 بعد مصرف شیشه نیا اینجور جاها🤣

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/34